donderdag 17 november 2016

Wat is nu echt leven? Houden van het leven, iedereen die en alles wat in jouw leven is!

Wat is nu echt leven? Hoe en waarom? Omdat het goed is om te houden van het leven en iedereen die en alles wat in leven is. Omdat iedereen die en alles wat in leven is, vanuit dezelfde grond, vanuit dezelfde basis, vanuit dezelfde gedachte, "liefde" ontstaan is.

Alles vanuit eenzelfde gedachte, de Allesomvattende Liefde geschapen is. En iedereen die en alles wat afbreuk doet aan deze gedachte, iedereen die en alles wat afbreuk doet aan deze Liefde, zal daar zelf de gevolgen van gaan dragen, doordat dit is wat iedereen die en alles wat leeft overkomt, overkomen is en zal blijven overkomen, tenzij ze er ook net als ik weer voor kiezen om in liefde te leven. In liefde te leven door liefde, geluk en gezondheid te zijn. Liefde, geluk en gezondheid te waarderen boven alles wat in het hier en nu als "waardevol", als belangrijk, als gewichtig, als noodzaak wordt gezien.

Want dat is wat het hoe en waarom, je vanzelf leert, wanneer je dat doet, wat ongepast is. Wanneer je dat doet, wat in wezen onjuist is en je vanzelf voelt wanneer je het ervaart. Want iets leren en weten, is ervaren door het mee te maken, waardoor het gevoel wat je eraan overhoudt, het gevoel wat overblijft is. Alles-zeggend of juist niets-zeggend is. Het je alles zegt of absoluut niets. 

Hoe dit voor jou is, zal het wezenlijke en voelbare antwoord op alle vragen zijn die je jezelf stelt. Want hoe voelt het, is in wezen de reactie waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Hoe voelt het is de wetenschap, die je vanuit ervaring met iedereen kunt delen. Die je deelt en kunt blijven delen zolang jij bij jezelf en bij jouw gevoel blijft en je ook net als ik, op geheel eigen wijze laat leiden door alle positieve gevoelens en gedachten, dat wat liefdevol kunnen en mogen zijn is. Nieuwsbrief 45 van november 2015 geeft dit duidelijk weer. 


Zolang je dat doet wat je hart je ingeeft en dat wat je doet daarbij zal kunnen zeggen en delen met iedereen die en alles wat daar prijs op stelt, iedereen die en alles wat dit ook wil weten. Want het willen weten, door dit te voelen en ervaren, dat is waar het in de wereld en in het hier en nu om draait en over gaat.



Dat is waar velen geen enkel beeld, laat staan een beleving bij hebben. Een beeld en beleving van en bij hebben, doordat er in wezen "bijna geen volwassen mens meer is'' die dit zelf ervaart, doordat de tijd ontbreekt, zij geen tijd meer over hebben. Geen tijd meer over hebben en over houden om hun leven in volle tevredenheid en met voldoening te leven. Doordat de agenda, de planning, de hypotheek of noem nog maar eens een aantal posten en kosten op zoveel tijd en inzet vragen dat er voor het werkelijk leven, het leven van jouw eigen leven geen tijd meer over is. Geen tijd meer is om jouw leven te leven, tenzij je geld, middelen en mogelijkheden hebt. 

Geld, middelen en mogelijkheden. Nou lieve mensen, ik kan en mag je zeggen dat je dit ook hebt, wanneer je luistert naar de stem van je hart. De stem die jou iedere dag als volwassen mens maar ook zeker als kind van leert wat van belang is. Jouw leven, jouw leven leven is van levensbelang. Het is jouw eerste prioriteit, dat wat jou gegeven is, jouw plicht, jouw geboorterecht en dat wat jij iedere dag waar kunt en mag maken, mits je dat doet wat goed voelt, waar je je goed bij voelt, waardoor je je goed voelt. Omdat het je goed voelen de enige ervaring is die werkelijk van waarde is.


Er bijna geen volwassen mens meer is die dit ervaart, omdat de ervaring leert, de ervaring leert en laat weten, laat weten en voelen, waardoor het gevoel uiteindelijk doorslaggevend is. Het gevoel ertoe leidt dat je er als mens voor kiest om er in wezen iedere dag weer opnieuw voor te willen gaan. Want daar gaat het om, dat is waar het hoe dan ook om en over gaat. 

Dat is wat ertoe leidt dat je ieder dag weer verder wilt waar je de voorgaande dag mee geëindigd bent. Waar je de voorgaande dag nog geen idee over had, omdat je iedere dag doorslaggevend laat zijn. Ieder dag de energie gebruikt zoals deze aangeboden wordt. De energie laat komen en deze evenals de woorden zelf een weg laat vinden. De weg laat vinden, die iedere dag voor je uit gaat, voor je uit loopt en voor je uit de gepaste en passende vorm krijgt, die deze verdient.


Dat waar het over gaat, dat waar het om draait, dat wat de encyclopedie ook laat weten, laat weten wanneer ik naast mijn gevoel en dat wat mij getoond wordt, op zoek ga naar de betekenis van het (woord) hoeOmdat Algemeen bekend is, dat de combinatie van het hoe en waarom, met name het hoe en waarom, de juiste antwoorden geven. 

De juiste antwoorden geven op alle vragen waar we in het leven mee rondlopen. Waar we als mens in het leven mee rondlopen en tegenaan zullen blijven lopen, wanneer we niet naar ons hart luisteren en niet bij ons zelf te raden gaan. Doordat we veel meer waarde hechten aan dat wat de ander geleerd heeft. Geleerd heeft van ons of over ons leven? Ja, vraag jezelf dit eens af? Vraag jezelf eens af wie er meer weet van jouw leven dan jijzelf? In mijn beleving is God de enige getuige van alles wat er in mijn leven, het leven wat ik leef, wat ik dagelijks leef en waar ik dagelijks voor kies is. Is God de enige die weet wie ik ben, de enige die weet wie ik ben doordat hij mijn plus en minpunten kent, hij mijn hoe en waarom kent.

Doordat ik naast het feit dat ik een eigen persoon ben, altijd met hem in verbinding sta, altijd met hem in verbinding ben.  Er iedere dag bewust voor kies om in verbinding met hem, mezelf en ieder ander te zijn, doordat ik iedereen lief heb, zoals ik mezelf lief heb. Ik van iedereen houd en om iedereen geef zoals ik van mezelf houd. Omdat het houden van, het houden van mijn leven en het leven van iedereen die en alles wat in leven is, mij heeft gebracht tot waar ik nu ben. Ja mij de hemel op aarde heeft bezorgd, zelfs iedere dag weer bezorgt en brengt, doordat ik dat doe wat ik voorafgaand aan het leven wat ik leef met God overeengekomen ben. 

Waar ik voorafgaand aan mijn leven de toezegging voor heb gedaan dat ik zo lang ik leef, zolang ik mijn leven leef, dat zal doen wat voor mij mogelijk is. Mogelijk is en mogelijk zal kunnen en mogen zijn, doordat de middelen en mogelijkheden, de "hoe en waaroms" voor handen zijn. Mijn eigen encyclopedie evenals de encyclopedie op de computer altijd binnen handbereik is, doordat ik de verbinding met mijn hart en iedereen die en alles wat mij aan het hart gaat koester. De verbinding met mijn hart, mijn hulplijn is, de hulplijn waar ik door het juiste te doen altijd op zal kunnen en mogen vertrouwen. Op zal kunnen mogen en blijven vertrouwen, zolang ik mijn leven leef en dit ook iedere dag weer toesta van ieder ander, waardoor ik ieders naaste kan en mag zijn.


En de verklaringen zijn minstens zo gepast: Hoe is eveneens een begrip! Waarom staat voor: 1). Bijwoord 2). Godheid 3). Hoedanigheid 4). Naargeestig galmend geluid 5). Op welke manier 6). Op welke wijze 7). Pastoor 8). Quimodo 9). Schapenhoeder 10). Voegwoord 11). Voornaamwoord 12). Vraagwoord 

13). Vragend bijwoord 14). Vragend voornaamwoord 15). Waardoor 16). Wijze die gevraagd wordt. En wanneer ik de het woordenboek aanklik in het rijtje wat ik zojuist bekeken heb, krijg ik meteen het woord hoedanig te zien. De uitleg bij hoedanig geeft me vervolgens in de encyclopedie exact wat er nodig is. Want hoedanig staat voor: 1) Hoe 2) Voornaamwoord 3) Vragend voornaamwoord 4) Wat voor een soort. En onder een ander kopje volgt hoedanigheid:  Van welke aard, vragend en betrekkelijk voornaamwoord, eigenschap, geaardheid, kwaliteit, de - van die stof, de - der vruchten, (figuurlijk) inborst, eigenschap goede en slecht hoedanigheden (van iemand).

Want het hoe is de wijze waarop je als mens, waarop ieder mens op geheel unieke wijze datgene oppakt wat voor hem of haar voor handen is. Het gaat erom hoe je ermee dealt, hoe je reageert op dat wat je aangeboden wordt, wat er op je pad komt en hoe jij er zelf vanuit wie jij bent een vervolg, een gevolg of geen van beide aan geeft. 

Ook dat is namelijk een mogelijkheid, dat is namelijk een keuze, dat is aan ieder mens zelf. Ieder mens mag zelf bepalen, mag zelf gehoor geven aan, dat wat zijn of haar gevoel hem of haar zegt en vertelt. Iedereen mag zijn of haar eigen keuze maken, op basis van dat wat voor hem of haar van toepassing is. Van toepassing is voor iedereen die en alles wat leeft en die besluit om in het hier en nu te leven. Om zijn of haar leven te leven en te leiden, zonder negatieve gedachten ontstaan door eventuele negatieve emoties uit het verleden. En wanneer deze er zijn, wanneer deze er al of nog zouden zijn, dan is het ook nu aan ieder mens zelf om er op de juiste wijze mee om te gaan, vanuit het hart, omdat het hart alleen de juiste wijze en daardoor ook geen negatieve acties, geen oorzaak en of gevolg kent, dit er daarom ook op geen enkele wijze toe zal leiden.


Waardoor de nieuwe dag die volgt, elke nieuwe dag die volgt gewoon weer nieuwe kansen biedt, de kansen geeft en dat laat zien, wat ertoe leidt dat je als mens weer verder kunt en verder mag. Verder kunt en verder mag gaan, met dat wat er werkelijk nodig is, wat werkelijk van toepassing is en wat in wezen in ieder, maar daarbij ook ieders belang dient. 

Het belang dient van iedereen die en alles wat leeft, iedereen die en alles wat het leven heeft. Het leven heeft en het leven leidt wat nodig is om het vervolg-pad, de weg die volgt weer ongehinderd en onbelast te kunnen lopen. De weg die iedere dag de voldoening geeft en de voldoening biedt, voldoende biedt en voldoende geeft, om het leven te kunnen leven wat een bijdrage levert aan ieders gezond en welzijn. Aan het gezond en wel in leven kunnen zijn, door gezond en wel te kunnen leven. Het leven in Liefde Geluk en Gezondheid te kunnen leven. Want dit is wat ieders hoedanigheid, ieders eigen hoe en waarom, ieders eigen keuze, pad en weg, hem of haar te bieden heeft. 


Sterker nog dit is wat ertoe leidt dat ieders eigen keuze, ieders eigen pad, weg en daardoor ook bestemming en doel van het leven, alles geeft wat je als mens nodig hebt om gelukkig te kunnen zijn. Iedere dag het geluk te ervaren wat je als mens in wezen, met alles wat je bent, de gelukkigste mens op aarde maakt. 

Waardoor alle behoeftes, iedere behoefte die je hebt, volledig waargemaakt kan worden. En je daarbij met dat wat je denkt, zegt, doet of laat zelfs de aanvulling de gewenste aanvulling voor de ander kan en mag zijn, voor de persoon naast je kunt zijn, de persoon waarmee jij samen in leven bent. Want ieder mens, iedereen die en alles wat leeft en zijn of haar eigen leven vanuit het hart leeft en vorm geeft, zal de juiste mensen op zijn of haar pad krijgen, de juiste "hoe en waaroms" op zijn of haar pad krijgen, die leiden tot de Liefdevolle Samenleving zoals God deze voorzag. Zoals God deze voorzag en bedoeld heeft. 

En ja dat dit zo is, dat dit werkelijk zo is, is wat je ziet, wat je voelt en wat je ervaart als je daarvoor kiest. Er daarbij voor kiest, om alles waar jij je op geen enkele wijze goed bij voelt te laten. Naast je te laten en te laten zijn door je daarvan afzijdig te houden. Door je er op geen enkele wijze in te mengen. Door voor jezelf te kiezen, waardoor de ander, alles wat anders is en alles wat ooit in het verleden wel een deel van jou was, te laten zijn. Te laten zijn wie hij of zij is voordat dit deel uitmaakte van jouw leven, waardoor dit geen invloed meer op jou heeft, doordat je er bewust voor kiest om dit geen invloed op jou meer uit te laten oefenen. Waardoor je er juist wel voor de ander, voor hem of haar, voor alles wat naast jou is kunt zijn. 

Daarbij kies je oprecht voor jezelf en kun je de ander ook volledig, voor honderd procent de ander laten zijn, mag jij op jouw eigen wijze een positieve bijdrage leveren aan het leven van de ander en kun jij de gewenste aanvulling zijn. Doordat je er ook nu voor kiest om iedereen zelf zijn of haar eigen keuzes te laten maken. Jij de keuze aan de ander laat, doordat jij bij jezelf blijft en jouw ding doet. Dat doet wat werkelijk bij jou past en wat bij jou hoort, omdat dit het leven is wat jij mag leiden. Het leven wat God mede dankzij Jezus en het lijden van Hem en Hen samen in het bijzonder, voor ons allen mogelijk heeft gemaakt.


Ik ben God nog elke dag dankbaar dat ik dit heb mogen ontdekken. Ik ben God nog iedere dag dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren, heb mogen zien en ondervinden. Doordat ik er weer de tijd voor kreeg en de tijd voor heb genomen om dit te kunnen en mogen zien.



Te zien wat "we" of in ieder geval velen van ons, uit het oog verloren hebben, omdat dat wat we zelf vinden, waar we ons zelf mee ophouden, mee bezig zijn, ons in begeven, ervoor zorgt dat het licht, maar ook de blauwe lucht die de zon nog meer laat stralen op geen enkele wijze, in geen enkel geval het menselijk oog meer zal bereiken. 

Terwijl het menselijk oog en dat wat we zelf, maar met name de mens, het innerlijk kind wat in ons is zijn, degene die we in wezen allemaal in ons schuilhouden en is, degene is die het daglicht nodig heeft, nodig heeft om te groeien, te bloeien en zich te ontwikkelen tot een volwaardig levend wezen, nu meer dan ooit de juiste nuance die het zonlicht ons toont, kan gebruiken. Omdat een volwaardig levend wezen, een mens, een ziel, die meteen ook zielsverwant is en dat is wat een bijdrage levert aan het leven in het algemeen, het leven in het bijzonder of het leven in de staat waar hij of zij op de beste wijze in kan fungeren, de nuance is. 



Juist de nuance en het verschil is, dat is wat ervoor zorgt dat hij of zij kan fungeren en kan floreren. Waardoor dit de nuance en het verschil kan en mag zijn, dat zal kunnen en mogen zijn wat nodig is, om ook werkelijk de juiste energie, de energie die in de wereld ontbreekt, de energie die de ander aanvult, nu werkelijk door zal mogen breken. 



Door zal mogen breken, als de zon die door het wolkendek heen schijnt. Als de zon die werkelijk weer door alle kunstmatig opgeworpen hindernissen heen gaat, door alles heen gaat en schijnt waar geen mens, geen dier, geen onnatuurlijk of natuurlijk iets buiten de hemellichamen invloed op uit zal kunnen oefenen. Omdat voldoening en tevredenheid, dat is wat wij, wat zij, wat iedereen die en alles wat leeft nodig heeft. Dit hetgeen is wat van betekenis is, voor hen die een gevoel van tevredenheid en voldoening willen ervaren.

En deze tevredenheid en voldoening volgt, wanneer ik dat doe wat op dat moment gewenst is, wat gewenst en daardoor van toepassing is, met de ingevingen als beloning, de ingevingen of dat wat ik weten mag als beloning. Omdat een ingeving in wezen een waarheid is, die evenals alles wat natuurlijk is en in wezen voor iedereen beschikbaar is, ook dat verschil maakt waar geen mens, geen instantie of organisatie of georganiseerd iets wat op andere gronden dan onbaatzuchtigheid op zal kunnen en mogen vertrouwen. Waardoor vertrouwen werkelijk dat is wat meer wezenlijk is dan alles wat in het leven geroepen is, wat zich in het leven geroepen voelt om een bijdrage te leveren aan..... 


Ja een bijdrage te leveren aan het in de schijnwerpers staan of juist in het licht staan, in het licht zijn, dat wat God door Jezus aan iedereen die gelooft en vertrouwen heeft gegeven, heeft beloofd en zal geven wanneer hij of zij alles vanuit het hart doet. Vanuit het hart, dus op de juiste gronden gebaseerd, op de juiste waarden, de eigenwaarde(n), die voor iedereen die en alles wat leeft geldt. 

Dat wat rechtvaardig is en alle rechten en vaardigheden overstijgt, dat wat het eindoordeel en daarmee uiteindelijk de beslissingsbevoegdheid heeft. "Want wanneer je de ander pijn doet, doe je jezelf op alle fronten tekort. Wanneer je jezelf pijn doet, doe je jezelf en de ander op alle fronten tekort."


Dan zal zelfs de vitamine D, de zon en alles wat dit voortbrengt geen waarde meer kunnen hebben, tenzij je weer gaat houden van, tenzij je weer onvoorwaardelijk houdt van jezelf, iedereen die en alles wat leeft. Dat wat er evenals de vitamine D voor zorgt dat jij vooruit mag. 

Je vooruit en verder mag in het leven wat je leeft en mede met en dankzij God door Jezus kunt blijven leven, door jouw leven te zijn. Jouw levend liefdevol bewijs te zijn, de enige bevestiging die je krijgt wanneer je werkelijk en wezenlijk weer jouw leven bent.

En hoewel de spreuken verschillen, de spreuken anders zijn dan de voorgaande dagen, is de tekst die ik eerder deelde ook nu van toepassing. 

"Want vitamine D is de vitaminesoort die in veel gevallen een bijdrage levert aan de algehele gezondheid en met name de gemoedstoestand van de mens. De gemoedstoestand van de mens die vrij is mede dankzij de benodigde vitamine D op een positieve wijze verbeterd zal, kan en mag worden, zodat deze op die wijze weer vrij van welke aandoening of belasting dan ook kan leven. De mens die vrij is en blij kan en mag zijn, blij zal kunnen en mogen blijven, wanneer daarbij naar het hart geluisterd wordt.

Blij en vrij zal kunnen zijn wanneer deze mens, man, vrouw, kind of iemand in een oudere leeftijdscategorie, zijn of haar leven in vrijheid leeft en geniet. Geniet van dat wat hij denkt, zegt, doet, maar ook laat, omdat het denken, zeggen, doen maar ook laten vanuit het hart gestuurd wordt. Het denken, zeggen, doen en laten door het hart gestuurd wordt en vanuit het hart gestuurd is. Gestuurd en begeleid is, waardoor deze daarbij exact weer de juiste toon weet te raken. De toon die de gevoelige snaar raakt, de snaar die bij velen sinds lange tijd niet meer aangeraakt is, doordat zij deze door de dagelijkse drukte, wat verward wordt met de realiteit, de werkelijke realiteit uit het oog verloren zijn. De werkelijke realiteit, werkelijkheid genaamd, volledig uit het oog verloren zijn. En natuurlijk zullen er mensen zijn die er meteen blij mee zijn, ja vanaf dag één blij mee zijn of blij mee zullen wezen, wanneer zij de waarde van het vrij zijn en het vrij kunnen en mogen zijn gaan waarderen. De waarde van het onbelast en zonder druk vrij te kunnen leven gaan waarderen. 



Er zullen ook personen zijn die naar het antwoord en de zin van het leven blijven zoeken. De zin van het leven die in antwoord in hen is, maar waar ze door het uitblijven van de juiste vraagstelling, door het niet kritisch naar zichzelf durven kijken, op dit moment nog geen behoefte toe voelen. 

Nog geen behoefte toe voelen, doordat zij nog teveel belast zijn, een te grote verantwoordelijkheid voelen, de verantwoordelijkheid blijven voelen voor iedereen die en alles wat buiten hen om is, behalve de verantwoordelijkheid die ze allereerst naar zichzelf toe hebben. De verantwoordelijkheid die zij naar zichzelf toe hebben, doordat zij zonder deze verantwoordelijkheid in wezen zichzelf op elk moment, iedere dag tekort doen. Buiten het tekort wat zij door het ontbreken van de benodigde vitamine D, alleen door werkelijk goed voor zichzelf te zorgen zullen kunnen aanvullen.

Want alleen door de verantwoordelijkheid voor zichzelf weer te nemen is de mens, ieder mens weer in staat om dat te doen wat een bijdrage levert aan zijn of haar gezondheid en daarbij aan het belang van iedereen die en alles waar hij of zij mee verbonden is. Een verbondenheid die verder strekt dan de naaste familie maar uitgaat naar alle mensen waar iemand in zijn of haar leven mee in aanraking is geweest, door het leggen van contact door een ontmoeting of een korte kennismaking mee gelieerd is. Een verbondenheid die door God is goedgekeurd, een verbondenheid die vanuit het hart is goedgekeurd en daardoor een verbondenheid die op geen enkele wijze uitgesloten, gestopt of ontbonden kan worden. 

Iets wat geen mens beseft, geen mens weet en waar geen sterveling bij stilstaat, buiten de mens, buiten de mensen die de tijd hebben, de tijd nemen en de tijd krijgen om de banden aan te houden. Deze banden aan te houden, door deze te onderhouden, wanneer de eigen energie het toestaat en toelaat. De eigen energie die werkelijk eigen is, wanneer deze volledig is, volledig door er iedere dag weer bewust voor te kiezen, voor te kiezen en voor te gaan. Door de energie op de meest gepaste en behorende wijze in te zetten, in te zetten op de wijze die gewenst is, gewenst en daardoor ook passend en gepast. Dat deze wijze van energie voelen, energie waarderen en energie kunnen gebruiken alleen voor de mens die zichzelf de juiste vragen stelt toereikend is, toereikend zal zijn en toereikend mag wezen is iets waar ik voorheen voordat ik de tijd werkelijk aan mezelf had nooit over nagedacht heb. Doordat ik er in geen enkel geval mee bezig ben geweest. 

Ik in wezen alleen bezig was met de ander, alles wat anders was, iedereen en alles om mij heen, omdat dit naar mijn gevoel, naar mijn idee (gedachte dus) vele malen belangrijker was dan ik. Doordat dit mij zo was geleerd, dit mij zo was voorgedaan, men dit mij iedere dag liet zien, zodat het een bijna "vanzelfsprekend" iets geworden was. Dat geworden was, waardoor ik mezelf maar daarbij ook ieder ander, inclusief mijn naaste dagelijks tekort deed. Doordat ik dagelijks over mijn grenzen ging en ik letterlijk maar ook in wezen figuurlijk op mijn tandvlees liep. Mijn tandvlees, wat in verbinding staat met mijn hart en dat dit bij ieder mens zo is, bij ieder mens geldt is wat de medische wetenschap zal zien, zal kunnen en mogen begrijpen wanneer zij de mens de juiste vragen stelt. De vraag stelt over de hoeveelheid tijd die zij voor zichzelf hebben of nemen om bij te komen. Bij zichzelf te komen en waar mogelijk bij zichzelf te blijven, juist of met name, wanneer het leven, de ander, ieder ander en alles wat anders is daar aanspraak op maakt, doordat hij of zij dat van hen verlangt en of wenst.


Alleen de persoon die aan durft te geven waar zijn of haar grens ligt is in staat om zijn of haar grenzen en de vragen die gesteld moeten worden om de juiste antwoorden te krijgen te kunnen uiten. Te kunnen uiten, waardoor de persoon die dit leest op die wijze een antwoord krijgt op de vragen die hij of zij zichzelf zo nu en dan ook wel eens stelt of zou kunnen stellen wanneer hij of zij zich door het ontbreken van tijd deze vragen nog op geen enkele wijze heeft eigen gemaakt. Want de mens die zichzelf soms wat kritische vragen durft te stellen, de mens die de verantwoordelijkheid voor dat wat hem of haar overkomt of gebeurt, ook werkelijk bij zichzelf zoekt, kan en mag verder. Kan en mag dat doen wat werkelijk past en werkelijk hoort. Het leven leven wat passend en bijbehorend is, gepast.

Dat alle vragen letterlijk en figuurlijk in eerste instantie voor jezelf gelden, de antwoorden dit eveneens doen, jou ook zelf eerst de mogelijkheden en de kansen zullen gaan bieden die nodig zijn, mag iedereen weer weten. Mag iedereen vanaf nu weer weten, vanaf nu, direct, vanaf het moment waarop hij of zij weer bewust leeft.

Ik ben dit ook werkelijk weer gaan beseffen, wezenlijk gaan herkennen, erkennen en gaan accepteren toen ik met mezelf geconfronteerd werd. Vanaf dat moment ben ik gaan begrijpen en werkelijk gaan inzien en voelen dat er maar heel weinig mensen zijn die zich hier bewust van zijn, bewust zijn van de eigen rol in het geheel. Bewust zijn van de rol die ieder mens in zijn of haar eigen proces, in zijn of haar eigen "gelieerd zijn aan", op zich neemt. Op zich neemt doordat hij of zij hier de "zijnstoestand", de energie die hem of haar eigen is, zijn of haar eigen verbinding met God mee op het spel zet. De eigen energie, de eigen levensenergie, die verder reikt dan de hersenen kunnen signaleren of registreren, die verder reikt dan welke energie, in vaste vorm of techniek buiten God om door Jezus, ooit maar zal kunnen reflecteren



Tenzij of juist doordat, de persoon bewust is, bewust is van zijn of haar bewustzijn. Zijn of haar bewustzijn en deze zijnstoestand kent. De zijnstoestand herkent, erkent en accepteert, doordat deze buiten al hetgeen wat aards is om correspondeert en communiceert met de enige hogere macht, die voor iedereen die en alles wat vanuit het hart leeft beschikbaar is, de Universele Allesomvattende Levende Liefde is, Jezus de weg, de waarheid en het leven is, Jezus "U All" is, Jezus "Us All" is.

Voor iedereen die en alles wat leeft beschikbaar en daardoor ook bruikbaar is wanneer de toon van het hart, de klank van het hart en de daarbij behorende trilling die in de stem doorklinkt voelbaar, merkbaar en aantoonbaar is. Aantoonbaar en merkbaar buiten alles wat controleerbaar en registreerbaar is. Geregistreerd en goedgekeurd is en daardoor zullen alleen de mensen weten die bereid zijn om werkelijk ook naar zichzelf te kijken, daarbij de rol van zichzelf te zien in het geheel. De rol van zichzelf in het geheel, waardoor zij de plaats zien die zij in de wereld hebben. De plaats die zij vanuit liefde voor zichzelf en de wereld in alle volledigheid hebben aangenomen. Omdat vanuit het hart leven, vanuit het hart het leven leven wat je als mens hebt aangenomen vanaf nu de enige wijze is waarop we dit allemaal weer zullen mogen doen.  

De volgende platen kunnen hier een mooie bijdrage toe leveren:

One love van Bob Marley:  https://www.youtube.com/watch?v=vdB-8eLEW8g en de songtekst http://www.songteksten.nl/songteksten/33472/bob-marley/one-love---people-get-ready.htm 

En 

One love van Mary J. Blige, U2: https://www.youtube.com/watch?v=ZpDQJnI4OhU en de songtekst http://www.songteksten.nl/songteksten/31096/u2/one.htm

En omdat een gezonde wereld mijn droom en mijn grootste wens is, mag ik iedere dag een stukje schrijven. Want op die wijze, heb ik de kans om mijn verhalen net als de boeken en gedichten die ik vanuit Onvoorwaardelijke Liefde voor iedere mens heb kunnen en mogen schrijven, met iedereen te delen. En heb jij inmiddels de tijd genomen om mijn blogverhalen te lezen en ben jij de persoon, de uitgever, die ervoor zorgt dat mijn boeken wil uitbrengen, dan hoor ik je graag! Ben jij de uitgever, die ervoor zorgt dat mijn boeken gebruikt kunnen en mogen worden, om de wereld van vandaag weer de wereld van morgen te laten zijn? De wereld van morgen, de hemel op aarde, dat is mijn wens, mijn doel en mijn missie in het leven.  

Alle hulp vanuit een goed hart is welkom! Tot die tijd blijf ik bloggen, blijf ik alles delen met iedereen die ook Volmaakt, Gelukkig Zichzelf wil, kan en mag Zijn, kortom durft te zijn! En vertrouw ik er volledig op, dat dat zal gebeuren wat nodig is, wat mag omdat God de regie vanuit Onvoorwaardelijke Liefde zal begeleiden. 

Download ook gratis mijn boekje Leven Leren Herinneren Weten via de boekenwinkel op www.dehofvanhetheden.nl en luisteren kan natuurlijk ook via: https://www.youtube.com/watch?v=NwwuvZEltjk&feature=youtu.be 

Want: 

"Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen" 



"Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn" 

Dit keer nogmaals een mooie plaat van Lenny Kravitz "Let Love Rule". Want ook nu zal deze, de verbinding die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer je van jezelf houdt, kun je van een ander houden en positieve emoties en gedachten helpen ieder mens daarbij. Want als de ander zich goed voelt, voel jij je goed, hoe simpel kan het zijn? https://youtube.com/watch?v=TcU57tAKzng 

En 

Love Can Build A Bridge van de Judds https://www.youtube.com/watch?v=wmxJ7OzhCTY  

En

Love is the answer: van Aloe Blacc en de daarbij behorende songtekst 
http://www.azlyrics.com/lyrics/aloeblacc/loveistheanswer.html 

En 

Wake me up: van Avicii en de daarbij behorende songtekst http://www.azlyrics.com/lyrics/avicii/wakemeup.html 

En  

The world is ours: van Aloe Blacc en X David Correy en de daarbij behorende songtekst http://www.azlyrics.com/lyrics/aloeblacc/theworldisours.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten