donderdag 24 november 2016

Wanneer ga jij jouw leven leven?

Ja, de vraag die iedereen zichzelf weer mag stellen? Of is het toch de vraag die iedereen zichzelf weer moet stellen? Moet ja, voor het te laat is! Voor het te laat is en jouw leven, het leven waarvoor jij bewust of zoals je nu vaak denkt onbewust gekozen hebt, aan jou voorbij hebt laten gaan. Hoeveel mensen moeten er hun leven nog geven voor we beseffen dat het klaar is, het genoeg is en er al te veel mensen hun leven hebben gegeven? 

De vraag is en blijft waarvoor hebben zij hun leven gegeven? Waarvoor hebben zij hun leven gelaten of waarvoor hebben zij het leven gelaten? De vragen die ieder mens zichzelf dagelijks mag stellen? Die ieder weldenkend en verstandig mens zichzelf dagelijks wel moet stellen, want wat heeft het leven, wat heeft het leven van jouw leven anders voor zin? Of ben je al op het punt aangekomen waarop je kan zeggen, "Wat heeft mijn leven voor zin gehad". Dan is het helemaal van belang om de zin ervan, de zin van alles wat jij denkt, zegt, doet en laat te gaan onderzoeken. 

Wat is de zin van het leven in het algemeen? Zou dit niet de belangrijkste vraag van het leven, van jouw, mijn, maar daarbij ook van ieders leven moeten zijn? Is dit niet de meest belangrijke vraag, de eerste vraag die ieder mens zichzelf moet stellen, de eerste vraag die iedere ouder zichzelf mag stellen voor hij of zij aan kinderen begint? 

Voor hij of zij besluit om zijn of haar leven een vervolg, een navolging, een nakomeling te geven. Ja, een nakomeling, de mens die geboren wordt uit twee ouders die beide een eigen persoon zijn, een eigen persoonlijkheid vertegenwoordigen, tenzij zij zich daar onvoldoende bewust van zijn, zij de zin van het leven en alles wat het leven te bieden heeft, niet leren door..........? Ja, waardoor leren zij dit niet, doordat het hen niet geleerd is, doordat zij geen voorbeeld hebben gehad, doordat er in wezen geen mens is geweest die hen verteld heeft hoe zij hun leven zouden kunnen leven? Ja, hoe zij hun of het leven in het algemeen of over het algemeen kunnen leven, want dat dit laatste iets is wat meer waarde heeft dan in het algemeen leven, dat is wat ik dankzij een zee van tijd heb mogen (her)ontdekken. Ja herontdekken, door me te herinneren, wat ik weet.

Omdat de kennis die we als mens nodig hebben om ons leven te leven, in ons aanwezig is. Alles wat nodig is, ons gekregen talent, altijd voor handen is. Het gebruik ervan mij heeft laten zien wat tijdgebrek, het gebrek aan tijd voor mezelf, mij gekost heeft. Daarbij wat het nemen van tijd voor mijzelf en het maken van tijd voor de ander, nu oplevert.

En dat ik dit heb (in)gezien door de pijn van de ander, van ieder ander te voelen, nog voor ik mijn eigen pijn voelde, is wat ik dankzij het nemen van tijd heb geleerd. Is dat wat ik dankzij het nemen van de 8 jaar, die ik voor mezelf gekregen heb, die ik liefdevol aangenomen heb, opnieuw heb mogen ontdekken. Heb mogen ontdekken, door dit te ondervinden, door dit te ondergaan en door dit te boven te komen. Want dat ook ik het nodige heb meegemaakt, is wat ik als geen ander weet. Is dat wat allereerst voor mij van waarde mocht zijn, waardoor ik nu kan delen. Waardoor ik alles wat ik te weten ben gekomen, nu weer kan en mag delen. Alles wat ik heb mogen leren, te delen met iedereen die en alles wat leeft, doordat "het leven" van iedereen die en alles wat leeft is. 

Het leven over het algemeen, het leven is wat als voorbeeld dient, als voorbeeld mag dienen, voor iedereen die zijn of haar leven wil leven. Voor iedereen die zijn of haar leven nu ook weer wil gaan leven, nu wil leven, zoals dit bij hem of haar past. Want het leven wat over het algemeen geleefd en aangenomen wordt, is het leven wat baat heeft.

En het leven wat baat heeft, is het leven wat het algemeen belang dient, waar iedereen die en alles wat leeft bij gebaat is. Bij gebaat is en de vruchten van zal mogen en kunnen plukken, omdat dit hetgeen is wat we als mens allemaal weer zullen mogen doen, doordat we er de tijd voor krijgen. Iedereen die en alles wat leeft en de juiste waarden naleeft, i.p.v. nastreeft, dat krijgt wat werkelijk van waarde is. De waarde die het hier en nu vertegenwoordigt. De waarde die meer waard is dan geld of enig ander waardemiddel wat ooit bedacht is, ooit maar zal kunnen vertegenwoordigen. Omdat het leven leven, het leven van ieder eigen leven leven, het leven van ieders eigen leven leven, dat is wat de waarde in het hier en nu brengt. De waarde, de waarheid in het hier en nu brengt, de waarde en de waarheid in het hier en nu vertegenwoordigen zal.

Want de waarde dat ben jij, de waarde ben jij als mens, die zijn of haar eigen waarde vertegenwoordigt, die zijn of haar eigenwaarde gelijk aan de waarde van de ander ziet. Die zijn of haar eigen ik als de waarde ziet die het vertegenwoordigen waard is. Omdat dit de wijze is waarop je mensonwaardig, van onmenswaardig weer waardig laat zijn. 

Weer menswaardig laat zijn, weer humaan laat zijn, menselijk. Want ik ben gelijk aan ieder ander en ik identificeer me alleen aan mezelf! Daarbij heb ik de hoogste opleiding genoten die mogelijk is, waardoor mijn eigenwaarde geen grenzen kent. Meteen de reden waardoor ik recht en onrecht, wat als het grootste probleem in de wereld geldt, op de juiste waarde weet in te schatten. Sterker nog, de waarheid erachter, op een dusdanige wijze weet aan te duiden, waardoor deze in wezen waardevol is en de achterliggende gecreëerde gedachte totaal waardeloos is. Waardoor het onrecht weer recht is en daardoor weer waardevol wordt, doordat dit de mens, alle dieren en de natuur helpt. En doordat dit alles wat tot nu toe waarde vertegenwoordigd heeft, totaal waardeloos laat zijn.


Er is geen waarde in iets wat het einde van een gegeven leven vertegenwoordigt. Er is geen waarde in iets wat het leven wat God via Jezus aan ieder van ons gegeven heeft, onmenswaardig of mensonwaardig laat zijn.  Ons leven, het leven van jou, van mij, iedereen die en alles wat leeft mag weer vergelijkbaar zijn met dat wat God voorhad.

Want God heeft de wereld, iedereen die en alles wat leeft, uit liefde geschapen. God heeft de wereld, iedereen die en alles wat leeft, naar zijn evenbeeld geschapen. Zou het dan werkelijk zo zijn dat we voorbestemd zijn om te overlijden? Zou het dan werkelijk voorbestemd zijn dat we ons leven zouden geven zoals Jezus dit uit liefde voor zijn Vader gedaan heeft? Of zou Jezus de Ware Verlosser zijn, die ieder van ons de kans geeft om werkelijk met God te zijn. Iedereen de kans geeft om werkelijk weer met God in het Paradijs te zijn. Daar te zijn waar iedereen die en alles wat leeft, op een menswaardige en daarbij humane wijze zal kunnen en mogen leven, groeien en zich als een bloem die in bloei staat zal mogen ontwikkelen. 


Jezelf te ontwikkelen, door los te zijn van alles wat geen bijdrage levert aan het jouw gezond en wel in leven zijn. Want jezelf ontwikkelen is alles wat nodig is en betekent dat jij Volmaakt Gelukkig Jezelf zal Zijn. 

En door Volmaakt Gelukkig Jezelf te kunnen en mogen zijn, ben je in staat om jouw leven te leven, waardoor jouw leven, net als mijn leven weer waardevol is. Waardoor jouw leven net als mijn leven weer de waarde vertegenwoordigt, die jij voor jezelf hebt mogen zien, voelen en ervaren, toen God jou de keuze liet maken om jouw leven te gaan leven. Het leven te gaan leven waar jij klaar voor was, klaar voor bent en klaar voor zal mogen zijn tot in lengte van dagen. 


Want wanneer het leven waarde heeft, is dat alles wat je als mens nodig hebt, waardoor je leeft, sterker nog, de bijdrage levert aan het geheel, dat wat voorbestemd is, waar jij dankzij God en door Jezus, voor hebt mogen kiezen, omdat het je naast immense voldoening, werkelijk weer jouw eigen leven geeft.

Want God is de mens, God is dankzij Jezus in ieder mens vertegenwoordigt, wanneer deze mens in het hier en nu leeft. Want God is de mens, God is dankzij Jezus in ieder mens aanwezig, wanneer deze mens in het hier en nu luistert en dat doet wat een bijdrage levert aan het Algemeen Belang, aan het Belang van Iedereen die en alles wat leeft. Aan het belang van iedereen die en alles wat het leven heeft. Het leven heeft, kan en mag vertegenwoordigen, zoals Hij, God de Vader dit in samenspraak met iedereen die in leven is is overeengekomen. God de Vader dit in volledige overeenstemming met iedereen die in leven is, tot stand heeft gebracht. Stilstaan om ernaar te luisteren is dat wat we als mens zelf mogen en zelf kunnen doen. Stilstaan om te horen wat ons hart ons ingeeft is dat wat nodig is. 


God wat ben ik U ontzaglijk dankbaar. God wat ben ik U en natuurlijk ook Jezus dankbaar voor mijn leven. Het leven wat ik iedere dag in Liefde en vanuit Uw Onvoorwaardelijke Liefde mag leven. God wat ben ik U dankbaar voor het feit dat ik mijn leven kan en mag zijn, wat ben ik u dankbaar dat ik mijn leven mag leven. 

Het leven mag en kan leven wat u voor mij gemaakt heeft en waar ik mede dankzij u de regisseur van ben, doordat ik dit in het hier en nu kan en mag zijn. Iedere dag waarop ik het leven leef zoals ik dit met u overeengekomen ben. Iedere dag waarop ik het leven leef, zoals wij dit overeengekomen zijn. De enige overeenkomst, de enige waarheid en de enige mogelijkheid om mijn leven in Liefde, Geluk en Gezondheid te kunnen leven. Dat wat mijn mams, mijn moeder en mijn allergrootste vriendin al jaren wist. Dat wat mijn mams, mijn moeder en mijn allergrootste vriendin, degene die mij het voorbeeld gegeven heeft, al jaren aan mij probeerde te laten zien en weten, door alles wat zij vanuit liefde met mij deelde.


Want ja, lieve mensen, mijn moeder is de vrouw en de moeder, die mij toen zij nog "in leven was" in mijn waarde liet. Mijn moeder is de persoon die mij nu zij niet meer lijfelijk bij ons in leven is, altijd bijstaat en in leven waar mogelijk het juiste voorbeeld heeft gegeven. Door mij te laten zien, hoe je op een gezonde wijze kunt leven. 

Door mij te vertellen wat goed voor mij was, door mij te laten zien wat de waarde van het leven is. En naast wat de waarde van het leven vertegenwoordigt en dat wat haar leven, het leven leven voor iedereen die en alles wat leeft haar waard was. Mijn moeder heeft evenals Jezus Christus, ook haar leven voor ons gegeven. Mijn moeder heeft evenals vele mensen die haar voorgegaan zijn, maar ook mensen die na haar overleden zijn, een keuze gemaakt om ons een beter leven te geven. Om ieder van ons een beter leven te willen geven, dan zij ooit hebben gehad, dan zij ooit hebben gekregen, doordat zij hier genoegen mee namen. Doordat zij niet nog langer om konden gaan met alles wat allesbehalve natuurlijk, wat alles behalve vanzelfsprekend, maar voornamelijk vanuit een onderliggende reden of achterliggende gedachte, geregisseerd was. 


Geregisseerd met één reden, met één doel en één bestemming, om het leven voor iedereen die en alles wat leeft, eindig te laten zijn. Eindig te laten zijn en wezen, zodat een volgende generatie weer eenzelfde strijd, eenzelfde gevecht en eenzelfde soort van onbalans zal mogen ervaren, een strijd die alles wat geld ooit veroorzaakt heeft heet. En dit tot op de dag van vandaag nog steeds doet, geld en de te gelden gemaakte waardemiddelen, in de breedste zin van het woord, de voortbrengers zijn van alles wat de mens "Slaaf van het eigen leven" maakt.


Slaaf van zijn of haar leven maakt of is het toch nog steeds geld wat hiervoor zorgt en dit ook zo laat zijn? Geld en de te gelden gemaakte, "hiërarchische verstandhoudingen", de maatschappij met al zijn excessen, ons onthouden van een eigen leven. Een eigen leven leven en leven leiden of een eigen leven lijden. Ik heb zelf voor het leiden van mijn leven gekozen. Ik heb zelf voor een leven gekozen waarin geld alleen nog een rol speelt, om in ons dagelijks onderhoud te kunnen voorzien. En alles wat daar geen bijdrage aan levert, alles wat geen bijdrage levert aan dat wij mij dagelijks Liefdevol, Volmaakt, Gelukkig in leven laat zijn, gewoon te laten. Te laten voor wat het is, omdat dit voor mij geen waarde heeft, daarom dus geen waarde vertegenwoordigt en me niets zegt.


Dat wat mij niets zegt me niets doet. Voor mij in het hier en nu geen enkele of aanvullende waarde vertegenwoordigt, omdat het leven leven, samenzijn is, samenzijn met de mensen waarvan ik houd en waarom ik geef. Mijn leven met iedereen die en alles wat mij lief is leven, dat maakt wat mijn waarde vertegenwoordigt, dat maakt wat mijn leven waardevol laat zijn. 

Doordat Ulrich, mijn familie, vrienden, buren, collega's, iedereen die ik ooit heb leren kennen, mogen ontmoeten, kortom alle mensen, dieren, planten, kortom iedereen die en alles wat leeft voor mij van toegevoegde waarde is, me meer waard is dan al het geld, die mij alle extra middelen en of mogelijkheden in de wereld, me ooit zullen kunnen zeggen. Omdat ik het leven leven, het leven kunnen en mogen leven met iedereen die en alles wat er is het mooiste geschenk vind wat iemand mij ooit maar zal kunnen geven.  


Alle ervaringen met en de herinneringen aan de kennismakingen, de ontmoetingen kortom het samenzijn in het algemeen en over het algemeen, dat is wat mij de gelukkigste mens op aarde maakt. De gelukkigste en daarmee ook de meest onafhankelijke en samenwerkende (aanvullende) mens, op aarde maakt, waardoor ik weet dat ieder mens zijn of haar eigen weg mag lopen, ieder mens zijn of haar eigen weg mag gaan, die ervoor kiest om zijn of haar leven te leven. 


Ik door alles wat ik heb mogen ervaren, ik door alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt, een aanvulling maar nooit een invulling kan zijn. Juist daardoor alleen een aanvulling wil wezen, door de aanvulling te zijn. Ik wil werkelijk alleen van toegevoegde waarde zijn, waardoor ik dat kan doen, dat mag doen en dat zal kunnen en mogen doen wat mij waardevol maakt. Ik wil werkelijk alleen van toegevoegde waarde zijn, waardoor ik mijn leven, het leven van mijn leven als "mijn belangrijkste taak" zie. Het leven van mijn leven als voorbeeld zie voor iedereen die en alles wat ook weer gelukkig en liefdevol in leven wil zijn. Wat in mijn beleving ook weer liefdevol en volmaakt gelukkig zichzelf in leven zal kunnen zijn omdat dit een gezamenlijk doel is. Dit de gezamenlijke bestemming is die we met ons allen, met iedereen die en alles wat leeft weer zullen mogen bereiken.  

Het klinkt je wellicht vreemd of raar in de oren, wie weet verklaar je me voor gek, maar ik weet honderd procent zeker, dat dit mogelijk is. Ik weet dat het mogelijk is omdat ik dit al jaren zo ervaar, ik het mijn hele leven ervaar. Alle mensen die ik ooit heb ontmoet, ooit heb mogen leren kennen en of mogen helpen, nog steeds deel van mijn leven zijn. 

Het gevoel van dankbaarheid daarvoor ervaar ik als mijn grootste geluk, als mijn lot uit de loterij! Doordat ik me met iedereen die en alles wat leeft verbonden voel. Ik me met iedereen die en alles wat leeft verbonden wil voelen, omdat iedereen die en alles wat leeft deel van mij is en ik mijn stukje, het stukje wat ik zelf ben, daar heel graag aan toe wil voegen, zodat iedereen die en alles wat leeft ook weer compleet is. Zich ook net als ik, zij het op geheel eigen wijze, zich weer compleet zal mogen voelen. Zich weer compleet zal mogen voelen door compleet te zijn. Door te zijn zoals hij of zij voorafgaand aan het leven, voorafgaand aan het leven wat hij of zij gekozen heeft wilde leven.


Want lieve mensen het leven van jouw dromen leven, het leven leven waar jij voorafgaand aan jouw leven even naar hebt mogen kijken is het leven wat voorbestemd is. Het leven wat voor jou bestemd is en daarbij het leven wat in wezen op geen enkele wijze te vergelijken is met het leven van enig ander, van ieder ander of alles wat deels of volledig anders is dan jij.

En iedereen die zich daaraan wil meten, iedereen die zich wil meten aan alles wat breeduit in de media, breeduit door iedere daaraan verdienende persoon of instantie getoond of voortgebracht wordt, zal zelf de consequenties mogen dragen van dat wat op enige tijd en wijze teweeg gebracht is. Dat wat op enige tijd en wijze teweeggebracht is, omdat de enige reden, de enige reden en het enige doel wat dit dient, dat is wat het hele circus, de hele malle molen, het hele hiërarchische spel en alles wat allesbehalve Gods intentie was, in staat heeft gesteld om te zijn. Dat te laten zijn voor wat het nu is, "De wereld op z'n kop". 

De wereld zoals deze geworden is vanaf het moment waarop geld meer waarde kreeg dan het leven van een mens. Vanaf het moment waarop geld het leven van iedereen die en alles wat leeft ging bepalen. En ook nu geldt dat evenals bij alle gebreken die de mens heeft en alle onbalans die ooit in de wereld ontstaan is, de oorzaak het enige is wat achterhaald hoeft te worden. De oorzaak die bij ieder persoon zelf te vinden is en in het geval van het Algemeen Belang in ieder van ons gevonden zal worden. Dat dit alleen door iedere persoon zelf eigenhandig, door een positieve benadering opgelost kan worden, omdat dit hetgeen is wat achterhaald mag worden om dit op te kunnen lossen is, is wat vanaf nu weer duidelijk mag zijn. 

Dat dit ook het enige is wat opgelost hoeft te worden, komt omdat dit al te lang speelt, al speelt vanaf het moment waarop "wij" (het volk) door "democratisch rechtspreken", de daarvoor verantwoordelijke persoon (of personen), de leider(s) van het volk, die "zijn eigen rechten" vanaf dat moment uit handen heeft gegeven, buiten spel hebben gezet. Waardoor Jezus tot de galg of in zijn geval tot het kruis veroordeeld werd en de werkelijke crimineel, de persoon die gemoord en mensenlevens genomen had, de vrijheid kreeg. Dat de oorzaak voor ons eigen leven bij ieder van ons, iedereen die leeft achterhaald mag worden, is dat wat wij op eigen wijze zelf weer mogen bereiken. Wat we zelf mogen en zullen kunnen bereiken, doordat we ons eigen heer en meester mogen zijn, we ons eigen heer en meester zullen blijven, tot we ons overgeven aan de stem die ons hart leidt, de stem van God die dankzij de Liefdevolle inbreng van Jezus weer hoorbaar en voelbaar is. Waardoor we ook weer liefdevol naar onszelf en ieder ander kunnen zijn. Dat wat de geschiedenis, onze eigen geschiedenis, dat wat wij in wezen zijn ons leert. 

En omdat dit de enige geschiedenis is die we hoeven te onthouden, die we ons mogen herinneren, die we mogen leren, omdat dit is wat God door Jezus in ieder hart van de mens, als verwachtingspatroon, als toekomstperspectief heeft gemonteerd. Waardoor we in wezen allemaal kunnen rechtspreken, over onszelf kunnen en mogen rechtspreken. Het recht op het leven van ons leven, een leven in liefde, geluk en gezondheid alleen aan onszelf voorbehouden is. En ieder mens die het recht op zijn of haar leven ontnomen wordt of dit zelf uit handen geeft, krijgt de kans om het in het hier en nu, in het leven wat hij of zij leeft te herstellen, goed te maken, door dat wat juist is, dat wat passend en gehoord is te doen. Wat passend en gehoord is te doen, omdat een gepast, gehoord en humaan leven leiden, de enige wijze is waarop we ons leven zullen kunnen en mogen leven, zullen kunnen en mogen gaan leven, met iedereen die en alles wat leeft, omdat dit het beloofde leven is. Omdat God de wereld Lief heeft en Zijn Eniggeboren Zoon daar alle hulp voor biedt die nodig is.  



Nog even een extra aanvulling op het dankbaarheid door dankbaar zijn verhaal. Ja, dankbaar zijn voor alles en iedereen die in mijn leven is, doordat dit mijn leven, het leven wat ik leef, iedere dag weer waardevol maakt. Waardevol doordat het voor mij absoluut van toegevoegde waarde is. 


Dankbaarheid door dankbaar zijn, mij geleerd heeft dat ik op die wijze werkelijk mijn leven kan leven, het leven kan leven wat God voor mij heeft voorzien. Het leven waarin God mij voorziet van alles wat ik nodig heb, wanneer ik de waarde van mezelf maar daarbij ook van iedereen die en alles wat naast mij in leven is blijf zien.

Hoe ik dit weet? Hoe ik dit heb geleerd? Door vanuit vertrouwen te leven, geen verwachtingen te hebben en dit iedere dag te oefenen, door het iedere dag als een vast ritueel in te bouwen, omdat alles wat je oefent en wat je iedere dag opnieuw herhaalt, ook vanzelf zal spreken. 

Want wat vanzelf spreekt, hoef ik alleen maar te doen, wat vanzelf spreekt hoef ik alleen maar te volgen, wat vanzelf spreekt laat ik zijn, doordat dit iets is wat vanuit mijn hart gestuurd wordt. Vanuit mijn hart gestuurd wordt, waardoor het iets is wat bij mij past en bij mij hoort, mij de nodige voldoening geeft, die ik nodig heb om in Liefde, Geluk en Gezondheid te kunnen en mogen leven.

Dit alles vanuit eenzelfde gedachte, een gevoel, in mijn beleving de enige echte Allesomvattende Liefde. Want ook nu kan ik je zeggen dat dankbaarheid door dankbaar zijn, iets is wat ieder mens geleerd heeft. Wat ieder mens geleerd heeft en van nature aan ieder mens is toevertrouwd, vanuit vertrouwen en zonder verwachtingen zelf(s), is toevertrouwd. 

En hoewel de wereld waarin we nu leven, ons een ander beeld, een ander idee en daardoor ook andere gedachte en soms zelfs ook ander gevoel heeft gegeven, ons anders heeft doen denken, ons anders wil laten denken, ben ik blijven geloven. Ben ik blijven geloven en vertrouwen dat "de theorie", over alles wat in negatieve zin verkondigd wordt, in mijn beleving niets meer of minder is dan "een valse gedachte", ontstaan door eveneens jarenlange oefening, training en manipulatie, van dat wat ons aangeleerd is. Dat wat ons aangeleerd is, jarenlang realiteit bleek of leek, maar allesbehalve de waarheid was, vanaf nu geen waarheid meer is. 

Want dat is waardoor de waarheid verbleekt of bleek geworden is, de waarheid zonder waar te zijn is, als dankbaarheid zonder dankbaar te zijn is, omdat dit laatste iets is wat je pas voelt wanneer je werkelijk en wezenlijk dankbaar bent, voldaan bent. En dat dit gevoel van voldoening alleen volgt wanneer je ook werkelijk weer doet waar jij blij van wordt heb ik mogen ervaren. Ja, dat heb ik God zij dank mogen ervaren, waardoor ik het met iedereen die en alles wat in mijn leven is, in mijn leven wil zijn en kan zijn, mag delen. 

Ja dat heb ik mogen ervaren, waardoor ik weer weet waar ik als mens blij van wordt. Doordat het gevoel wat ik heb mogen ervaren, wat ik dagelijks ervaar, wat ik iedere dag meemaak, wat het van binnenuit blij zijn mij zegt, voor mij iets is, wat mij op geen enkele wijze, met of door geen enkele andere "onjuist aangeleerde gedachte" te vergelijken is en daardoor ook niet verward kan worden. 


Daardoor ook met geen enkele onjuist aangeleerde of opgelegde gedachte verward kan worden, doordat de uitwerking ervan, de enige uitwerking ervan, ervoor gezorgd heeft dat ik mezelf weer als het middelpunt van alles wat er is ben gaan zien, als dat wat voor mij nodig is en door mij gekoesterd mag worden ben gaan zien. Waardoor ik mezelf op de juiste waarde inschat, waardoor ik ieder ander, alles wat anders is, maar ook iedereen die en alles wat zich anders voordoet op de juiste waarde weet te waarderen. Ja, op de juiste waarde weet te waarderen, doordat ik hen doorzie, ik hen doorzie en ik weet welke gedachte, welk juist of onjuist aangeleerd gedrag de toenadering of de afstand, dat wat ontstaan is toen deze persoon zich van zichzelf afkeerde veroorzaakt heeft.  

En de link en uitgeschreven tekst van 10 januari 2015 geldt nog steeds. Geeft een omschrijving van wie ik ben en dat wat ieder mens over mij mag weten, die dat weten wil. Want waarop kiezen we er liever voor om te vluchten dan te ontdekken waarom we hier zijn?

"In het hele land overlast door harde wind" 

"Het ontstuimige weer zorgt zaterdag op verschillende plekken in Nederland voor overlast. Het KNMI gaf voor alle provincies code geel af, dat staat voor gevaarlijk weer.

Zaterdag komen in het hele land zware windstoten voor, met een maximale windkracht 7 in de kustgebieden. Dat meldt het KNMI.

In de middag trekt er een buienlijn over het land die gepaard kan gaan met zeer zware windstoten tot 110 kilometer per uur en langs de kust 120 kilometer per uur. 

Het luchtverkeer van en naar Schiphol heeft zaterdag last van onstuimig weer. Door de harde windstoten zijn verschillende vluchten vertraagd. Er zijn geen vluchten geannuleerd, zegt een woordvoerster van de luchthaven. 

Reizigers krijgen het advies informatie over hun vlucht in te winnen op de website van Schiphol of bij hun luchtvaartmaatschappij." http://www.nu.nl/binnenland/3969884/in-hele-land-overlast-harde-wind.html

Wanneer je het volledige artikel bekijkt en leest, zie je dat naast het luchtverkeer ook de treinreizigers, automobilisten en alle andere mogelijke manieren van vervoer, al dan niet met vervoermiddel, hinder kunnen ondervinden van de harde wind. 

Hoewel er staat dat er geen vluchten geannuleerd zijn, verbaast dit me wel enigszins. Natuurlijk ben ik geen piloot, heb ik geen opleiding gevolgd om te kunnen en mogen vliegen, de ervaring aan een vliegreis met hevige turbulentie of specifiek luchtzakken, http://nl.wikipedia.org/wiki/Luchtzak_(meteorologie) herinneren me nog steeds aan het feit dat ik wanneer ik ooit weer ga vliegen, voorafgaand even een bezoek aan het toilet breng, want 1,5 uur niet kunnen plassen dat is niet handig. Niet handig en problematisch wanneer je leeft op water, thee en ja, de nodige vaste voeding, die ervoor zorgt, dat je iedere dag op een zo gezond mogelijke manier door het leven kunt gaan. Door het leven kunt gaan, of op de voor mij meest gewenste wijze in leven kunt blijven. De meest gewenste wijze of manier, door elke dag te nemen zoals deze komt, dat te doen wat mogelijk is en daar iedere seconde, minuut, ieder uur of eigenlijk een ondefinieerbaar begrip, elk "moment" van te genieten. Dit laatste heeft mijn voorkeur! En juist daarom zijn alle herinneringen mooi meegenomen, omdat ik van ieder moment wat ik heb beleefd iets waardevols heb opgeslagen in mijn archief, waaruit ik onophoudelijk kan blijven putten. 

En dat ik ook op die wijze door het leven ga, met de waardevolle herinneringen in mijn archief, zonder daarbij on route, op reis of wat dan ook te zijn, is iets waar ik nu nog meer van geniet, dan ik me ooit maar voor mogelijk had kunnen houden. Dit had ik vroeger, toen ik nog een fulltime baan had, ook nooit kunnen bedenken. Omdat ik iedere dag zo druk bezig was met alles wat moest, dat het idee om de hele dag thuis te zijn, me bezig te houden met schrijven, nooit in mijn gedachten op zou zijn gekomen. Nooit in mijn gedachten is geweest. Ik deed alles wat met schrijven te maken had, altijd naast mijn werk, naast mijn sociale en privé leven en naast alles wat me nog meer bezig hield. Dat ik daarbij gemiddeld per week tussen de 15 tot 20 uur reistijd in mijn dagelijks bestaan incalculeerde, is iets waarvan ik nu absoluut niet meer blij zou worden. De herinneringen aan die periode heb ik ook opgeslagen, als waardevol. Als belangrijk maar nog meer als iets wat geweest is. Omdat ik ervoor kies om mijn tijd op een andere manier in te richten, in te delen en te besteden. Want dit laatste is iets wat ik zelf gelukkig weer in de hand heb. En dat geldt natuurlijk helemaal voor het van en naar het werk reizen. 

Buiten de reizen die we (Ulrich en ik) tijdens de bezoekjes aan familie, vrienden en daarbuiten, de andere nodige afspraken, afleggen, houd ik het zelf voornamelijk op het reizen binnen de regio. Onze woonplaats en er net omheen, dat is voor mij meer dan genoeg. Omdat ik op de één of andere manier in de slaapmodus terecht kom, wanneer ik zelf niet hoef te rijden of zelf niet deel hoef te nemen aan het verkeer, een conversatie of wat maar ook. Dus het reizen op zich, levert voor mij over het algemeen, niet echt een ervaring op die het herinneren waard is. Ulrich zegt altijd dat mijn ogen dicht gaan zodra ik het dashboardkastje zie. Ik omschrijf dit anders, ik kruip tijdens het reizen als het ware in mezelf en gebruik deze tijd, dit moment, om tot mezelf te komen, sterker nog bij mezelf te blijven. Het voelt alsof ik mediteer net als voorheen tijdens de treinreizen van en naar het werk. Krijg wanneer er gesprekken gevoerd worden, wel het nodige mee. Wat niet voor mij bestemd is, komt mij ook niet ter ore, komt niet binnen omdat ik er niets mee hoef te doen. Heel handig, omdat dit me de mogelijkheid geeft, om alles buiten het ademhalen en te doen wat nodig is, me helpt om weer volledig geactiveerd ergens aan te komen en er vervolgens voor honderd procent te zijn.

Dit laatste heeft natuurlijk altijd mijn voorkeur, omdat ik er bewust voor kies om ergens te zijn of wanneer ik dit niet wil, de energie voor iets anders nodig heb, ervoor kies om thuis te blijven. De vraag daarbij is alleen, hoeveel mensen doen dit nog? Wat doe jij zelf? Ga je iedere dag op pad, ben je vaak onderweg, reis je veel of kies jij er ook zo nu en dan voor, om gewoon in het moment te zijn, waar je ook bent? Of heb je echt een rustige, speciale locatie of plek nodig, om in het moment te kunnen zijn? Waar je jezelf op kunt laden en waar je even helemaal in je eigen energie kunt zijn? Kun jij overal waar je bent, in je eigen energie, bij jezelf en in het moment zijn, waardoor je bij alles wat je doet energie hebt om op de meest ultieme manier te functioneren? De meest ultieme manier te functioneren, zodat je ook werkelijk jezelf kunt zijn. Dit laatste is namelijk iets wat ikzelf nodig heb. Want door te doen wat goed voelt, waarbij ik me prettig voel en wat mij energie geeft, kan ik er nu nog meer voor Ulrich en ieder ander zijn, die mijn hulp bewust of onbewust vraagt, kortom die mijn hulp nodig heeft. 

Door de rustperiode die ik gekregen heb nadat mijn fulltime baan stopte, ben ik gaan beseffen hoe belangrijk het is, om in het moment te leven. In het moment te leven, door dat te doen wat mogelijk is. Mijn agenda vol plannen met allerlei dingen die moeten, die verplicht zijn, hebben me zo ik het nu zie en ervaar, jarenlang voor mezelf laten vluchten. Ik kreeg door alles wat ik moest doen en wat er van me verwacht werd, plus de verwachtingen en verplichtingen die ik mezelf oplegde, het gevoel dat ik op de vlucht was voor het moment. Op de vlucht was voor mezelf en alles wat ervoor zou kunnen zorgen, dat ik mezelf was. Terwijl mijn interne communicatie systeem en mijn verbinding met het Hemelse signaturing system, beide een rechtstreekse verbinding met mij aanhielden. Ik liep letterlijk en figuurlijk helemaal leeg. Gaf daarvoor vaak de schuld aan de opwarming van de aarde. Nu heb ik dit alleen nog maar wanneer ik met mijn handen in water zit of wanneer ik iets doe wat niet in harmonie is met mijn communicatiesysteem. 

Ik voel nu meteen of iets goed voor me is of niet. Voelde dat voorheen ook, maar doordat ik me liet leiden door de dingen die moesten en van me verwacht werden, overschreed ik bijna dagelijks mijn grenzen. Door de dagelijkse meditatie in de trein van en naar het werk, laadde ik mezelf weer even op, om dan vervolgens weer volop dat te doen, wat ik dacht dat nodig was, alles doen of niets. Dit laatste wanneer mijn lampje dreigde uit te gaan of soms door daar nog geen gehoor aan te geven, al gedeeltelijk uit was. Met zo ik me herinner, heftige "weerstand reacties" van mijn lichaam, als gevolg. Het moment waarop ik bewust voor mezelf gekozen heb, en besloot voor mezelf te gaan, is er een wereld voor mij geopend. Ik kon vanaf dat moment schrijven, ik kon alles doen wat nodig was. Wat nodig was om gelukkig en gezond te zijn. 




En dat ik, vanaf het moment waarop duidelijk werd dat mijn baan zou stoppen, ook werkelijk alleen maar heb gedaan wat goed voelde, is een regelrechte reactie. Is een regelrecht gevolg, een gevolg, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. Hoewel ik het destijds heel lastig vond, om mijn oude leven achter me te laten, mijn oude leven of eigenlijk de wijze waarop ik leefde totaal om te draaien, heb ik de kans die mij daardoor geboden werd, daardoor geboden is, met beide handen aangegrepen. Heb ik dankbaar gebruik gemaakt, van de mogelijkheden, die dit met zich meegebracht hebben. Doordat ik nog een deel van mijn salaris kreeg, was er niet meteen een man overboord. Dat dit niet oneindig voort kon duren, besefte ik ook maar al te goed. De meerdere sollicitaties, afwijzingen etc. hielpen er namelijk ook niet aan mee of toch wel? 

Het signaal wat ik kreeg, toen ik na twee dagen werken bij een thuiszorgorganisatie lichamelijk afgeremd werd en het voorafgaand aan één dag werken bij een uitvaartverzorger mijn auto op de rem trapte, kon ik niet anders dan wakker worden. Toch was ik eigenwijs, en ging ik er alsnog heen. Een mooi leermoment, inzicht, wat ervoor zorgde dat ik me op die betreffende dag totaal niet op mijn gemak voelde, ik me op die betreffende dag volledig verkrampt heb opgesteld. De ervaring er wel voor zorgde, dat ik wist dat dit toch niet mijn professie was. Want net als vele andere dingen die we als mens doen en heel graag willen, omdat alles wat we voorheen gedaan hebben ons aanzet of er zelfs toe leidt om een vervolgstap te zetten, zijn niet voorbestemd. Zijn niet voor ons bestemd, omdat het niet past bij onze overeenkomst. Dat in mijn geval eerst mijn lichaam en daarna de tweede keer de techniek ingreep, was omdat ik anders waarschijnlijk gewoon weer in "mijn oude leven", in het (standaard) patroon zou zijn gestapt, wat ik voorheen had, zij het dan bij een andere werkgever. 

Dan zou ik nog steeds niet volgens mijn bestemming leven, dan zou ik verzuimen dat te doen wat me het beste ligt. Dan zou ik een dertien in een dozijn mens zijn. Dan zou ik niet doen wat bij me past, wat bij me hoort. Dan zou ik niet mijn talent benutten. Dan zou ik niet schrijven en zou de mogelijkheid om mensen te begeleiden en adviseren die dit nodig hebben, nooit van kracht zijn. Schrijven, het begeleiden en adviseren van mensen die zelf even het spoor bijster zijn. Even niet meer weten, wat hun doel is of waar hun bestemming ligt, omdat ook zij, door alles om hen heen, zo van hun eigen energie gehaald zijn, zo ver buiten zichzelf geraakt zijn, dat ook dit voelt als turbulentie. Alsof zij terecht gekomen zijn in een stormachtige situatie, waar zware luchtzakken, "vergelijkbaar met valwinden", of zelfs als een schip wat op drift is geraakt, uit de koers, ervoor zorgt dat zij niet meer verder kunnen. Verder kunnen in de richting, die zij vanuit hun onderbewustzijn, hun interne communicatiesysteem en het Hemelse signaturing system zouden behoren te maken. Zouden behoren of mogen maken. Want de eigen keuze leidt de mens zo nu en dan ook van het pad, van de juiste vaar of vliegroute af. 

Dit voelt dan wellicht niet meteen zo, zorgt uiteindelijk wel voor vertraging. Vertraging om de bestemming te bereiken, vertraging om uiteindelijk datgene te doen wat voor jou of de persoon die uit koers is geraakt van toepassing is. Want iets komt je toe, je toekomst, iets overkomt je, je mag er de overeenkomst van zien. Jij en ieder mens mag weten waarom hen iets overkomt, omdat dit de overeenkomst is die je bent aangegaan, op het moment waarop je dit leven ging leven. De enige overeenkomst die zonder papieren getekend is. Getekend met het Hemelse signaturing system, middels de 10 geboden, het geweten in het menselijk hart. Het hart wat door de ziele-verbinding alle herinneringen van jouw totale leven opslaat. De herinneringen, die je helpen om te groeien, de herinneringen die je helpen je te ontwikkelen en de herinneringen die je laten weten, dat je ook gelukkig kunt zijn op één plaats, met de personen in je leven, met alles waarvoor je ooit gekozen hebt, omdat het gaat om tevreden zijn.

Want wanneer je weer tevreden bent, dan ben je tevreden in het moment. Tevreden met jezelf, iedereen die je kent, iedereen die en alles wat je dierbaar is. En het mooie daarvan is, dat je dan eigenlijk niets nodig hebt dan de eerste levensbehoeften. De eerste levensbehoeften, eten, drinken en een dak boven je hoofd. Waardoor je met heel weinig geld rond kunt komen. Met heel weinig geld, jezelf in je behoefte kunt voorzien. Je met heel weinig geld, tevreden kunt zijn. En allemaal door dat te doen wat bij je past. Dat te doen wat jou gelukkig maakt, dat te doen wat ervoor zorgt dat je gezond bent. Gezond bent en gezond zult blijven in alle dagen die je neemt zoals ze komen. Waarin je dat doet wat je een goed gevoel geeft. Een goed gevoel doordat je goed voor jezelf zorgt, van jezelf houdt en niets doet om jezelf te schaden. Dat je dan ook voor iedereen die en alles wat leeft zorgt, spreekt voor zich. Want we zijn geboren om elkaar aan te vullen, er voor elkaar te zijn en dat te doen wat ervoor zorgt dat elk schakeltje in de ketting zijn of haar taak, zijn of haar specialisatie inzet, ten behoeve van het Algemeen Belang. Het belang wat niet gericht is op één persoon, één bedrijf of één onderneming. Het belang wat gericht is op een samenwerkingsverband. 

Een samenwerkingsband, die zich ver uitstrekt en waarbij ieder mens in de hoedanigheid van zijn of haar eigen rol van waarde mag zijn, van waarde is, van waarde zal blijven. Waardoor er geen gradaties bestaan, geen gradaties zijn en ieder mens die zich dagelijks inzet voor zijn of haar bestemming alles zal krijgen en ontvangen wat nodig is. Ik heb dit gisteren op een bijzondere manier ervaren. Bij de supermarkt zag ik een appel die niet meer goed was in mijn net gekochte zak. Bij de servicebalie werd deze opgehaald en omgeruild, dat dacht ik. Ik was blij verrast toen ik een tasje kreeg met verschillende soorten groenten en fruit als tegemoetkoming of eigenlijk tegoed voor die ene appel die niet goed meer was. Dat de bakker later ook nog twee speciale koeken voor bij de koffie of thee meegaf, maakte dat mijn dag die 's-morgens al heel vroeg begonnen was en alles wat er nadien nog zou volgen extra leuk was. 

Extra leuk, doordat ik blij en tevreden ben. Tevreden zijn is, vrij zijn van angsten, vrij zijn van zorgen, waardoor pijn, verdriet en alles wat mogelijk een negatieve wanklank zou kunnen hebben op jou als mens niet meer van invloed is. Omdat jij ervoor kiest om deze emoties, deze gedachten, deze gevoelens niet meer door jouw lichaam te laten stromen. Want wanneer je alleen de positieve verbinding legt, zal alles in jou en om jou heen, je altijd helpen om jezelf te kunnen zijn. Dan zal alles wat jij bent, door in jouw energie te blijven, ervoor zorgen, dat je iedere dag opnieuw kunt starten. Zodat iedere dag een nieuw avontuur wordt, iedere dag een nieuw avontuur is en iedere dag een nieuw avontuur zal zijn. Ieder dag een deel van jouw leven en het leven zoals jij dit voorafgaand van het leven wat je gekozen hebt wilde en zou mogen leven.

En vraag je dan eens af of je wilt blijven vluchten, of je wilt blijven vluchten, zodat je ervoor zorgt dat jouw bestemming met vertraging bereikt wordt. Met vertraging of wanneer de minder positieve emoties, gedachten en gevoelens, hun verbinding leggen, je zelfs nooit aan zult komen. Nooit op je bestemming zult zijn. Dit zelfde geldt of jij ervoor kiest om van weekend tot weekend te overleven, waardoor je het weekend nodig hebt om bij te tanken. Van vakantie tot vakantie te overleven. Energie opdoen voor de uren, dagen, weken en maanden die volgen en zo het er nu naar uitziet daar minstens tot aan je 67ste mee door blijven gaan, iedere dag opnieuw. Of kies je toch liever voor jouw bestemming en ga jij ook weer ontdekken waar jouw persoonlijke kracht en kwaliteiten liggen. Kracht en kwaliteit als in talent. Talent, waardoor jij er voor jezelf en iedereen die en alles wat leeft kunt zijn en het mooie daarvan is, jij mag er zelf iedere dag, elk uur, iedere minuut en seconde als jezelf volledig bij zijn.

De vraag is en blijft natuurlijk waarvoor ben jij op de vlucht? Ben je op de vlucht voor het geluk, voor jouw geluk of voor het feit dat alles wat je niet wilt om je heen gebeurt, alles wat je niet wilt de overhand heeft, waardoor je niet meer durft te vertrouwen. En wanneer je niet meer vertrouwt, dan is het lastig om je eigen waarde te zien, je eigenwaarde op een dusdanige manier te gebruiken, waardoor je weer weet wat bij je past. Ik kies voor de veilige haven, vertrouw erop dat ons bootje wanneer de tijd rijp is, er werkelijk komt. Niet omdat ik het wil, maar omdat we er mensen mee kunnen helpen. We het samen kunnen doen, door bij onszelf te beginnen. Zelf weer nadenken, zelf vanuit ons hart leven. Vanuit positieve emoties, positieve gedachten en positieve gevoelens. Waardoor je weer vanuit je hart leeft. Vanuit je hart, jouw hart. Ben je er klaar voor, het gaat namelijk om jou.

De hiernavolgende alinea's heb ik één op één overgenomen van het voorgaande blog. Doe er je voordeel mee.


"Alles draait om jou, gaat over jou. Niet je naampje, niet over waar je geboren bent, wie je ouders zijn, het gaat om jou, de liefde die je voor jezelf en ieder ander voelt. Door alles wat jij bent, als zelfstandig persoon, als mens met persoonlijke bijzonderheden, bent wie je bent. Jij, ongeacht of je Pietje, Klaasje of Sonja heet, zoals ik. Het gaat niet om je naam, het gaat niet over je adres, het gaat niet over wie je ouders zijn, waar je ouders wonen, wat je ouders hebben meegemaakt of meegekregen in het leven wat zij hebben geleid of sommigen hebben laten leiden. Het gaat om jou. Jij, de persoon die jij bent. Wanneer je je laat sturen of leiden door alles om jou heen, waardoor je niet meer naar je hart kunt of wilt luisteren, zal je nooit jezelf zijn. Dan zul je nooit gelukkig zijn en zal alles om jou heen invloed op jou uit kunnen oefenen, OMDAT JE ER ZELF VOOR KIEST.

Ik weet het, ik voel het, omdat ik voor mezelf gekozen heb, voor mezelf leef en er daardoor ook voor ieder ander kan en mag zijn. Voor ieder ander, die mij om hulp vraagt. Omdat ik voel wat er bij de ander leeft. Omdat ik mag voelen wat er bij de ander leeft, waar de ander hinder van ondervindt, omdat ik altijd bij mezelf blijf. Dit in het leven wat ik tot nu toe heb geleefd, nagenoeg volledig zelf heb geleid. En natuurlijk ben ik ook mens, maak ik fouten, er is buiten Jezus, geen mens die zonder fouten is. Wanneer je bereid bent om jezelf iedere dag in de spiegel aan te kijken, je daarbij jezelf als je beste vriend of vriendin ziet, dan kun je verder, dan mag je verder en zal jouw leven, het leven zijn, waarvoor je gekozen hebt. Ik geloof en ben er zeker van dat God ieder mens de vrije wil gegeven heeft. Dat jij, ik en daarbij ook ieder ander vanuit deze vrije wil, bewust gekozen heeft, om dit leven te gaan leven.

Wanneer ieder mens weer verantwoordelijkheid neemt, zijn de wetten en alles wat letterlijk en figuurlijk in strijd is, met het Hemelse signaturing stystem, totaal overbodig. God heeft door Jezus, vanuit zijn goedheid en onvoorwaardelijke liefde, werkelijk alles geregeld. God vergeeft, God oordeelt niet, dat is wat de mens doet, dat is wat alles in stand houdt. In stand houdt, door niet meer stil te staan, bij dat wat ons in wezen gemaakt heeft tot wat we zijn, kinderen van God. God heeft ons, zijn kinderen, de mens, immers naast een vrije wil ook het geweten meegegeven. Ons hart, het controlesysteem, waarbij de resetmogelijkheid alleen werkt, wanneer we weer verantwoordelijkheid nemen. Hierdoor kunnen fouten, ontstaan door wandaden, misverstanden of welke reden dan ook, worden vergeven, worden hersteld. 

Deze kunnen worden hersteld, dit is mogelijk voor ieder mens. Het enige wat de mens mag doen is zijn of haar leven weer vanuit zijn of haar hart gaat leven. Waardoor de vrije wil, in combinatie met het geweten, ervoor zal zorgen, dat de mens weer volledig in vrijheid, in liefde, geluk en gezondheid zal leven. Omdat de mens net als God is, daarbij uit onvoorwaardelijke liefde ook de verantwoordelijkheid zal mogen dragen voor zijn of haar acties. Ieder mens, iedere vader, moeder, iedere dochter of zoon. Ieder mens, omdat we alleen dan kunnen en mogen ervaren wat vrijheid is. De vrijheid om lief te hebben, de vrijheid om te houden van, de vrijheid om te geven, door te delen wat jij als talent hebt meegekregen.

Ieder mens, kan, mag en zal dit mogen ervaren wanneer hij bereid is om te kijken en te zien, te luisteren en te horen, door weer te doen wat bij hem of haar past. Door te gebruiken wat hem of haar gegeven is, vanuit onvoorwaardelijke liefde, waardoor hij of zij weer van waarde kan zijn. En wanneer de mens weer vanuit deze onvoorwaardelijk liefde gaat leven zal alles van waarde zijn. Zal alles de moeite waard en van waardevol zijn. Een waarde die niet uit te drukken is in geld, goud of enig ander edelmetaal. Een waarde die alleen door en voor God zichtbaar is, en mag worden. En wanneer we hier als mens geen gehoor aan geven, wanneer we ons hier om welke reden dan ook niet bewust van willen zijn, dan zullen we hier zonder twijfel van bewust worden op het moment waarop dit nodig is. Ieder mens, mag zich bewust worden van het feit, dat alles wat ons overkomt, alles wat ons wordt aangedaan, aan onszelf te danken is. Want wanneer we niet willen weten, wanneer we de waarheid buiten onszelf zoeken, dan zal alleen de waarheid ertoe leiden, dat we deze mogen zien. Want wie niet horen wil, zal voelen. 

Kies daarom voor jezelf, kies voor een leven waarin Onvoorwaardelijke Liefde weer een kans heeft. De Hemel op aarde, zodat de wereld weer kan worden zoals deze behoort te zijn. De wereld waarin we allemaal weer gaan beseffen, dat we naast de verantwoordelijkheid die we naar onszelf hebben en dragen, nog een grotere verantwoordelijkheid hebben. De verantwoordelijkheid naar onze kinderen, de generatie die na ons komt. Want wil jij het op je geweten hebben dat zij niet meer kunnen leven? Wil jij doorgaan met alles wat de generatie van "Hebzucht, Strijd en Macht", gecreëerd en veroorzaakt heeft? Dan ben je ervan verzekerd dat de toekomst van jouw kind, jouw kleinkinderen en achterkleinkinderen, neefjes, nichtjes of jouw buurkinderen er één wordt, waarin de natuur en alles wat Moeder Aarde ons te bieden heeft niet meer van toepassing is?

Duurzaamheid, start bij jou, start vandaag voor iedereen die en alles wat leeft. Omdat jij de verantwoordelijkheid draagt en er klaar voor bent om het voorbeeld te zijn om net als Eva Jinek en de rechter eerder deze week, ook weer jouw boerenverstand te gaan gebruiken. Omdat de dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn, jij dit niet kan veranderen, alleen jijzelf kunt starten met jouw eigen leven. Want alleen daardoor kun je jezelf helpen en mogelijk zelfs iemand anders helpen om ook weer zichzelf te zijn. Door te leren hoe het is om van iedereen die en alles wat leeft te houden. Door te vergeven en de ander lief te hebben als jezelf. Omdat dit de enige wijze en manier is, om gelukkig te zijn. Want wanneer je van jezelf, van iedereen die leeft en alles wat leeft houdt, ben je in staat om te delen, ben je in staat om te ontvangen en wordt je in staat gesteld om te weten. Weten hoe je je leven op de meest ultieme manier kunt leven. Dan weet je weer, hoe je dat kunt doen waardoor je een bijdrage levert aan ieders belang. Het algemeen belang!

En ik wil dit delen met iedereen die en alles waarvan ik houd en waarom ik geef. Omdat ik liever geef dan ontvang, omdat ik weet dat ik door te geven en te delen, mezelf help en er bovendien voor ieder ander kan en mag zijn. Ik ieder mens, die wil leven en de verbondenheid met zijn of haar hart weer wil herstellen, wil, kan en mag helpen door het dagelijks delen van mijn verhalen en mijn ervaringen. Vanuit het vertrouwen dat ieder mens, die Goed, Gezond en Wel wil zijn, er ook voor kiest om vanuit zijn of haar hart te gaan leven. Vanuit de verbinding die God via Zijn Zoon Jezus gelegd heeft.

En omdat een gezonde wereld mijn droom en mijn grootste wens is, mag ik iedere dag een stukje schrijven. Want op deze wijze, heb ik de kans om mijn verhalen net als de boeken en gedichten die ik vanuit Onvoorwaardelijke Liefde voor ieder mens heb kunnen en mogen schrijven, met iedereen te delen. En heb jij inmiddels de tijd genomen om mijn blogverhalen te lezen en ben jij de persoon, de uitgever die mij wil helpen, die mijn boeken wil uitbrengen, dan hoor ik je graag! Ben jij de uitgever, die ervoor zorgt dat mijn boeken gebruikt kunnen en mogen worden, om de wereld van vandaag weer de wereld van morgen te laten zijn?  De wereld van morgen, de hemel op aarde, dat is mijn wens, mijn doel en mijn missie in het leven." 

En ben je er klaar voor om jouw leven te leven, jouw nieuwe leven een kans te bieden, HELP MIJ, HELP JEZELF &  HELP IEDER ANDER! Tot die tijd blijf ik bloggen, blijf ik alles delen met iedereen die ook Volmaakt, Gelukkig Zichzelf wil, kan en mag, kortom durft te zijn! En daarbij vertrouw ik er volledig op, dat dat zal gebeuren wat nodig is, wat mag omdat God de regie vanuit Onvoorwaardelijke Liefde zal begeleiden.

Download ook gratis mijn boekje Leven leren herinneren weten via de boekenwinkel op www.dehof van het heden Luisteren kan natuurlijk ook via: https://www.youtube.com/watch?v=NwwuvZEltjk&feature=youtu.be 

Want:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer een mooie plaat van Nicholas McDonalds "In the arms of an angel". Want ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer je van jezelf houdt, kun je van een ander houden en positieve emoties en gedachten helpen ieder mens daarbij. Want als de ander zich goed voelt, voel jij je goed, hoe simpel kan het zijn? https://www.youtube.com/watch?v=hfIv62OWyyQ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten