zaterdag 14 maart 2015

Leef, niet morgen maar Nu! Of wacht jij nog en blijf je zelfs wachten tot de dag, het moment waarop jij ook weer kunt leven?

'Vijf dingen die u moet weten op zaterdag 14 maart'

"Wat gaat er zaterdag gebeuren? Hieronder de hoofdpunten uit de nieuwsagenda van 14 maart 2015.

Uiteraard kunt u al deze nieuwsverhalen blijven volgen op NU.nl. Een pushbericht ontvangen? Klik dan in de NU.nl-app onder dit bericht op een van de onderwerpen en kies 'mijn nieuws + pushbericht'.  

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsupdate (mail) om 12.00 uur 

1. Eerste kwalificatie Max Verstappen in Formule 1 

Max verstappen rijdt zaterdag zijn eerste kwalificatie in de Formule 1. De strijd om de pole position begint om 7.00 uur. Vrijdag zette Verstappen in zijn Toro Rosso de zesde tijd neer bij de eerste vrije training. Tijdens de tweede oefensessie kwam hij als gevolg van technische problemen niet verder dan de veertiende tijd. 

Zie ook: 'Max Verstappen is geen gemiddelde jongen van 17 jaar'

En: Vijf vragen en antwoorden over het Formule 1-seizoen

2. Mogelijk uitsluitsel vogelgriep andere bedrijven

3. Vier wedstrijden in eredivisie

4. Stemtool verkiezingen Provinciale Staten

5. Weer en verkeer 

Zaterdag schijnt eerste de zon, maar vanuit het oosten wordt het bewolkt en er kan zeer lokaal wat motregen vallen. Het wordt ongeveer 7 graden en de noordoostelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.


Zaterdag, en de zon is er weer bij. Omdat de zon een functie heeft, de zon datgene doet wat van hem of zoals ik altijd zeg, van haar verwacht wordt. De zon doet dat wat zij kan en maakt daardoor zichtbaar dat het goed is om er te zijn. De zon is er, is er nu is er iedere dag is er altijd. Zelfs wanneer wij dit ogenschijnlijk niet zo ervaren, wanneer we het gevoel hebben dat je eerst naar een zonnig oord moet verkassen om de zon te zien. Terwijl de dagen waarop de zon werkelijk van invloed is, al door heel veel mensen iets heeft opgeleverd in hun portemonnee. Mensen die gebruik hebben gemaakt van dat wat de zon hen naast het stukje extra vitamine D te geboden heeft, Zonnestralen. Stralen, die menig huis verwarmen, stralen, die menig huis voorzien van energie, middels collectoren die deze door tussenkomst van, omgezet worden in stroom. 

Stroom of toch stroming, want dat is wat het doet. Het geeft stroom of stroming door de natuurlijke flow, de flow van alles wat een bijdrage levert aan het leven. Het leven in het algemeen en het leven van ieder individu, ieder mens, iedereen die en alles wat leeft. Alles wat de wil heeft om te leven wel te verstaan. En waarom ik dit laatste zeg, of eigenlijk mag zeggen zal ik vertellen. Heel veel mensen hebben het gevoel, dat zij eerst tot grote hoogte moeten stijgen, eerst iets moeten bereiken, eerst met iets of iemand samen moeten zijn, voor ze daadwerkelijk het gevoel hebben dat zij leven. Ik leef, ik leef iedere dag en heb dan ook mijn zonnebril standaard bij de hand, zeker in de auto. Omdat ik erop vertrouw, dat ze er is, de zon mij en ieder ander wil helpen. Net zo goed als dat ik vertrouw op het feit, dat God datgene mogelijk maakt voor ieder mens die vertrouwen heeft. Ieder mens die en alles wat leeft. Want dat de natuur vertrouwen heeft, wordt dagelijks bewezen. Dagelijks bewezen, zonder daarvoor onderzoek, een studie of wat maar ook te doen. De natuur past zich als het ware aan, aan de gebruikers. De gebruikers, wij, iedereen die en alles wat leeft, inclusief en geholpen door de zon, de wind, de regen en alles wat enigszins van invloed kan zijn.

Want of alles wat leeft zin heeft, is buiten jou of beter gezegd buiten jou om, niet aan jou. Niet aan jou, omdat je dit mag laten zijn. Dit mag laten zijn, zoals het is, zoals hij, zij, iedereen die en alles wat leeft is. Wanneer je dat weer ziet, wanneer je dat weer weet, wanneer je dat weer ervaart, zal de zonnebril je de nodige bescherming bieden. Zal de zonnebril ervoor zorgen, dat je werkelijk weer kunt zien wat belangrijk is. En zul je begrijpen, dat alles wat de Zon en de natuur werkelijk biedt, altijd binnen handbereik is, omdat je dit ook allemaal binnen handbereik hebt. Helemaal gratis en voor niets. In tegenstelling tot alles wat we verlangen. Want we hebben zoveel wensen, we hebben zoveel wat we nog willen, we hebben zoveel wat we nog niet hebben kunnen doen, maar we vergeten dat we dit niet allemaal op één dag kunnen. We vergeten dat er maar een beperkt aantal uren zijn, waarop de zon ons kan helpen. We zijn vergeten, om met en bij de dag te leven. We zijn vergeten, om dat te doen wat de dag ons brengt. Omdat we ons leven hebben laten bepalen door tijd, door de agenda en alles wat ervoor zorgt, dat je maar niet met het hier en nu hoeft bezig te zijn, je je maar niet met het hier en nu bezig hoeft te houden. 

Want dat het in het hier en nu leven, ervoor zorgt dat je inzicht krijgt, dat het in het hier en nu leven ervoor zorgt dat je op een natuurlijke wijze opmerkzaam en vol aandacht bent, zelfs dat is niet meer van deze tijd. Of wordt niet meer gezien als van deze tijd? Het feit is ondanks alle tegenberichten, dat je alleen inzicht kunt krijgen wanneer je "ergens" de tijd voor neemt. Tijd voor jezelf. Tijd voor jou en wanneer je dit kunt, wanneer je weer tijd voor jou neemt, of zoals ik in mijn geval gedaan heb, tijd voor mezelf genomen, dan kun je verder. Dan kun je verder en mag je verder. En dit kun je alleen zelf doen, dit kun je alleen doen, door het heft in eigen handen te houden. De NU.nl Link geeft alle gegevens van het nieuws wat zij belangrijk vinden weer, deze zijn te vinden onder de kopjes, welke je kunt zien door de hiernavolgende link aan te klikken: http://www.nu.nl/dvn/4010340/vijf-dingen-u-moet-weten-zaterdag-14-maart.html

Nieuws! Belangrijk, van invloed of totaal onbelangrijk omdat het je niet boeit. Omdat het je niet interesseert, omdat je er niet mee bezig wilt, kunt of soms zelfs mag zijn. Want ook dat is iets wat je zult merken en ervaren, wanneer je weer bij jezelf bent, wanneer je weer jezelf bent. En allemaal omdat het mag, omdat jij het zelf mag bepalen. Juist omdat jij het zelf mag bepalen, weet je inmiddels of dit jou, de ander, iets of zelfs alles wat leeft schaadt. En dat dit alleen maar mogelijk is, wanneer je bewust en met aandacht leeft, daardoor alert en oplettend bent, zul je wanneer je jezelf bent en daar de tijd voor neemt, vanzelf weer gaan ervaren. Dan zal dit, door de stap die je gezet hebt, om alles een positieve wending te laten nemen, vanzelf op je pad krijgen. Zal alles wat een positieve wending neemt zonder enige hinder aan je gepresenteerd worden. 

Gepresenteerd als aangeboden, waardoor je geen hinder zult ondervinden van de gevolgen. De gevolgen of het vervolg, wat zichtbaar, voelbaar en merkbaar is, wanneer je weer bewust bent van jouw rol en functie in het leven, wanneer je je weer bewust wordt van jouw pad, jouw weg en jouw bestemming. Het doel en de reden waarom en waarvoor je leeft. Waardoor je je vanzelf bewust wordt van jouw denken, doen en handelen. Een volledig overzicht vind je in de andere blogs die ik deze week heb mogen delen. De spreuk die ik vandaag op mijn Persoonlijke Facebookpagina heb geplaatst en de daarbij behorende aanvulling, mag wanneer jij weer voor het leven vanuit je hart, weer bewust voor jouw leven kiest, het juiste hulpmiddel zijn.

"Goedemorgen, Een hele mooie vandaag en natuurlijk is de Zon er weer bij." 

Een gedurfde vandaag of toch niet? In ieder geval eentje die het waard is! Want wanneer ik alleen maar naar alle voor mij bekende mensen glimlach, wanneer ik alleen maar kijk naar de mensen die ik ken, zal ik de personen die voor mij nog onbekend of vreemd zijn, nooit leren kennen. Dan zal ik nooit de kans krijgen, om de mensen die nog niet tot mijn familie, vrienden of kennissenkring behoren, te ontmoeten, te leren kennen. Dan krijg ik nooit de kans om, de ander te leren waarderen. Waardoor ik mezelf ook niet meer tegenkom, waardoor ik eeuwig en altijd in de comfortzone blijf. 

De comfortzone, dat wat veilig voelt, dat wat ervoor zorgt, dat ik mezelf toesta om dat te doen wat ik leuk vind, doordat ik er meteen op voorhand al bij zeg, dat ik het daarbij houd, dat ik weiger iets anders te doen. Dat ik weiger te leren. En, ik wil graag leren, niets liever dan dat. Ik leer van iedereen die en alles wat leeft, van de mensen die mij na aan het hart staan, omdat zij naast dat ze allemaal zichzelf kunnen en mogen zijn, ook met mij verbonden blijven. Omdat de verbinding ooit is gelegd en ik deze zo lang ik leef zal koesteren. Daarbij van alle mensen die op mijn pad komen, die mijn pad kruisen, die ik ontmoet. Dat de Social Media en alles wat mensen met elkaar in contact brengt daar onderdeel van uitmaakt geef ik graag toe. Want alle verbindingen hebben twee kanten, alle verbindingen hebben meerdere mogelijkheden en ik kies vanuit mijn hart voor de positieve verbinding. 

De positieve verbinding, die iedere dag opnieuw kan worden gelegd. Iedere dag, wanneer je leeft zonder verwachtingen, daarbij wel met vertrouwen alles tegemoet treedt, tegemoet, doordat je een handreiking geeft en het aan de ander is, om deze aan te nemen, aan te nemen of ervoor te kiezen om de verbinding niet tot stand te laten komen. Want dat is nu juist wat ik zo mooi vind. Dat is nu juist zo mooi en het grote voordeel van het met en bij de dag leven. Daardoor sta ik open om te leren, daardoor sta ik open voor iedereen die en alles wat er op mijn pad komt. Daardoor heb ik geen oordeel of mening. Ik heb wel een mening, dat is mijn mening. Een mening die voortkomt uit een gevoel, een gevoel wat correspondeert met dat wat mijn hart me vertelt, dat wat mijn hart me zegt en ingeeft. Dat wat mijn gevoel me zegt. En mijn gevoel zegt me, dat ik van ieder mens, van ieder dier, van alles wat leeft, van alles wat ik zie, hoor, voel, ruik, proef, kortom beleef en ervaar, kan en mag leren. Iedere dag opnieuw, iedere dag weer, tenzij ik "mijn eigen maatvoering", dat wat voor mij mogelijk is, mijn eigen grenzen in acht neem, niet te buiten ga. Door volledig bij mezelf te blijven. Door alleen dat te doen wat voor mij ook echt goed voelt.

Want ook dit is een leefregel. Een leefregel, zo niet de leefregel! De leefregel of dat wat nodig is, om met alles en iedereen overweg te kunnen. Met alles en iedereen overweg te kunnen, zelfs wanneer jij dat wat de persoon doet, voor jouw gevoel onmogelijk kunt ondersteunen. En of dit nu is, omdat je dat wat de persoon doet, denkt, zegt of uitdraagt onmogelijk kunt ondersteunen of dat je op voorhand al een antipathie tegen de persoon zelf hebt, dat zul je voor jezelf uit mogen vinden? Ik heb ervoor gekozen om dit voor mezelf uit te vinden. Want mijn reactie, gaf namelijk alles weer, wat ik voelde, dat wat mijn hart als herinnering met zich meegedragen heeft. En alleen dat is aan mij, hoe de ander denkt, doet, handelt, zegt of eigenlijk zich uit, is niet aan mij, ik hoef er geen oordeel of mening over te hebben, ik hoef de verbinding niet te leggen. Me verantwoorden voor wat iemand anders doet, denkt, zegt of uitdraagt is overbodig. Overbodig, als niet nodig, omdat dit de verantwoordelijkheid van de ander is. De verantwoordelijkheid, die de ander toekomt, die de bij de ander hoort, zoals dit ook behoort te zijn. De verantwoordelijk bij de ander laten, is dan ook het enige juiste, omdat ieder mens zijn of haar eigen verantwoordelijkheid heeft. 

Want het is ieders eigen verantwoordelijkheid en wanneer ik hierop reageer, wanneer ik me hierin meng, wanneer ik me hiermee bezig wil houden, word ik automatisch, zonder me daarvan bewust te zijn, betrokken bij dat wat er speelt. Tenzij ik de persoon vanuit mijn hart adviseer, tenzij ik de persoon vanuit mijn hart laat weten, wat hij of zij kan doen. Want alleen op die wijze, blijf ik bij mezelf en zal het bewust of onbewust onderdeel worden van de verbinding geen fysieke, geestelijke of emotionele gevolgen hebben. Zal de verbinding die ontstaan is, alleen een hulpverlenende zijn. Een hulpverlenende, doordat je de persoon werkelijk vanuit jouw hart tot het hart van de ander adviseert. Een verbinding zonder gevolgen, een verbinding zonder vervolg, een verbinding door een vrijblijvend advies, omdat jij weet wat dit teweegbrengt, doordat jij weet hoe het jou geholpen heeft, maar ook ieder ander kan helpen. Ieder ander, die net als jij ervoor kiest, om weer met zichzelf in contact te willen staan. Iedereen, die net als jij ervoor kiest, om zijn of haar leven weer te gaan leven. 

Door ergens een oordeel of een mening over te hebben, ergens iets van te vinden, wordt de verbinding gelegd, die gebaseerd is op iets wat je denkt en daarvoor zul jij je toch eens moeten verantwoorden. Daarbij zul jij zelf geconfronteerd worden, met dat wat je doet, denkt, zegt of uitdraagt. Juist daarom is het je hiervan onthouden zo belangrijk. Juist daarom is het je hiervan onthouden, wanneer je niet bij jezelf bent, niet bij jezelf blijft of wanneer je je gemakkelijk laat verleiden om mee te gaan in het verhaal, of eigenlijk het leven van de ander, in ieder geval onverstandig. En dat dit iets is wat niemand ten goede komt, zul jij als geen ander begrijpen, zul jij als geen ander voelen, zul jij als geen ander ervaren en beleven. Omdat dat wat de persoon laat zien, zijn of haar gedrag, dat wat de persoon zegt, schreeuwt, uitdraagt uiteindelijk niets te maken heeft met wie de persoon in wezen is. Dit is niet wie de persoon in wezen is, maar de negatieve emotie, de uitwerking van het niet bij zichzelf blijven, niet bij zichzelf zijn, niet zichzelf zijn of wezen. Want in wezen, zijn we allemaal gelijk. In wezen, kunnen we door negatieve emoties allemaal dezelfde fouten maken. In wezen, is niemand beter dan de ander, is niemand slechter dan de ander, is er geen persoon die op voorhand een stempel zou mogen hebben of zou mogen krijgen. Tenzij je als mens zelf het gevoel hebt, beter of slechter dan de ander te zijn. Let wel jouw gevoel, dat wat jij voelt, dat wat jij over jezelf afroept. Ik ben mezelf, ik ben uniek, daarbij gelijk aan ieder ander, niet beter, niet minder, niet groter of kleiner, ik ben goed, net als ieder ander.

Ik voel me bevoorrecht, ik voel me een geluksvogel, ik voel me een regelrechte bofkont, omdat ik dit mijn hele leven al heb mogen voelen. Want door mezelf te zijn en te blijven, heb ik me altijd kunnen en mogen verplaatsen in de ander, heb ik mogen voelen hoe de ander zich voelt en weet ik ook hoe belangrijk het is om gelukkig en tevreden te zijn. Want dat dit de reden is, waarom mensen zich met iets bezighouden of iemand bezig houden, zich in iets of iemand verdiepen, of zelfs klakkeloos iets aannemen, iemand blindelings volgen, zonder er ooit maar één keer met zichzelf bezig te zijn geweest, is een logisch gevolg van....? Een logisch gevolg, zonder dit te verklaren, zonder dit bewezen te hoeven zien, zonder dit te vinden. Want wie zoekt zal vinden, wie zoekt in zichzelf zal ontdekken, dat wanneer je jezelf bent, je in feite met ieder mens samen kunt zijn, die jou ook jezelf laat zijn, die jou jezelf laat zijn en jezelf laat wezen. Die ervoor zorgt, dat jij altijd jezelf kunt zijn. Ik ben werkelijk een bofkont, dat ik de persoon heb gevonden, die mij mezelf laat zijn, die mij mijn eigen fouten laat maken, die mij aanvult op de momenten waarop ik dat nodig heb. En wellicht het allerbelangrijkst, die mij wijst door zichzelf te zijn, door zijn denken, doen, handelen en alles wat hij zegt en uitdraagt en toont, hoe waardevol het leven leven is.

Want door het kennen van eigen kracht, het kennen van eigen talenten, het bewust zijn van de gegeven en gekregen kennis, de kennis die in ieder mens is, de kennis die God ieder mens van nature heeft meegegeven, is alles mogelijk. Is alles mogelijk, voor de mensen die zich daardoor laten leiden. Omdat ontkenning, het weigeren van deze kennis, leidt tot leed. Daarbij ontkennen we en accepteren we, sterker nog erkennen we dit zelfs, door oplossingen te zoeken voor elk leed. Door oplossingen te zoeken, voor alles wat we als leed ervaren, en door dit steeds maar opnieuw te willen bewijzen, door steeds maar op zoek te gaan naar nieuwe bewijzen, waardoor dit komt, waardoor dit ontstaan is, gaan we voorbij aan alles wat werkelijk de bedoeling is. Er is namelijk maar één bedoeling, er is namelijk maar één oorzaak, er is namelijk maar één verklaring, oorzaak en gevolg, oorzaak en vervolg, het is ieders eigen leerproces, ieders eigen verantwoordelijkheid. En wanneer ieder mens weer eigen verantwoordelijkheid neemt, ieder mens vanaf dag één waarop hij of zij geboren wordt weer weet, dat alle energie voor hem of haarzelf is, zal alles ten goede keren. Zal ieder mens ervoor kiezen om zichzelf, daarmee goed en gezond te willen zijn.

Ik ga ervoor want ik leef mijn leven. Ik leef het leven, MIJN LEVEN. Het leven wat ik gekregen heb of eigenlijk het meest bijzondere wat mij gegeven is. Het leven wat mij gegeven is, het leven waar ik bewust voor gekozen heb en ik dank God hier iedere dag voor. Ik dank God hier iedere dag voor en vraag daarbij hulp voor iedereen die en alles wat leeft, omdat ik ieder mens alle geluk gun. Want wanneer ieder mens weer het leven leeft, waarvoor hij of zij gekozen heeft, voor het werkelijke leven gestart is, zal ook ieder mens, daarbij alles wat leeft, weer gelukkig kunnen zijn. Weer gelukkig en gezond kunnen en mogen zijn. Want wat is er nu mooier dan het leven leven waar je zelf voor hebt mogen kiezen? Wat is er nu mooier dat het leven te leven waar jij zelf voorafgaand aan jouw keuze, naar hebt mogen kijken en het leven leven waar je bewust voor gekozen hebt.

Bewust voor gekozen hebt, omdat je op die manier ook werkelijk het leven kan leven wat bij je past, het leven kan leven wat bij je hoort. Het leven wat jou gelukkig maakt. Het leven wat ervoor zorgt, dat je werkelijk weer van waarde bent en van waarde kunt en mag zijn. Want wanneer jij weer van waarde bent, kun je alles doen wat je hart begeert. En jouw hart begeert dan ook werkelijk alleen dat wat mogelijk is, dat wat jou gegeven is, dat wat voor jou voor handen is. En mocht het nu zo zijn, dat je denkt dat je tekort komt, mocht het nu zo zijn dat je het gevoel hebt iets te missen, vraag je dan eens af wat je mist? Vraag je dan eens af wat je nodig hebt, om in liefde, geluk en gezondheid te kunnen leven? Wat heb je nodig, wat heb je nodig en wat is er nodig om je leven in liefde, geluk en gezondheid te kunnen leven. De eerste levensbehoefte, dat dit niet alleen gebaseerd is op eten, drinken en een dak boven je hoofd maar het allerbelangrijkste, iedere dag dat kunnen doen wat voor jou mogelijk is, wat voor jou voorafgaand is weggelegd, dan zul je daar ook echt blij  van worden en blij of zelfs gelukkig door zijn.

Ik deel mijn leven, ik deel dat wat mij helpt met iedereen die het horen, zien of weten wil. Ieder mens die daar behoefte aan heeft, ieder mens die ervoor kiest, om ook weer een mooi en gezond leven te leven. En het enige wat ieder mens hoeft te doen, kan doen en mag doen, is ook weer voor het leven te kiezen, waar hij of zij voorafgaand aan, even naar heeft mogen kijken. Het leven wat jij hebt mogen zien, waardoor jij ook zeker weet, waarvan jij het vertrouwen en geloof hebt, dat dit jou brengt waar je mag zijn. Het leven waar jij mag zijn, waar jij mag wezen. Waar jij in wezen jezelf kunt en mag zijn. 

De keuze is aan jou. Het is jouw keuze. Laat je je leiden door alles wat van jou verlangd wordt? Laat je je verleiden, laten je je misleiden of kies je nu voor jezelf? Natuurlijk mag je wachten, natuurlijk mag jij dat doen wat voor jou goed voelt. En wanneer het moment dan komt dat je voelt dat alles wat je tot dat moment gedaan hebt niet meer juist voelt, dan mag jij alsnog voor jezelf kiezen. De keuze is aan jou. Ik kies ervoor om dat te doen wat voor mij juist voelt, ik kies ervoor om te doen wat bij mij past en bij mij hoort. Ook jij kunt weer doen wat bij je past en bij je hoort. Omdat je daar zelf blij van wordt en er door dit te doen de ander, ieder ander, mee kunt helpen.

En ik mag je helpen, ik mag en kan je helpen, omdat ik mensen mee kan en mag helpen die ook weer in contact willen komen met zichzelf, mensen die ook net als ik, weer met zichzelf in contact willen staan. Want wat is er nu mooier dan dat je weer met jezelf in contact staat? Wat is er nu mooier om te weten waar jouw grenzen liggen? Wat is er nu mooier om te weten wat jou baat en wat jou schaadt? Want wanneer je weer weet wat je baat en schaadt, kun je met jezelf leven, kun je met jezelf en ieder ander zijn. Kun je in liefde leven, in Liefde, Geluk en Gezondheid Leven! LEVEN, Ben jij er al klaar voor? En dit stukje herhaal ik nog even, evenals het bekende onderstaande stuk van alles wat ik de afgelopen tijd daarbij heb gedeeld.

"Want leven daar gaat het om. Leven is iets wat ieder mens, ieder dier en alles wat leeft mag, zonder tussenkomst of hinder van iets wat door de mens bedacht, verzonnen of gecreëerd is. Want het leven is ieder mens gegeven en het leven wat je gegeven is mag door niets of niemand van jou afgenomen worden. Zal jou door niets of niemand afgenomen worden, tenzij jij ervoor kiest om jouw verbinding met God, die jou het leven gegeven heeft, door het inblazen van de Goddelijke ziel, zelf te verbreken. Door dat te doen, waardoor jij niet meer van waarde bent, door jezelf niet langer als Kind van God te zien, door jezelf niet meer als waardevol te zien. Door je te ontdoen van jouw waardigheid. Want dat dit gebeurt wanneer je jezelf tekort doet, zal ieder mens weer mogen weten. Ieder mens die dat nodig heeft en bereid is om dit weer te zien." 
"Ik ben me bewust van mijn rol in het leven. Ik ben me bewust van wat ik kan en mag doen. Het gevoel van waarde te zijn, is iets wat ik iedere dag ervaar. Het gevoel van waarde te zijn helpt me, iedere dag. En wanneer ik onverhoopt toch de gedachte heb of beter gezegd had, omdat ik iets moest veranderen, gaf ik daar gehoor aan. Gaf ik daar meteen of vrijwel meteen gehoor aan, omdat ik zonder er gehoor aan te geven, het gevoel had, dat de puzzelstukjes steeds verder van elkaar af kwamen te staan. Steeds verder verwijderd van mijn beeld van een gezonde wereld. Ik draag mijn verantwoordelijkheid, ik draag de rol of taak die ik op me genomen heb, om er uit liefde voor te kiezen en doe dit met trots en blijdschap. Dat ik werkelijk niet meer geplaagd wordt door negatieve gedachten en verwachtingen, is iets waar ik best even aan heb moeten wennen. Want weet je hoe lastig het is, om alleen maar vertrouwen te hebben in een wereld waarin wantrouwen en onzekerheid de basis lijkt te zijn geworden? 

Toch ben ik doorgegaan met mijn taak. Iedere dag bloggen, iedere dag schrijven, iedere dag, dat doen, wat ik vanuit liefde op me genomen heb. Ik vanuit liefde voor ieder mens mogelijk kan, wil en mag maken. Vanuit liefde, omdat ik er niets voor terug verwacht en ik er ook werkelijk niets voor wil hebben. Omdat er één ding is, wat ik vanuit mijn hart weet en voel, dat ik daardoor het doel en onze bestemming bereik. Want: Liefde overwint alles!" 

http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/nieuwsbrief36.pdf De cover en het boek! http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/boek7.pdf  en http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/ikkiesvoorjou.pdf

Daarom kan ik niet anders dan het volgende te zeggen en te adviseren: Kies in Hemelsnaam voor jezelf. Kies voor jezelf, door goed voor jezelf te zorgen, je niet meer te laten verleiden of misleiden, door alles wat je aangeboden wordt. Kies vanuit je hart en wanneer je je hoofd wilt gebruiken lees dan alle blogs die ik heb mogen schrijven en bekijk alle linkjes die ik hierin heb mogen plaatsen om te zien, voelen, ervaren en beleven wat wij samen kunnen doen. Ik wil, kan en mag iedereen helpen die het nodig heeft en erom vraagt. Het gaat om onze gezamenlijke toekomst. Het gaat om jou, mij, iedereen die en alles wat leeft. 

"En omdat een gezonde wereld mijn droom en mijn grootste wens is, mag ik iedere dag een stukje schrijven. Want op deze wijze, heb ik de kans om mijn verhalen net als de boeken en gedichten die ik vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE VOOR ieder mens heb kunnen en mogen schrijven, met iedereen te delen. En heb jij inmiddels de tijd genomen om mijn blogverhalen te lezen en ben jij de persoon, de uitgever die mij wil helpen, die mijn boeken wil uitbrengen, dan hoor ik je graag! Ben jij de uitgever, die ERVOOR zorgt dat mijn boeken gebruikt kunnen en mogen worden, om de wereld van vandaag weer de wereld van morgen te laten zijn?  De wereld van morgen, de hemel op aarde, dat is mijn wens, mijn doel en mijn missie in het leven." 

En ben je er NU ook klaar VOOR om jouw leven te leven, jouw zelfgekozen en verkozen leven een kans te geven, HELP MIJ, HELP JEZELF &  HELP IEDER ANDER! Tot die tijd blijf ik bloggen, blijf ik alles delen met iedereen die ook Volmaakt, Gelukkig Zichzelf wil, kan en mag, kortom durft te zijn! En daarbij vertrouw ik er volledig op, dat dat zal gebeuren wat nodig is, wat mag omdat God de regie vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE zal begeleiden.

Download ook gratis mijn boekje Leven leren herinneren weten via de boekenwinkel op www.dehof van het heden Luisteren kan natuurlijk ook via: https://www.youtube.com/watch?v=NwwuvZEltjk&feature=youtu.be 

Want:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer nogmaals de mooie plaat van Whitney Houston: "Step by step" https://www.youtube.com/watch?v=sWa5vE4MUpU en het mooie lied van Jason Mraz:  "I won't give up", https://www.youtube.com/watch?v=ZYqcpTYQ8I4Want ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer je van jezelf houdt, kun je van een ander houden en positieve emoties en gedachten helpen ieder mens daarbij. Want als de ander zich goed voelt, voel jij je goed!!! Hoe simpel kan het zijn?" DURF (JIJ) TE HELPEN? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten