vrijdag 23 september 2016

In vrede zijn start met tevreden zijn!

"In vrede zijn start met tevreden zijn!"

Wie is er nog in vrede? Wie doet er nog moeite om in vrede te zijn? Wat is de waarde ervan en wie ziet dit nog? Hoe kun je dit bereiken? Waarom zou je? Wat levert het je op? 

Ja, Wie, Hoe, Wat, Waarom en Welke? 

Herken je ze nog, de vragen die belangrijk zijn om antwoorden te krijgen. Antwoorden te krijgen die een bijdrage leveren aan het belang van iedereen die en alles wat leeft. Dat de antwoorden op de vragen echter nog vele malen belangrijker zijn dan de vragen zelf, zal iedereen merken die de juiste vragen stelt. De juiste vragen waardoor hij of zij net als ik de rust vindt en de rust krijgt die verdiend is. De rust vindt en de rust krijgt die we als mens nodig hebben, om onze weg te kunnen en te mogen vervolgen. 

Want "The road ahead isn't empty", voor hen die zich laten leiden door het plan wat God ooit voor ieder kind heeft gemaakt. Het plan wat God ooit voor ieder mens heeft gemaakt en in overeenstemming met hem of haar is gestart. Het gevolg, vervolg en het gehoor eraan geven, is dat wat wij allemaal zelf mogen en kunnen doen, wanneer we zelf de juiste antwoorden geven op de vragen die hierboven staan. Zelf de antwoorden geven, door ons leven te leven. Want dat dit de enige wijze is waarop God ons kan helpen, God ons de invulling van ons leven laat zien, is dat wat ik weet. Wat ik weet, doordat ik het iedere dag ervaar en iedere dag beleef.

Dat waardoor ik iedere dag dankbaar ben voor dat wat ik mag en kan doen. Ik iedere dag dankbaar ben voor dat wat ik kan en mag doen, want dat dit een wisselwerking is, dit een wisselwerking heeft en een wisselwerking geeft, is wat iedereen weer mag ervaren. Ik ervaar het al een heel groot deel van mijn leven, maar ben eerlijk, ook ik heb me zo nu en dan even van mijn weg laten afleiden. Laten afleiden, misleiden of verleiden, door een oordeel te hebben. Een oordeel te hebben over....... Ja waarover in wezen, waarom zouden we een oordeel hebben, waarom zou het oordeel er zijn? 

In mijn beleving, omdat men eraan verdient! Omdat men eraan verdient ja. Leed en of leedvermaak en alles wat daarmee gepaard gaat werkelijk dat is wat als drijfveer en kracht gebruikt wordt. Als kracht gebruikt wordt, om de wereld of moet ik toch zeggen de Economie en de Maatschappij zoals wij deze kennen draaiende te houden? Ik vind het oprecht verdrietig, ik vraag hulp en bid voor hen die er middenin zitten, die (er)door getroffen en (er)door gebonden zijn. ER en ER, Eigen Realiteit of Emergency Room. Want dat dit een gevolg of vervolg heeft, het gevolg of vervolg is, weet ik als geen ander. Ik heb het ervaren, ik heb geleerd, ik wil met liefde blijven leren, ik heb geen oordeel, ik heb me er los van gemaakt, ik sta er naast, kies geen partij of zijde omdat er geen mens bij gebaat is. Dit ook op geen enkele wijze ooit zo zal zijn.

Door alle "nieuwsuitzendingen" te blijven kijken, de krant te lezen, het nieuws of de media te volgen, word je bewust of onbewust gedwongen een oordeel te hebben of te vormen, waardoor de belanghebbers, de belanghebbende hun doel bereiken. Sterker nog: "Het oordeel letterlijk aan ons is". Hoe lang kun je oordeel(s)vrij leven? Hoe lang kun je oordeel(s)vrij zijn? Is een leven zonder oordeel wel mogelijk? 

Bevooroordeeld zijn of in het voordeel zijn, door er geen deel aan te nemen? Vrij van oordeel zijn, maar wel een eigen mening hebben, de oplossing? Ja de enige oplossing die gratis en in het Algemeen Belang is. Hoe kun je dit presenteren? Naar het heden brengen en eren. Eren door te delen, te delen met iedereen die vanuit zijn of haar hart wel weet, maar door zijn of haar hoofd in verwarring wordt gebracht. Alle indrukken leveren daar geen positieve bijdrage aan, zijn volledig waardeloos. Jouw leven leiden, is jouw leven leven.

Zeker en vast tegenover onzeker en ...........? Alles wat liefdeloos is, wat geen liefde voelt voor, maar verdriet heeft om ..........? 

Vraag je eens af wat jouw leven kleurt? Wanneer je iets met pijn in je hart loslaat, heb je het niet begrepen. Wanneer je iets met vreugde in je hart loslaat, dan weet je dat het zinvol is, zinvol was en zinvol zal zijn. Wanneer je iets wat mede pijn en vreugde heeft gegeven kunt verenigen, zal de rust brengen wat losgelaten is. Zal de rust en dat wat werkelijk nodig is, het antwoord kunnen en mogen zijn. Het antwoord wat ieder mens weer nodig heeft, omdat het antwoord werkelijk dat is wat alles omvat. Het antwoord werkelijk dat is wat overal en altijd voort mag duren. Omdat dit het meest duurzame is wat (er) altijd is en ook altijd blijft bestaan. 

En ik heb voor mijn "ER" gekozen, mijn "Eigen Realiteit" gekozen, dat wat mij helpt, geholpen heeft en zo ik nu weet, tot in lengte van dagen mag helpen, los van alles wat verkocht en gepromoot wordt, maar alles wat ik voel en ervaar.

Waardoor ik liefde kan voelen voor iedereen die en alles wat leeft, onvoorwaardelijke liefde, waardoor alles wat negatief is, negatief was en negatief zal zijn, geen kans krijgt, zinloos is, zonder doel. Omdat het gaat om dat doen wat een bijdrage levert aan ons zijn. Aan jou(w) en mijn zijn, het zijn wie je bent, wie ik ben, bewust zijn. Want dat dit het enige is wat je hoeft te doen, is wat dan vanzelf duidelijk wordt. Omdat we allemaal kinderen van God en broers en zussen van Jezus zijn, we allemaal gelijk maar daarbij ook ieder op zich uniek zijn. We mogen allemaal onze eigen energie inzetten, voor dat wat wij als talent en gave hebben meegekregen. De tijd ervoor nemen om dit te (her)ontdekken is dat wat God ons geeft en de wereld, de huidige 24 uurseconomie, de maatschappij ons in het hier en nu totaal ontnomen heeft. 

Want de hemel is al op aarde wanneer wij dit op die wijze ook weer gaan zien. Door werkelijk te kijken, te voelen en met aandacht te leven, bewust te leven, wordt het onmogelijke ineens mogelijk. Ik leef in het nu, iedere dag en ben dankbaar voor alles wat iedere dag mij brengt. Omdat ik ooit opnieuw weer bewust voor mijn leven gekozen heb en dit nu al 8 jaren doe, waardoor ik mag weten dat dit voor mij de juiste wijze van leven is. Ik gun ieder mens het leven, waar je als mens voor geboren bent. Een leven in en vanuit onvoorwaardelijke liefde, waarin iedereen zijn of haar eigen kracht leert kennen, zijn of haar eigen kracht weer zal kunnen en mogen ervaren. 

Omdat dit de kracht is die we kunnen en mogen delen. Waardoor we allemaal weer ons eigen leven kunnen en mogen leven, waardoor we allemaal weer ons eigen leven zullen kunnen en mogen zijn. Het leven waar jij door er deel van te zijn, weer volledig van zult kunnen en mogen genieten, omdat het jouw leven is. In en vanuit Onvoorwaardelijk Liefde deel ik mijn leven, mijn ervaringen en mijn Eigen Realiteit, mijn waarheid met iedereen die dit ook weer wil ervaren. Iedereen die zijn of haar leven weer eigen wil maken, weer eigen wil laten zijn, waardoor je ook weer in staat bent om te delen. Het leven te delen met iedereen die en alles wat leeft, omdat dit het doel en de zin van het leven, van ieder leven is.

Het volgende filmpje voeg ik graag nogmaals toe omdat het tijd wordt dat we allemaal ons licht weer laten schijnen. Iedereen op geheel eigen wijze, zijn of haar eigen licht, held en daardoor creator mag zijn. Sterker nog, waardoor je de regisseur van jou(w) leven wordt. Van jou(w) leven ja, omdat ieder ander, iedereen die ander(s), die naast en die om jou heen is, het volste recht heeft om hetzelfde te doen. Want God heeft geen onderscheid gemaakt toen Hij ons als mens heeft geschapen. Wie ben jij, wie zijn wij, wie ben ik, om daar verandering in aan te brengen?  Welk recht heeft mij, jou of ieder ander, boven iedereen die en alles wat leeft gesteld? Geld, macht en middelen? Ik ben er los van en het bevalt me iedere dag een stukje beter! 

Ik ga voor liefde en weet dat iedereen die en alles wat de liefde laat regeren, de kennis en het vermogen heeft, om dat te doen wat zijn of haar leven, het leven leven, het eigen leven leven meer dan waard maakt. Je daardoor als persoon zelf(s) in staat bent om ieder ander naar het pad te leiden wat je als mens de vrijheid geeft, waardoor ieder mens de vrijheid heeft. Lieve God, Dank u wel voor deze mogelijkheid! 


De Hemel op Aarde, de Hof van het Heden, voor iedereen die en alles wat leeft en naast jou en mij in leven is. 

Een hele mooie dag gewenst. Dit is jou(w) dag, jou(w) leven en dat waar jij op jou(w) wijze van genieten mag, wanneer je dit ook toestaat en toelaat van iedereen die en alles wat leeft. We mogen in liefde, geluk en gezondheid samenzijn, wanneer we ervoor kiezen om samen te leven! Want jouw staat voor jou en wij. Daarbij voor samen vrij, omdat we geen bezit zijn. En wanneer we dit ook weer zo gaan ervaren, zullen we weer gaan zien dat er geen mens gebonden, maar wel verbonden is. Verbonden is met de bron die in zijn of haar hart leeft, die in zijn of haar hart aanwezig is, omdat dit de enige verbinding is, die de mens in leven houdt. 

Dit werkelijk en wezenlijk de enige verbinding is, waar we als mens rekening mee mogen houden. Dit het enige is waardoor we zeker weten dat onze dagen zinvol en nuttig zijn. Iedere dag waarop we onze waarden in ere houden. Omdat dit de voorwaarden zijn waarmee we kunnen leven. De waarden die voor ons bestemd zijn, ons voorwaardelijk of onvoorwaardelijk laten verder gaan. Iedere beperking en alles wat daarmee gepaard gaat wordt door ons zelf gecreëerd en in stand gehouden, tenzij we ons werkelijk weer verenigen met dat wat bij ons past en bij ons hoort.

Want natuurlijk leven is mijn leven en kan en mag ons leven zijn, wanneer jij net als ik, op geheel eigen wijze ervoor kiest om jouw leven, mijn leven, ONS leven te laten zijn. ONS Natuurlijk Samenzijn, door Ook Natuurlijk Samenleven.

De gisteren door mij gedeelde linkjes en Quotes op LinkedIn, Twitter en of Facebook voeg ik ook nogmaals toe. Omdat Jezus ooit voor al onze zonden gestorven is. We als mens allemaal het recht hebben om te weten. Te weten hoe we ons leven zonder dat het oordeel aan ons is kunnen leven. Omdat het leven in Liefde Onvoorwaardelijk en Eeuwigdurend is.

https://www.youtube.com/watch?v=YknGRYPJxXQ  (The passion of the Christ)



















Geniet van de onderstaande muziek!

https://www.youtube.com/watch?v=pxOdif0F_0A (City to city, The road ahead) 

https://www.youtube.com/watch?v=ijZRCIrTgQc  (R.E.M., Every body hurts)


https://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs (The Police, Every breath you take)

https://www.youtube.com/watch?v=Vbg7YoXiKn0 (Ben E. King, Stand by me)

En voor alle mensen die het moeilijk hebben, weet dat ik het nooit opgeef, omdat ik de kracht in me ervaar die mij helpt te doen wat mogelijk is, iedere dag waarop ik mijn leven leef. Want je leven leven, is het leven leven waarvoor je geboren bent! 

Ik heb voor dit leven, het leven in het Algemeen Belang gekozen en gun ieder mens het geluk om zijn of haar ware ik, zijn of haar verbinding met onze Lieve Heer, God en Jezus weer te mogen ervaren. 

https://www.youtube.com/watch?v=O1-4u9W-bns (Jason Mraz, I Won't Give Up)

https://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72w (Whitney Houston, Greatest Love Of All)

https://www.youtube.com/watch?v=sWa5vE4MUpU (Whitney Houston, Step By Step)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten