woensdag 29 juli 2015

Zien met je hart geeft de realiteit weer, ben jij er al klaar voor?

'Bron NU.nl' (Woensdag 29 juli) 

Het weer in juli: van hittegolf tot zomerstorm.'

"Juli was een maand met extreem weer. De maand begon met een hittegolf, daarna vroor het lokaal aan de grond en afgelopen zaterdag was de zwaarste storm ooit in juli. Een overzicht: " 

De gemiddelde maandtemperatuur komt naar verwachting uit op 18,4 graden tegen 17,9 graden normaal gesproken in juli, meldt Weeronline woensdag in het maandoverzicht.

Zon

De heerste dag was donderdag 2 juli. In Maastricht kwam de temperatuur toen uit op 38,2 graden. Het absolute record (38,6 graden in Warnsveld op 23 augustus 1944) werd net niet gehaald. In de hele maand scheen de zon met ongeveer 220 uur zon iets meer dan de gebruikelijke 203 uur. 



'Weer en verkeer' 

Woensdag vallen vooral in de ochtend weer forse buien, soms met onweer en hagel. 's Middags is het vaker droog, met soms zon. Het wordt rond de 18 graden. Het waait nog steeds flink. Ook donderdag zijn er nog buien, maar daarna wordt het tamelijk zonnig, droog en warmer.

De regio midden heeft vanaf maandag ook bouwvakantie, waardoor het maandag op de weg nog rustiger is dan het de afgelopen weken al was.

Bekijk het complete weerbericht, de actuele situatie op de weg en treininformatie.

Woensdag inmiddels, een aantal dagen rust, geen blog en geen verhaal. Woensdag inmiddels en dankzij de bouwvak, dankzij het feit dat het midden van het land bouwvakvakantie heeft, zorgt het midden van het land ervoor, dat er op de weg ook vakantie gevierd wordt. Dankzij de bouwvak, zijn er minder verkeersverstoringen en minder files. Ja, dat zou wel eens een mogelijkheid kunnen zijn. Dat zou weleens een bijdrage kunnen leveren aan het feit dat er minder oponthoud is, voor iedereen die zich ondanks de vakantie in het hoogseizoen toch op de weg bevindt.  Minder oponthoud voor iedereen die ondanks de vakantie toch op weg is. Op weg om vakantie te vieren, op weg om dat te doen wat nodig is of op weg om te gaan werken. Want ook nu geldt dat er meer mensen zijn dan de bouwvakkers die vakantie vieren. Dat de vakantie-indeling ooit gestart is om de bouw, de groei en dat wat nodig is niet geheel stil te leggen, daaraan wordt nu bijna geen aandacht meer besteed.

Daaraan wordt nu bijna geen aandacht meer gegeven of aandacht aan besteed, tenzij de bedrijven die werkzaam zijn in de bouw, dit in hun CAO vastgelegd hebben. Vastgelegd als regel, een regel die van invloed is op de persoon werkzaam is binnen een bepaald bedrijf, waardoor zijn of haar leven hierdoor deels geleid wordt. Deels geleid omdat ieder mens nog altijd een eigen vrije wil en een eigen keuze heeft. Een keuze in hoeverre hij of zij zijn of haar leven laat leiden door dat wat van hem of haar verwacht wordt. Want wanneer de verwachtingen te maken hebben met iets goeds, wanneer de verwachtingen te maken hebben met het je kunnen ontwikkelen, het kunnen groeien en ervoor zorgen dat je als mens jezelf kunt zijn dan zullen de regels die binnen een bedrijf zijn vastgesteld in de CAO daar een bijdrage toe leveren. Dat alleen de persoon die zichzelf is, dat ook toestaat van de ander, in staat is om regels of richtlijnen te bepalen dat zal voor heel veel mensen nog niet bekend zijn. 

Want een CAO is een verdrag met regels en richtlijnen. Regels en richtlijnen die bindend zijn, bindend, waardoor iedereen die zich ergens mee conformeert, die ergens voor tekent, zich daaraan zal moeten houden. Dat het moeten uiteindelijk opbreekt, wanneer de persoon zich niet meer kan vinden in de regels, de regels hem of haar ervan weerhouden zichzelf te zijn, dat is wat heel veel mensen overkomt. Heel veel mensen die zich willen houden aan de voorwaarden die gesteld worden, de voorwaarden die gelden, maar die op de één of andere wijze niet meer corresponderen met dat wat in de persoon zelf is, waardoor dit niet meer te verenigen valt. Onverenigbaar, omdat de signalen die iemands hart uitzendt, de signalen die iemand in wezen krijgt doordat zijn of haar hart, het controlecentrum van het lichaam ergens de rem op zet, op geen enkele wijze meer verenigbaar zijn. Waardoor het hart de rem erop zet of een blokkade opwerpt in de mens, in de persoon in dat wat de mens in wezen is. Een blokkade in "het menszijn", in dat wat de mens is en mag zijn. Een blokkade, die alleen hersteld en verholpen kan worden, wanneer de persoon die de blokkade voelt, er zelf iets mee doet. Want alleen daardoor weet je als mens, waarom de blokkade er is en gevoeld wordt. Alleen dan weet je als mens weer, waardoor je de blokkade voelt en ervaart. Alleen dan kun je als mens verder, mag je als mens verder, dan luister je naar je hart en zul jij met jezelf aan de slag gaan. 

Met jezelf aan de slag, om dat te doen waardoor jij weer in evenwicht komt. Weer in evenwicht komt en in balans bent. In balans bent en blijft, de voorwaarde, de enige voorwaarde, de behoefte, die elk mens nodig heeft, nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. De balans, de voorwaarde en enige behoefte, die nodig is en die ieder mens mag en zal voelen, op het moment waarop hij of zij volgens de in het hart geschreven regels leeft. De regels of richtlijnen, die ieder mens in staat stellen, om dat uit het leven te halen wat erin zit en waar door er gehoor aan te geven, alle vrijheid en hulp aanwezig is die nodig is, om gezond en wel te kunnen zijn. Gezond en wel te kunnen zijn als in heelzijn. Heel, in lijf en leden, heel in alles wat je bent, wat je in wezen bent en waarvoor je uit Onvoorwaardelijke Liefde gekozen hebt toen je dit leven ging leven.  

Nodig en vanzelfsprekend, dat wat zonder daar enige voorwaarde of regel aan te stellen, zonder enige voorwaarde of regel voor te bedenken, zonder enige inbreng van buitenaf functioneert. Functioneert en mag blijven functioneren zolang hij of zij in staat is om zichzelf of haarzelf te zijn, voor jou en ieder ander jezelf te zijn. Want dat het jezelf zijn jou op elke manier helpt, het jezelf zijn jou dat geeft wat nodig is, mag iedereen die er met heel zijn of haar voor kiest weer ervaren. Omdat we als levend organisme, allemaal in contact met ons hart staan. We als levend organisme allemaal verbonden zijn. Verbonden met iedereen die en alles wat leeft, de leefregels de Onvoorwaardelijke Liefderegels van het leven in ere heeft en in ere houdt, door eervol te leven. Het blog van 9 juni 2014 geeft het volledig weer. http://dehofvanhetheden.blogspot.nl/2014/06/waarom-de-waarheid-en-iets-wat-bewezen.html 

De links van NU.nl zijn ookweer bijgesloten. Doe ermee wat je wilt. Doe dat wat nodig is en wat ervoor zorgt dat jij je goed voelt.  http://www.nu.nl/dvn/4097103/weer-in-juli-van-hittegolf-zomerstorm.html  en  http://www.nu.nl/dvn/4096877/wordt-nieuws-woensdag-29-juli.html Omdat alleen jij kunt beslissen en besluiten wat jou een goed gevoel geeft, daarbij ook of je deze gevoelens vanuit je hart wilt delen. Want wanneer je jouw goede gevoelens vanuit je hart deelt, doe je dit onvoorwaardelijk, omdat je iedereen die en alles wat leeft, lief hebt, startend bij jezelf. Ja startend bij jezelf, omdat het goede gevoel in en bij jou gestart is. Gestart is, op het moment waarop God jou de levensadem heeft ingeblazen. Gestart is op het moment waarop Jezus met zijn leven jouw leven, zeker heeft gesteld. Gestart is door jouw hart en jouw ziel te inspireren, te signeren, met alles wat jij nodig hebt, wat nodig is, om jouw leven op de meest ultieme wijze te leven. Op de meest ultieme wijze te leven, zodat jij net als Jezus het leven kunt en mag zijn. Jij net als Jezus het leven kunt en mag zijn, wanneer je voor het juiste kiest. Voor het juiste kiest, er naar leeft en handelt vanuit Onvoorwaardelijke Liefde.

En natuurlijk vandaag ook weer de spreuken, de spreuken van de afgelopen dagen, die ik geplaatst heb, die ik langs heb zien komen en waarop ik gereageerd heb. De spreuken die ik vanuit liefde mag delen, omdat deze weer geheel passend zijn. Passend voor iedereen die en alles wat is, iedereen die zichzelf is en er net als ik op geheel eigen wijze iedere dag opnieuw voor kiest. Ervoor kiest om net als ik Volmaakt Gelukkig Zichzelf te zijn, Er te zijn, te zijn en te willen zijn in Leven! Er is en mag zijn, door hier, in en vanuit liefde te willen zijn! 






* Ik vertrouw op een leven in liefde, geluk en gezondheid. Een leven waarin ieder mens weer van waarde is en van waarde wil zijn. 

* Ik geloof in een leefbare wereld. 

* Ik geloof in een wereld waarin economische belangen, voor mijn gevoel de enige veroorzaker van alle strijd, strijd in ieder opzicht, zijn langste tijd heeft gehad. 

Daarom ga ik door met mijn taak. 

Iedere dag bloggen, iedere dag schrijven, iedere dag, dat doen, wat ik vanuit liefde op me genomen heb. Ik vanuit liefde voor ieder mens mogelijk kan, wil en mag maken. Vanuit liefde, omdat ik er niets voor terug verwacht en ik er ook werkelijk niets voor wil hebben. Omdat er één ding is, wat ik vanuit mijn hart weet en voel, dat ik daardoor het doel en onze bestemming bereik. 


Want: 
Liefde overwint alles!" 
http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/nieuwsbrief36.pdf De cover en het boek! http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/boek7.pdf  en http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/ikkiesvoorjou.pdf


EN:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer nogmaals de mooie plaat van Whitney Houston: "Step by step" https://www.youtube.com/watch?v=sWa5vE4MUpU en het mooie lied van Jason Mraz:  "I won't give up", https://www.youtube.com/watch?v=ZYqcpTYQ8I4. Want ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer" DURF (JIJ) TE HELPEN? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten