dinsdag 17 maart 2015

Hoeveel uren zitten er in jouw dag? Reken je daarop en leef jij er je leven naar of deel jij ze zelf in?

'Zes dingen die u moet weten op dinsdag 17 maart'

"Wat gaat er dinsdag in ieder geval gebeuren? Hieronder de hoofdpunten uit de nieuwsagenda van 17 maart 2015.

Uiteraard kunt u al deze nieuwsverhalen blijven volgen op NU.nl. Een pushbericht ontvangen? Klik dan in de NU.nl-app onder dit bericht op een van de onderwerpen en kies 'mijn nieuws + pushbericht'.  

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsupdate (mail) om 12.00 uur 

1. Israël naar stembus voor verkiezingen

Israël gaat dinsdag naar de stembus, omdat de coalitieregering van Netanyahu begin december viel door hooglopende ruzies tussen de rechtse regeringsleider en zijn centrumrechtse coalitiepartners. Er zijn in Israël in de dagen vlak voor de stembusgang geen peilingen, maar in de recente prognoses stond de Zionistische Unie -  van de ontslagen minister Tzipi Livni de uit de Arbeidspartij afkomstige Isaac Herzog - op circa 25 zetels, tegen 21 of 22 voor Likoed en Netanyahu. 

Zie ook: Achtergrond verkiezingen Israël: Veiligheid boven economie

En: Dossier verkiezingen Israël

2. Hockeytrainer Luigi C. hoort straf

3. Slotdebat voor verkiezingen Provinciale Staten

4. Kort geding over huur V&D-panden 

5. Hoger beroep ontruiming Vluchtgarage 

6. Koninklijk paar start staatsbezoek Denemarken

En verder.... 

- Is de uitspraak rechtszaak over de diefstal van tienduizenden euro's van de Utrechtse daklozenkrant Straatnieuws, waarvan oud-wethouder en ex-PvdA'er Bert van der Roest verdacht wordt. Eis: werkstraf van 240 uur en zes maanden voorwaardelijke celstraf.

- Start de rechtszaak over brandstichting met ontploffing tot gevolg van een lunchroom in Zwolle.

 - En vieren de Ieren Saint Patricks Day, hun nationale feestdag.


Weer en verkeer 

Dinsdagochtend kan er lokaal wat mist voorkomen, maar die lost snel op. Daarna is er veel zon en wat hoge bewolking. Met een rustige wind wordt het 10 graden op de Wadden tot 17 in het zuidoosten.  

Het verkeer kan in de vroege dinsdagochtend last hebben van de mist en later van de laagstaande zon, maar verder verloopt de ochtendspits naar verwachting normaal, met ongeveer 150 tot 200 kilometer file op het hoogtepunt. De ANWB verwacht de meest files rond Rotterdam en Utrecht." 
En we zijn weer terug bij het moeten, maar mogen helemaal zelf beslissen of we alle informatie van de NU.nl site bekijken. Onder de link http://www.nu.nl/dvn/4012039/zes-dingen-u-moet-weten-dinsdag-17-maart.html kun je en mag deze zelf lezen. Tenzij je er ook vandaag weer voor kiest om de dag te laten verlopen zoals deze komt. De dag en alles wat zich daarbij aandient gewoon op je af laat komen. Doordat je het met liefde en vertrouwen tegemoet treedt. Tegemoet treedt en tegemoet ziet, omdat je er klaar voor bent. Je inmiddels weet, dat er niets is, wat jou nog uit je comfortzone kan halen. De link die ik vandaag op mijn Persoonlijke Facebooksite heb geplaatst past er weer helemaal bij.

Juist omdat ieder mens, zelfs wanneer iemand spontaan leeft, het leven laat komen zoals het komt, zo nu en dan geconfronteerd wordt of kan worden met wat minder leuk nieuws. Omdat nog steeds niet ieder mens zich laat leiden door liefde en vertrouwen. Doordat nog niet ieder mens doordrongen is, van het feit dat liefde en vertrouwen voelen de basis is voor een gezond leven, daarmee een gezonde samenleving. Een samenleving, waarin ieder mens weer voldoende lucht heeft, voldoende lucht krijgt, om te ademen. Dat wat de mens nodig heeft, om te kunnen leven. Te kunnen leven en ieder afzonderlijk nodig heeft, om het leven te kunnen leiden.

En dat het letterlijk adem kunnen halen, daarbij hoort, zullen velen die nu niet het geluk ervaren van 100% longinhoud, binnen afzienbare tijd ook weer kunnen en mogen ervaren. Omdat ik erop vertrouw, dat dit binnen de kortst mogelijke tijd ook werkelijk weer zo is, wanneer ieder mens weer vanuit liefde en vertrouwen gaat leven. Want wat is er nu belangrijker, dan iedere dag je longen via je de inademing door de neus te kunnen vullen met schone en zuivere lucht? Schone en zuivere lucht, dat wat nodig is, om je leven te kunnen leven of simpelweg te kunnen leven! Simpelweg, omdat ieder mens er in een menswaardige samenleving op zou mogen vertrouwen dat dit mogelijk is. Mogelijk, in een land waar de wetgeving er alles aan doet, om de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum te beperken. Een minimum, de vraag daarbij is echter: Wat is een minimum, voor wie en door wie is dit minimum bepaald?

De tweede vraag die volgt is: Wat zou de doorslag geven, tijd, waardoor je als mens de uren die een dag heeft op een juiste manier kunt benutten en besteden? Of is het toch de tijd die je nodig hebt, om de dingen te doen die ieder mens moet doen, die van ieder mens verwacht worden? Waarbij niet het werkelijk resultaat, dat wat iemand kan doen belangrijk is, maar dat wat het meeste geld oplevert? En kun je in het laatste geval nog vanuit onbegrensd vertrouwen leven? Waardoor je mag zien, mag horen, mag doen en beleven? Of wordt de natuurlijke manier van leven op een dusdanige manier beperkt, dat er in feite niemand bij gebaat is? Niemand bij gebaat is, omdat het ervoor zorgt dat je juist door de opgelegde regels, geen kans meer hebt om vanuit jezelf te leven? Waardoor je geen kans meer krijgt, om vanuit jezelf en vanuit je kracht te leven, maar juist of alleen nog vanuit dat wat van jou en ieder ander verwacht wordt, waardoor je met heel je wezen zo reageert. 

Want dat jouw lichaam, jouw verstandelijk vermogen en jouw persoonlijkheid, een reactie zal geven, iets zal laten zien, daar kan inmiddels niemand meer onderuit. En dat juist dit vanuit jezelf reageren, als fout, als negatief, als afwijkend wordt gezien, dat hebben al heel veel mensen ervaren. Hebben al heel veel mensen ervaren, die geen deel meer uit kunnen maken van de maatschappij. Geen deel meer uit kunnen maken van de maatschappij, door ziekte, door het verlies van hun baan, wat leidt tot het verlies van eigenwaarde, het verlies van de passie en alles wat nodig is om te kunnen leven? De maatschappij, dat zijn wij of toch niet helemaal? Want wanneer je niet meegaat in dat wat er in de huidige maatschappij van je verwacht wordt, doordat je je afhoudt van het leveren van "de verwachte bijdrage", wordt je niet meer als van waarde gezien. In de ogen van "de meerderheid", lever je dan geen bijdrage meer aan het spel wat leven heet. Het spel, wat op heel hoog niveau gespeeld wordt. Het spel, waar ieder mens deel van is, deel van uitmaakt, zelfs wanneer je als persoon nog niet het besef hebt dat er een spel gespeeld wordt. Het levensspel, het spel van nemen en geven of is het geven en leveren? Geven en leveren van jouw kracht, jouw kennis, jouw goed vertrouwen en welwillendheid en dat een heel werkzaam leven lang?

Het spel, wat door de regels van hogerhand bepaald is en mede door de kleine lettertjes, ieder mens ervan weerhouden, om zich werkelijk te kunnen ontplooien, kunnen ontplooien en in volle bloei uit kunnen groeien, naar dat wat eigenwaarde geeft? Dat wat ervoor zorgt, dat iemand in zijn of haar leven, altijd zichzelf zal kunnen en mogen blijven? Of het tegenovergestelde, waardoor je je laat verleiden, om de regie volledig uit handen te geven? Omdat het bij jezelf blijven en jezelf zijn, niet als waardevol, maar eerder als gevaar wordt gezien? Want wanneer de wereld (wereldleiders), de regie (de grip) op de mens(en) verliest, dan is er geen mogelijkheid meer om de mens(en) te sturen. Dan is er geen mogelijkheid meer, om de mens(en) te laten geloven, in dat wat zo mooi in scene gezet is. In scene gezet, om de financiële wereld, of nog beter gezegd "het geld", wat op de achtergrond, achter de schermen leading is, ieders leven te laten leiden. Of is dit te zwart wit, is dit een gedachte die gevoed door allerlei emoties geleid wordt, die geen bijdrage leveren aan groei? En betreft dit dan de persoonlijke groei van jou als waardig en waardevol mens of de groei van de staatskas en alle daaruit voortkomende en gecreëerde instanties, die dit proces werkelijk in stand houden? Ja, dat mag jij zelf bepalen, evenals het belang om mee te willen gaan in dat wat van jou en ieder mens verwacht wordt?

De vraag is, waar sta jij in dit verhaal? Waar ben jij en wie ben jij? Hoeveel uren zitten er in jouw dag? Hoeveel uren kun jij benutten, hoeveel uren kun jij besteden, aan dat wat werkelijk een bijdrage levert aan een gezonde balans voor jou? En wanneer je dan toch met vragen voor jezelf rondloopt, stel jezelf dan meteen de volgende vraag: Wat is de basis van een gezonde samenleving? Wanneer is een maatschappij een samenleving? Wanneer we weer samen gaan leven of wanneer we er van alles aan doen om de samenleving de nieuwe maatschappij te laten worden, te laten zijn? Een samenleving als nieuwe maatschappij, waar een aantal grote partijen en instanties, ieder mens in een bepaalde richting sturen, zetten of laten kijken, zonder daar bewust van te zijn, maar wat onbewust wel heel veel invloed heeft op wie jij bent. 

Invloed op wie jij bent als mens, als persoon, als individu, die dusdanig authentiek is, dat er geen tweede jij is. Zo veel invloed uitoefent, dat je als mens jouw leven, wat van jou (alleen) is, niet meer in de hand hebt, waardoor je juist gevoelig wordt, voor wat de ander van je denkt, vindt, zegt of roept. De ander en jij, zij en wij, hem en haar, de persoon die en jij als jezelf. Hoe ervaar je dit? Als positief, als een mooie belevenis? Wanneer dit zo is, dan zou je je er volledig bewust van zijn. Want wanneer je beleeft, ben je, wanneer je beleeft ervaar je wanneer je beleeft dan ben je de persoon die je behoort te zijn. Vraag je echter af of dit zo is of ben jij nog op zoek naar jezelf en de zin van jouw leven en het bestaan? Want dat dit nodig is om te kunnen beleven, zal ook ieder mens zelf weer ontdekken.

Beleven, staat voor ben het leven. Be-leven, wees het leven en leef dit ook zo! Omdat het goed is, omdat jij als mens mag doen wat jou jou laat zijn. Jou, jou laat zijn, goed, doordat jij dan pas een bijdrage levert aan de basis voor een gezonde wereld, een gezonde wereld en een gezonde samenleving. Een samenleving waarin ieder mens weer zichzelf zal kunnen en mogen zijn, ieder mens, ook jij.  Omdat dit aan jou is, omdat dit volledig aan jou is, omdat jij dit mag weten, omdat jij het mag ervaren. Omdat het van nature bij je past, daarom bij je hoort en zo zal mogen zijn. En wanneer jij dan vanuit jezelf de complete regie weer in handen hebt, zul je dit ook weer volledig op je nemen. Volledig vanuit vertrouwen, vanuit de wetenschap dat alles wat je denkt, doet, zegt en laat volledig verantwoord is omdat jij bereid ben om je verantwoordelijkheid te nemen. 

De verantwoordelijkheid en de regie over jouw leven, omdat ieder mens die zich niet laat leiden door wie of wat dan ook, door wie of wat maar ook vanuit kinderlijke onschuld zal reageren, zoals het hoort zoals het hoort en past. Omdat we allen Kinderen van God zijn en daarom in wezen allemaal goed. We NU ook werkelijk weer klaar zijn om onze verantwoordelijkheid te nemen, onze verantwoordelijkheid te dragen en ieder mens, dit, wanneer hij of zij ook weer vanuit zijn of haar kracht leeft en vertrouwt dit ook werkelijk kan. Werkelijk kan vanuit liefde, Onvoorwaardelijke Liefde en niets meer of minder dan dat. Omdat Alles Liefde is. En deze liefde groter is, dan welk groot goed, welke kracht of macht dan ook. Omdat dit is wat God via Zijn Zoon Jezus aan ieder van ons gegeven heeft. Aan ieder van ons, ieder mens die leeft, ieder mens die leeft volgens de 10 geboden die in zijn of haar hart geschreven staan gecontroleerd en gestuurd door het geweten. http://dehofvanhetheden.blogspot.nl/2013/01/een-nieuw-jaar-een-nieuw-begin.html 

Want ieder mens is in wezen goed. Ieder mens is in wezen, zoals hij of zij behoort te zijn. Door het koste wat kost, willen bewijzen van "kennis over" wie wij in wezen zijn, wie we genetisch zijn, wat de oorsprong is van een ziekte, zijn we alles wat we "gekregen", of zelfs voorafgaand aan dit leven gekozen hebben, als onze zwakte gaan zien, terwijl dit juist onze kracht is. Kracht in plaats van zwakte! Wanneer we er weer voor kiezen, om dat wat als onvolkomenheid, als zwakte, als ziekte, als plaag, of dat waardoor we gehinderd worden, "zo veel mogelijk" zelf door ons te laten verhelpen, zonder dit te bestrijden, komen we er sterker uit. Want waarom zouden we iets bestrijden, waar we van kunnen leren. Waarom zouden we iets (laten) bestrijden, tenzij het er niet mag zijn, alsof het niet toegestaan is, alsof dit een nadeel is? Of heeft dit toch nog een andere reden? Het economisch, het maatschappelijk belang? 

Zouden we wanneer we niet meer meegaan in het onderzoeken en het "zogenaamd willen kennen" en het "ontdekken" van wie we in wezen zijn, te zelfstandig, te onafhankelijk en te oncontroleerbaar zijn? Zou het hebben van een aandoening, ervoor zorgen dat je als mens controleerbaar bent en blijft? En welke voordelen zijn er buiten het economisch of eigenlijk controleerbaar belang nog meer aan verbonden? Welke verbinding is er gelegd door ieder mens op onvolkomenheden te testen, te beoordelen en te registreren? Door ieder mens het gevoel te geven dat ze iets of iemand nodig hebben om gezond, gelukkig en daardoor ook volledig en normaal, volgens de norm te kunnen zijn? De vraag is natuurlijk wat is de norm? De norm of dat wat van ons verwacht wordt? Dat wat de mens, de mens die regeert, die regelt, die registreert en regisseert van ons verwacht? Hebben we onszelf daardoor juist niet tekort gedaan? Hebben we onszelf juist daardoor niet ontdaan van onze verantwoordelijkheid? De verantwoordelijkheid om het leven te leven waarvoor we voorafgaand aan het leven bewust gekozen hebben? 

Hebben we door het bestrijden van "onze onvolkomenheden" juist onze talenten en alles wat we in wezen zijn ondermijnd? Onvolkomenheden waaronder ziektes, plagen en alles wat ieder mens gehinderd heeft, tot op de dag van vandaag nog steeds hindert? Zullen deze daardoor altijd blijven bestaan, uitgroeien tot meer dan 7 miljard varianten? Tot minstens 7 miljard varianten, de ene wat milder dan de ander, gespecificeerd per groep mensen, per aantal mensen per mens, mits de persoon ervoor kiest, de personen ervoor kiezen, om zich weer te laten leiden door vertrouwen en alles wat daarmee gepaard gaat? Deels gestimuleerd of zal ik zeggen volledig gemotiveerd door de Zon? 

Ja gemotiveerd door de Zon! Gemotiveerd, gekoesterd en geactiveerd door de Zon, waardoor delen, weer geven wordt, waardoor delen weer samenwerken wordt, waardoor delen weer een bijdrage levert aan het geluk voor iedereen die en alles wat leeft. En dat dit in "de week van Zorg & Welzijn", in "de week van de Lentekriebels", weer voor ieder mens zichtbaar mag worden, weer zichtbaar, voelbaar en merkbaar mag zijn, daar kan niemand meer onderuit. Ik ben er klaar voor, ik wil, kan en mag verder. Ik heb vertrouwen, ik kijk er naar uit en wanneer 100% NL me de kans biedt om deze "aardse wens" uit te laten komen, dan zijn we klaar om "de Hemel op Aarde" te ervaren. Dan kan, mag en zal ieder mens weer in de gelegenheid worden gesteld om zijn of haar leven op de meest optimale manier te leven. Dan krijgt ieder mens weer de kans om zijn of haar leven te leven. Dan is mijn wens vervuld. Zie ook de volgende link: http://www.dehofvanhetheden.blogspot.nl/p/waarom-de-hof-van-het-heden-en-dare-to.html en het onderstaande stukje wat ik daaruit overgenomen heb. 

"Want in tegenstelling tot vele mensen in de kerk, die door wat de bijbel vertelt het geloof hebben dat de wereld vergaat, we een nieuwe hemel en een nieuwe aarde zullen krijgen, weet ik dat dit niet aan de orde is. Ik voel en ervaar dit dan ook als de belangrijkste boodschap. Ik heb heel sterk het gevoel, dat wij mensen, dan eindelijk de kans krijgen, om Hem, Jezus, te mogen laten zien, dat Hij niet voor niets voor onze zonden gestorven is. Dat wij Hem en daarmee God, mogen laten zien, dat we Hem/Hen dankbaar zijn, voor alles wat Hij voor ons heeft gedaan, in de afgelopen honderden jaren. In alle levens die wij, onze voorouders, (ouders, grootouders, overgrootouders etc.) geleefd hebben. Want de Bijbel zegt letterlijk: "Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft."(Johannes 3:16)."

Ik ga ervoor want ik leef mijn leven. Ik leef het leven, MIJN LEVEN. Het leven wat ik gekregen heb of eigenlijk het meest bijzondere wat mij gegeven is. Het leven wat mij gegeven is, het leven waar ik bewust voor gekozen heb en ik dank God hier iedere dag voor. Ik dank God hier iedere dag voor en vraag daarbij hulp voor iedereen die en alles wat leeft, omdat ik ieder mens alle geluk gun. Want wanneer ieder mens weer het leven leeft, waarvoor hij of zij gekozen heeft, voor het werkelijke leven gestart is, zal ook ieder mens, daarbij alles wat leeft, weer gelukkig kunnen zijn. Weer gelukkig en gezond kunnen en mogen zijn. Want wat is er nu mooier dan het leven leven waar je zelf voor hebt mogen kiezen? Wat is er nu mooier dat het leven te leven waar jij zelf voorafgaand aan jouw keuze, naar hebt mogen kijken en het leven leven waar je bewust voor gekozen hebt.

Bewust voor gekozen hebt, omdat je op die manier ook werkelijk het leven kan leven wat bij je past, het leven kan leven wat bij je hoort. Het leven wat jou gelukkig maakt. Het leven wat ervoor zorgt, dat je werkelijk weer van waarde bent en van waarde kunt en mag zijn. Want wanneer jij weer van waarde bent, kun je alles doen wat je hart begeert. En jouw hart begeert dan ook werkelijk alleen dat wat mogelijk is, dat wat jou gegeven is, dat wat voor jou voor handen is. En mocht het nu zo zijn, dat je denkt dat je tekort komt, mocht het nu zo zijn dat je het gevoel hebt iets te missen, vraag je dan eens af wat je mist? Vraag je dan eens af wat je nodig hebt, om in liefde, geluk en gezondheid te kunnen leven? Wat heb je nodig, wat heb je nodig en wat is er nodig om je leven in liefde, geluk en gezondheid te kunnen leven. De eerste levensbehoefte, dat dit niet alleen gebaseerd is op eten, drinken en een dak boven je hoofd maar het allerbelangrijkste, iedere dag dat kunnen doen wat voor jou mogelijk is, wat voor jou voorafgaand is weggelegd, dan zul je daar ook echt blij  van worden en blij of zelfs gelukkig door zijn. 

Ik deel mijn leven, ik deel dat wat mij helpt met iedereen die het horen, zien of weten wil. Ieder mens die daar behoefte aan heeft, ieder mens die ervoor kiest, om ook weer een mooi en gezond leven te leven. En het enige wat ieder mens hoeft te doen, kan doen en mag doen, is ook weer voor het leven te kiezen, waar hij of zij voorafgaand aan, even naar heeft mogen kijken. Het leven wat jij hebt mogen zien, waardoor jij ook zeker weet, waarvan jij het vertrouwen en geloof hebt, dat dit jou brengt waar je mag zijn. Het leven waar jij mag zijn, waar jij mag wezen. Waar jij in wezen jezelf kunt en mag zijn. 

De keuze is aan jou. Het is jouw keuze. Laat je je leiden door alles wat van jou verlangd wordt? Laat je je verleiden, laten je je misleiden of kies je nu voor jezelf? Natuurlijk mag je wachten, natuurlijk mag jij dat doen wat voor jou goed voelt. En wanneer het moment dan komt dat je voelt dat alles wat je tot dat moment gedaan hebt niet meer juist voelt, dan mag jij alsnog voor jezelf kiezen. De keuze is aan jou. Ik kies ervoor om dat te doen wat voor mij juist voelt, ik kies ervoor om te doen wat bij mij past en bij mij hoort. Ook jij kunt weer doen wat bij je past en bij je hoort. Omdat je daar zelf blij van wordt en er door dit te doen de ander, ieder ander, mee kunt helpen. 

En ik mag je helpen, ik mag en kan je helpen, omdat ik mensen mee kan en mag helpen die ook weer in contact willen komen met zichzelf, mensen die ook net als ik, weer met zichzelf in contact willen staan. Want wat is er nu mooier dan dat je weer met jezelf in contact staat? Wat is er nu mooier om te weten waar jouw grenzen liggen? Wat is er nu mooier om te weten wat jou baat en wat jou schaadt? Want wanneer je weer weet wat je baat en schaadt, kun je met jezelf leven, kun je met jezelf en ieder ander zijn. Kun je in liefde leven, in Liefde, Geluk en Gezondheid Leven! LEVEN, Ben jij er al klaar voor? En dit stukje herhaal ik nog even, evenals het bekende onderstaande stuk van alles wat ik de afgelopen tijd daarbij heb gedeeld. 

"Want leven daar gaat het om. Leven is iets wat ieder mens, ieder dier en alles wat leeft mag, zonder tussenkomst of hinder van iets wat door de mens bedacht, verzonnen of gecreëerd is. Want het leven is ieder mens gegeven en het leven wat je gegeven is mag door niets of niemand van jou afgenomen worden. Zal jou door niets of niemand afgenomen worden, tenzij jij ervoor kiest om jouw verbinding met God, die jou het leven gegeven heeft, door het inblazen van de Goddelijke ziel, zelf te verbreken. Door dat te doen, waardoor jij niet meer van waarde bent, door jezelf niet langer als Kind van God te zien, door jezelf niet meer als waardevol te zien. Door je te ontdoen van jouw waardigheid. Want dat dit gebeurt wanneer je jezelf tekort doet, zal ieder mens weer mogen weten. Ieder mens die dat nodig heeft en bereid is om dit weer te zien." 

"Ik ben me bewust van mijn rol in het leven. Ik ben me bewust van wat ik kan en mag doen. Het gevoel van waarde te zijn, is iets wat ik iedere dag ervaar. Het gevoel van waarde te zijn helpt me, iedere dag. En wanneer ik onverhoopt toch de gedachte heb of beter gezegd had, omdat ik iets moest veranderen, gaf ik daar gehoor aan. Gaf ik daar meteen of vrijwel meteen gehoor aan, omdat ik zonder er gehoor aan te geven, het gevoel had, dat de puzzelstukjes steeds verder van elkaar af kwamen te staan. Steeds verder verwijderd van mijn beeld van een gezonde wereld. Ik draag mijn verantwoordelijkheid, ik draag de rol of taak die ik op me genomen heb, om er uit liefde voor te kiezen en doe dit met trots en blijdschap. Dat ik werkelijk niet meer geplaagd wordt door negatieve gedachten en verwachtingen, is iets waar ik best even aan heb moeten wennen. Want weet je hoe lastig het is, om alleen maar vertrouwen te hebben in een wereld waarin wantrouwen en onzekerheid de basis lijkt te zijn geworden? 

Toch ben ik doorgegaan met mijn taak. Iedere dag bloggen, iedere dag schrijven, iedere dag, dat doen, wat ik vanuit liefde op me genomen heb. Ik vanuit liefde voor ieder mens mogelijk kan, wil en mag maken. Vanuit liefde, omdat ik er niets voor terug verwacht en ik er ook werkelijk niets voor wil hebben. Omdat er één ding is, wat ik vanuit mijn hart weet en voel, dat ik daardoor het doel en onze bestemming bereik. Want: Liefde overwint alles!" http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/nieuwsbrief36.pdf De cover en het boek! http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/boek7.pdf  en http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/ikkiesvoorjou.pdf 

Daarom kan ik niet anders dan het volgende te zeggen en te adviseren: Kies in Hemelsnaam voor jezelf. Kies voor jezelf, door goed voor jezelf te zorgen, je niet meer te laten verleiden of misleiden, door alles wat je aangeboden wordt. Kies vanuit je hart en wanneer je je hoofd wilt gebruiken lees dan alle blogs die ik heb mogen schrijven en bekijk alle linkjes die ik hierin heb mogen plaatsen om te zien, voelen, ervaren en beleven wat wij samen kunnen doen. Ik wil, kan en mag iedereen helpen die het nodig heeft en erom vraagt. Het gaat om onze gezamenlijke toekomst. Het gaat om jou, mij, iedereen die en alles wat leeft. 

"En omdat een gezonde wereld mijn droom en mijn grootste wens is, mag ik iedere dag een stukje schrijven. Want op deze wijze, heb ik de kans om mijn verhalen net als de boeken en gedichten die ik vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE VOOR ieder mens heb kunnen en mogen schrijven, met iedereen te delen. En heb jij inmiddels de tijd genomen om mijn blogverhalen te lezen en ben jij de persoon, de uitgever die mij wil helpen, die mijn boeken wil uitbrengen, dan hoor ik je graag! Ben jij de uitgever, die ERVOOR zorgt dat mijn boeken gebruikt kunnen en mogen worden, om de wereld van vandaag weer de wereld van morgen te laten zijn?  De wereld van morgen, de hemel op aarde, dat is mijn wens, mijn doel en mijn missie in het leven."

En ben je er NU ook klaar VOOR om jouw leven te leven, jouw zelfgekozen en verkozen leven een kans te geven, HELP MIJ, HELP JEZELF &  HELP IEDER ANDER! Tot die tijd blijf ik bloggen, blijf ik alles delen met iedereen die ook Volmaakt, Gelukkig Zichzelf wil, kan en mag, kortom durft te zijn! En daarbij vertrouw ik er volledig op, dat dat zal gebeuren wat nodig is, wat mag omdat God de regie vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE zal begeleiden.

Download ook gratis mijn boekje Leven leren herinneren weten via de boekenwinkel op www.dehof van het heden Luisteren kan natuurlijk ook via: https://www.youtube.com/watch?v=NwwuvZEltjk&feature=youtu.be 

Want:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer nogmaals de mooie plaat van Whitney Houston: "Step by step" https://www.youtube.com/watch?v=sWa5vE4MUpU en het mooie lied van Jason Mraz:  "I won't give up", https://www.youtube.com/watch?v=ZYqcpTYQ8I4Want ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer je van jezelf houdt, kun je van een ander houden en positieve emoties en gedachten helpen ieder mens daarbij. Want als de ander zich goed voelt, voel jij je goed!!! Hoe simpel kan het zijn?" DURF (JIJ) TE HELPEN? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten