donderdag 30 juli 2015

Leven, genieten en dat doen wat jouw leven, het leven en delen waard maakt.

'Bron NU.nl' (Woensdag 29 en donderdag 30 juli) 

Het weer in juli: van hittegolf tot zomerstorm.'

"Juli was een maand met extreem weer. De maand begon met een hittegolf, daarna vroor het lokaal aan de grond en afgelopen zaterdag was de zwaarste storm ooit in juli. Een overzicht: " 

De gemiddelde maandtemperatuur komt naar verwachting uit op 18,4 graden tegen 17,9 graden normaal gesproken in juli, meldt Weeronline woensdag in het maandoverzicht.

Zon

De heerste dag was donderdag 2 juli. In Maastricht kwam de temperatuur toen uit op 38,2 graden. Het absolute record (38,6 graden in Warnsveld op 23 augustus 1944) werd net niet gehaald. In de hele maand scheen de zon met ongeveer 220 uur zon iets meer dan de gebruikelijke 203 uur. 



'Weer en verkeer' 

Het KNMI voorspelt voor donderdag een wisselend bewolkte dag. Er trekken opnieuw enkele buien over. Op een enkele plek kan nog onweer voorkomen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 18 graden. De westelijke wind is matig.

Bekijk het complete weerbericht, de actuele situatie op de weg en treininformatie.

Donderdag en nogmaals "het juli weer", na gisteren na een aantal dagen rust, weer een blog en een verhaal te hebben gedeeld, ben ik er klaar voor om ook vandaag weer een verhaal te delen. Want de bouwvak, de bouwvakvakantie is in volle gang. Dankzij de bouwvakvakantie in het midden van het land, zijn we er bijna van verzekerd dat er op de weg ook vakantie gevierd wordt. Feit is, dat dankzij de bouwvak, er minder verkeersverstoringen en minder files zijn. Ja, dat blijkt en zou zelfs weleens een bijdrage kunnen leveren aan het feit dat er minder oponthoud is. Goed om te weten, voor iedereen die zich ondanks de vakantie in het hoogseizoen toch op de weg bevindt, omdat minder oponthoud voor iedereen die ondanks de vakantie toch op weg gaat, een mooie bijkomstigheid is. Op de weg bevindt, op weg gaat of is, om vakantie te vieren, op weg, om dat te doen wat nodig is of toch op weg om te gaan werken. Want ook nu geldt, dat er meer mensen zijn dan alleen de bouwvakkers die vakantie vieren. Dat de vakantie-indeling ooit gestart is om de bouw, de groei en dat wat nodig is, of nodig zou zijn niet geheel stil te leggen, daaraan wordt nu bijna geen aandacht meer besteed.

Daaraan wordt nu bijna geen aandacht meer gegeven of aandacht aan besteed, tenzij de bedrijven die net als in de bouw bezig zijn met groei en ontwikkeling, dit in hun CAO vastgelegd hebben. Vastgelegd als regel, een regel die van invloed is op de persoon die werkzaam is binnen een bepaald bedrijf, waardoor zijn of haar leven hierdoor deels geleid en of bepaald wordt. Deels geleid of toch volledig bepaald wordt? Dat het goed is om het verschil te zien, het verschil te kennen en ernaar te leven, is voor mij duidelijk. Voor mij duidelijk, omdat dit in het belang van ieder mens is, voor en in het belang van iedereen die en alles wat leeft is, omdat iedereen die en alles wat leeft nog altijd een eigen vrije wil en een eigen keuze heeft. Zelfs wanneer de persoon zich volledig schikt, aanpast en laat leiden door dat wat er van hem of haar gevraagd wordt. Gevraagd of is het toch verwacht? Want in hoeverre laat jij je leven leiden door dat wat van jou gevraagd en verwacht wordt? 

En heeft deze vraag, heeft deze verwachting, of hebben deze gezamenlijke verwachtingen te maken met iets goeds? Hebben deze vraag en verwachtingen te maken met het je kunnen ontwikkelen, het kunnen groeien en ervoor zorgen dat je als mens jezelf kunt zijn, dan zullen de regels die binnen een bedrijf zijn vastgesteld in de CAO daar een bijdrage toe leveren? Dan wordt het bedrijf geleid door mensen die zichzelf zijn. Dan wordt het bedrijf geleid door mensen die ieder ander als gelijkwaardig zien. Dan wordt het bedrijf geleid door mensen die vertrouwen hebben, hun leven laten leiden door vertrouwen. Dat dit vertrouwen nodig is om iedereen die en alles wat leeft de kans te geven om zichzelf te zijn en zichzelf te ontwikkelen dat is iets wat maar bij weinig mensen bekend zal zijn. Bij weinig mensen bekend is, die in de huidige maatschappij werkzaam zijn. Werkzaam ja, want ook de mens die werkgever is, zal evenals de werknemer zijn of haar steentje bij mogen dragen. Zij of haar steentje bij mogen dragen aan de ontwikkeling van zichzelf en ieder ander.

Dat alleen de persoon die zichzelf is en dat ook toestaat van de ander, in staat is om regels of richtlijnen te bepalen die in het Algemeen Belang zijn, is langzaam aan het doordringen tot de mensheid. De mensheid, dat deel van de mensen die zich bezig houdt met het mens zijn, met het menselijk zijn en vanuit deze menselijke waarden dat doet wat mogelijk is. En vanuit zijn of haar menszijn dat in werk stelt wat van belang is in ieders belang, in het belang van iedereen die en alles wat leeft. Want dat dit aan de orde is, dat dit werkt, kans van slagen heeft en van kracht is, is wanneer de persoon zichzelf is en er in iedere situatie voor kiest om zichzelf te zijn, de sleutel van alles van dat wat toekomst heeft. De sleutel van dat wat toekomst heeft en daardoor bestaansrecht. Bestaansrecht omdat iedereen die en alles wat leeft, de kans mag krijgen om dat te doen wat bij hem of haar past. Bestaansrecht omdat iedereen die en alles wat leeft, de kans mag krijgen om dat te doen, dat te ontwikkelen en delen wat bij hem of haar past. Omdat dit het bestaansrecht is. En omdat het bestaansrecht, het enig recht is wat door de vrije wil gestuurd en bestuurd wordt en gestuurd en bestuurd mag en kan worden.

De vrije wil, dat wat bestaansrecht is, bestuurd door het eigen zijn, het bestaansrecht, "het zijns recht" van de persoon, van iedere persoon afzonderlijk en iedere persoon samen, die er voor kiest om te leven, en daarbij van alles wat leeft. Want op het moment dat je als mens je eigen leven leeft, ben je in staat om jouw leven te leiden, ben je in de gelegenheid en heb je de mogelijkheid om iedereen die en alles wat leeft, het leven te laten leiden waarvoor in beginsel gekozen is. Waar in begin, voorafgaand aan het leven de stappen voor zijn gezet. Stappen die alleen door het menselijk zijn, door het menszijn zullen worden herkend, zullen en kunnen worden erkend en daardoor en daarbij tot uiting zullen komen en worden gebracht. Omdat dit een vastliggend feit is, een vastliggend gegeven, zonder dat dit bekrachtigd is of hoeft te worden op enig andere wijze dan door het leven te leven. 

Het leven te leven wat voorbestemd is, wat bedoeld is, wat mag wezen en mag zijn. Het leven te leven, door in wezen te mogen zijn, wie je wilde zijn als mens, voorafgaand aan het leven wat je leeft, waar jij (maar ook ieder ander betreffende het leven wat hij of zij kiest) voor gekozen hebt (voor gekozen heeft). Waar jij als mens vrijwillig voor gekozen hebt en ieder ander voor gekozen heeft. Als een verbond, een verdrag zonder schriftelijke bevestiging, als een verbond, vastgelegd in de verbinding die het menselijk hart verbindt met iedereen die en alles wat leeft. Als een verbond, een verdrag een verbinding welke tot stand is gekomen door in en vanuit Onvoorwaardelijke Liefde te kiezen, in en vanuit Onvoorwaardelijke Liefde te leven en in en vanuit Onvoorwaardelijke Liefde dat te doen wat ervoor zorgt dat jij jezelf, maar daarbij ook ieder ander die in en vanuit Onvoorwaardelijke Liefde één is, samen naar de ultieme bestemming, de alles zijnde voorbestemming leidt.

Anders dan een CAO is dit een met liefde getekend verdrag waarin de regels en richtlijnen, geen druk opleggen, geen beperkingen opwerpen, maar je juist zullen helpen jezelf te ontwikkelen. Daarbij ook ieder ander aanmoedigen zichzelf te willen ontplooien, te groeien en dat te doen wat ervoor zorgt dat je jezelf maar daarbij ook geen enkel ander, geen ander leven, geen ander levend wezen of iets zult schaden. De verbinding, zonder gebonden te zijn, de binding door verbonden te zijn, verbonden met jezelf, iedereen die en alles wat leeft en het leven heeft. Verbonden door de vrije wil, verbonden door confirmatie, bevestiging van wie je bent en waar je voor gekozen hebt. Dat alleen de confrontatie met jezelf je daarbij helpt en altijd zal helpen, zal ieder mens ontdekken die zich aan geen ander dan zichzelf conformeert. Door je te confirmeren en conformeren, zullen de regels die op papier staan, regels die gecontroleerd of op enige andere wijze gestuurd of bestuurd worden, uiteindelijk conflicteren met de ongeschreven regels die in ieders hart staan. 

Want conflicterende belangen, zorgen voor een innerlijk conflict. Conflicterende belangen die gestuurd worden door en vanuit geld, vanuit aardse waarden, lust, bezit en iedere andere gemanipuleerde of gestuurde behoefte, zullen dat teweeg brengen wat de mens laat lijden. Sterker nog dit is wat al het leed in de wereld veroorzaakt heeft en tot op heden al het leed in de wereld in stand houdt. Dat moeten en alles wat vastgelegd is en al jaren als regel geldt hier de aanleiding voor is, heb ik eigenhandig, heb ik in mijn eigen leven ondervonden. Het brak mij op, waardoor ik me niet meer kon vinden in de regels, omdat deze regels mij ervan weerhielden mezelf te zijn, waardoor ik om mezelf was, buiten mijzelf verkeerde, iets wat mij is overkomen en helaas nog heel veel mensen overkomt. Heel veel mensen die zich willen houden aan de voorwaarden die gesteld worden, de voorwaarden die gelden, maar die op de één of andere wijze geen correspondentie, geen contact, geen connectie, meer hebben. Geen correspondentie, geen contact, geen connectie meer hebben, met dat wat in de persoon zelf is, met wie de persoon in wezen is, het hart en de ziel, waardoor dit onverenigbaar wordt.

Ja onverenigbaar, omdat de signalen die iemands hart uitzendt, de signaleerdersfunctie die iemand in wezen heeft, is en mag zijn doordat zijn of haar hart, het controlecentrum van het lichaam, ergens de rem op zet, daardoor op geen enkele wijze meer verenigbaar zijn. Het onverenigbaar zijn, het niet meer kunnen corresponderen en communiceren is de werkelijke of wel wezenlijke reden waardoor het hart de rem erop zet of een blokkade opwerpt in de mens, in de persoon, in dat wat de mens in wezen is. Een blokkade in "het menszijn", in dat wat de mens is en mag zijn. Een blokkade, die alleen hersteld en verholpen kan worden, wanneer de persoon die de blokkade voelt, bij zichzelf te rade gaat en er zelf iets mee doet. Want alleen daardoor weet je als mens, waarom de blokkade er is en gevoeld wordt. Alleen dan weet je als mens weer, waardoor je de blokkade voelt en ervaart. Alleen dan kun je als mens verder, mag je als mens verder, dan luister je naar je hart en zul jij dat doen wat nodig is, de eerste levensbehoefte, om door te kunnen en mogen gaan met jouw leven, met jezelf aan de slag gaan. 

Met jezelf aan de slag, om dat te doen waardoor jij weer in evenwicht komt. Weer in evenwicht komt en in balans bent. In balans bent en blijft, de voorwaarde, de enige voorwaarde, de behoefte, die elk mens nodig heeft, nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. De balans, de voorwaarde en enige behoefte, die nodig is en die ieder mens mag en zal voelen, op het moment waarop hij of zij volgens de in het hart geschreven regels leeft. De regels of richtlijnen, die ieder mens in staat stellen, om dat uit het leven te halen wat erin zit en waar door er gehoor aan te geven, alle vrijheid en hulp aanwezig is die nodig is, om gezond en wel te kunnen zijn. Gezond en wel te kunnen zijn als in heelzijn. Heel, in lijf en leden, heel in alles wat je bent, wat je in wezen bent en waarvoor je uit Onvoorwaardelijke Liefde gekozen hebt toen je dit leven ging leven.  

Nodig en vanzelfsprekend, dat wat zonder daar enige voorwaarde of regel aan te stellen, zonder enige voorwaarde of regel voor te bedenken, zonder enige inbreng van buitenaf functioneert. Functioneert en mag blijven functioneren zolang hij of zij in staat is om zichzelf of haarzelf te zijn, voor jou en ieder ander jezelf te zijn. Want dat het jezelf zijn jou op elke manier helpt, het jezelf zijn jou dat geeft wat nodig is, mag iedereen die er met heel zijn of haar voor kiest weer ervaren. Omdat we als levend organisme, allemaal in contact met ons hart staan. We als levend organisme allemaal verbonden zijn. Verbonden met iedereen die en alles wat leeft, de leefregels de Onvoorwaardelijke Liefderegels van het leven in ere heeft en in ere houdt, door eervol te leven. Het blog van 9 juni 2014 geeft het volledig weer. http://dehofvanhetheden.blogspot.nl/2014/06/waarom-de-waarheid-en-iets-wat-bewezen.html 

De links van NU.nl zijn ookweer bijgesloten. Doe ermee wat je wilt. Doe dat wat nodig is en wat ervoor zorgt dat jij je goed voelt.  http://www.nu.nl/dvn/4097103/weer-in-juli-van-hittegolf-zomerstorm.html  en http://www.nu.nl/dvn/4097338/wordt-nieuws-donderdag-30-juli.html Omdat alleen jij kunt beslissen en besluiten wat jou een goed gevoel geeft, daarbij ook of je deze gevoelens vanuit je hart wilt delen. Want wanneer je jouw goede gevoelens vanuit je hart deelt, doe je dit onvoorwaardelijk, omdat je iedereen die en alles wat leeft, lief hebt, startend bij jezelf. Ja startend bij jezelf, omdat het goede gevoel in en bij jou gestart is. Gestart is, op het moment waarop God jou de levensadem heeft ingeblazen. Gestart is op het moment waarop Jezus met zijn leven jouw leven, zeker heeft gesteld. Gestart is door jouw hart en jouw ziel te inspireren, te signeren, met alles wat jij nodig hebt, wat nodig is, om jouw leven op de meest ultieme wijze te leven. Op de meest ultieme wijze te leven, zodat jij net als Jezus het leven kunt en mag zijn. Jij net als Jezus het leven kunt en mag zijn, wanneer je voor het juiste kiest. Voor het juiste kiest, er naar leeft en handelt vanuit Onvoorwaardelijke Liefde.

En natuurlijk vandaag ook weer de spreuken, de spreuk van vandaag en nogmaals de spreuk waarop ik gereageerd heb. Beide spreuken mag ik vanuit liefde delen, mag ik opnieuw en nogmaals delen omdat deze weer geheel passend zijn. Passend voor iedereen die en alles wat is, iedereen die zichzelf is en er net als ik op geheel eigen wijze iedere dag opnieuw voor kiest. Ervoor kiest om net als ik Volmaakt Gelukkig Zichzelf te zijn, Er te zijn, te zijn en te willen zijn in Leven! Er is en mag zijn, door hier, in en vanuit liefde te willen zijn! 



* Ik vertrouw op een leven in liefde, geluk en gezondheid. Een leven waarin ieder mens weer van waarde is en van waarde wil zijn. 

* Ik geloof in een leefbare wereld. 

* Ik geloof in een wereld waarin economische belangen, voor mijn gevoel de enige veroorzaker van alle strijd, strijd in ieder opzicht, zijn langste tijd heeft gehad. 

Daarom ga ik door met mijn taak. 

Iedere dag bloggen, iedere dag schrijven, iedere dag, dat doen, wat ik vanuit liefde op me genomen heb. Ik vanuit liefde voor ieder mens mogelijk kan, wil en mag maken. Vanuit liefde, omdat ik er niets voor terug verwacht en ik er ook werkelijk niets voor wil hebben. Omdat er één ding is, wat ik vanuit mijn hart weet en voel, dat ik daardoor het doel en onze bestemming bereik. 


Want: 
Liefde overwint alles!" 
http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/nieuwsbrief36.pdf De cover en het boek! http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/boek7.pdf  en http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/ikkiesvoorjou.pdf


EN:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer nogmaals de mooie plaat van Whitney Houston: "Step by step" https://www.youtube.com/watch?v=sWa5vE4MUpU en het mooie lied van Jason Mraz:  "I won't give up", https://www.youtube.com/watch?v=ZYqcpTYQ8I4. Want ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer" DURF (JIJ) TE HELPEN? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten