dinsdag 10 maart 2015

Zie je nou! Een uitspraak die gebaseerd is op een rotsvast geloof en vertrouwen?

'Vijf dingen die u moet weten op dinsdag 10 maart'

"Wat gaat er dinsdag gebeuren? Hieronder de hoofdpunten uit de nieuwsagenda van 10 maart 2015.

Uiteraard kunt u al deze nieuwsverhalen blijven volgen op NU.nl. Een pushbericht ontvangen? Klik dan in de NU.nl-app onder dit bericht op een van de onderwerpen en kies 'mijn nieuws + pushbericht'.  

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsupdate (mail) om 12.00 uur 

1. Nasleep aftreden Opstelten en Teeven 

Minister Ivo Opstelten (Justitie) en staatssecretaris Fred Teeven hebben maandagochtend hun ontslag aangeboden vanwege de witwaszaak rond Cees H. De minister beweerde land dat er geen informatie is te achterhalen over wat er feitelijk vanuit het Openbaar Ministerie aan H. is overgemaakt, maar Nieuwsuur zag eerder deze maand wel de bonnetjes in.

Achtergrond: witwaszaak Teeven-Cees H. 


2. Uitspraak zaak Dino Bouterse in New York 

3. Ministers overleggen over ecofin 

4. Cijfers over horeca en dienstverlening 

5. Weer en verkeer 

Dinsdagochtend kan er verspreid wat regen vallen. In de middag wordt het droog en breekt langzaam de zon door. Het wordt dan 10 tot 12 graden. 

De verkeersinformatie (VID) verwacht voor dinsdagochtend een reguliere spits. De VID verwacht tot 225 kilometer file." 


En hoewel de VID dit nu niet zegt, raad ik iedereen aan om een zonnebril mee te nemen in de auto. Want dat deze de komende dagen nodig is of je uitkomst biedt, zal zeker door iedereen opgemerkt worden. Voor alle informatie en de bijbehorende links kun je ook dit keer de NU.nl Link aanklikken:  http://www.nu.nl/dvn/4007217/vijf-dingen-u-moet-weten-dinsdag-10-maart.html

Wanneer je dit wilt natuurlijk, de keuze is weer geheel aan jou  en jij mag dit helemaal zelf bepalen. Omdat het jouw, maar ook ieder anders recht is om dit te doen. Omdat je weet welk belang dit heeft. Omdat het jouw, maar ook ieder anders recht is om dit te doen. Omdat jij zelf weet welk belang dit heeft. Wat jouw bijdrage is en daarbij meteen voor ieder ander waarmee jij verbonden bent, waarmee jij je verbonden voelt. Want wanneer je je bewust bent van wat het met jou en de ander doet, zul je daar op een zorgvuldige manier mee omgaan. Zul je er zeker van zijn, dat je de juiste informatie, het juiste nieuws, de waarheid deelt, zelfs wanneer de woorden de ander in verwarring brengen. 

Verwarring ja, want dat is wat iets in eerste instantie met jou, maar ook met ieder ander doet, die zich vanuit dat wat bekend is, een beeld gevormd heeft. Een beeld, wat je als mens dagelijks met je meedraagt, een beeld een visie, een manier van naar de dingen kijken. En een beeld waardoor jij je leven laat leiden of zelfs beheersen. In hoeverre jij dit toestaat, bepaal je zelf. Dat is helemaal aan jou, omdat dit onderdeel vormt van de vrije wil, die we als mens allemaal gekregen hebben. De vrije wil, om je te laten leiden, te laten misleiden of wanneer je door toe te geven dat het het spoor even bijster was, nu werkelijk inziet, dat je geloof en vertrouwen rotsvast is en jij daar volledig voor gaat. Omdat je op die manier ook werkelijk het juiste kunt doen, het juiste kunt delen en dit ook volledig toegestaan is, omdat het mag. 

Want jij bent je (al) bewust van wat dit met je doet, of je je dag of zelfs jouw leven door deze informatie laat leiden of mogelijk zelfs laat beheersen. Omdat de keuze aan jou is, jij zelf de persoon bent, die mag en kan weten, wat het met je doet. Want dat er mensen zijn, die zich bewust of onbewust laten leiden en zelfs hun leven volledig laten beheersen door alles wat er gezegd, geroepen of geschreeuwd wordt, maar ook getoond, weergegeven, waardoor je mogelijk zelfs kunt denken, dat dit hierdoor ook bevestigd wordt, is wel een puntje van aandacht. Een puntje, omdat dit puntje, deze stip of druppel uiteindelijk wel de bekende olievlek kan zijn. 

Een olievlek, iets wat over het algemeen geassocieerd wordt met iets positiefs, maar wie werkelijk naar het nieuws luistert en kijkt, wie werkelijk hoort en ziet weet dat iets wat zich werkelijk als een olievlek verspreidt, vaak helemaal niet zo positief is. Omdat dit is als een lopend vuurtje, als een schokgolf, als iets wat ervoor zorgt dat het sneller gaat dan eigenlijk zou moeten. Sneller, omdat de mensen daardoor geen kans hebben om erover na te denken, er daadwerkelijk mee bezig te zijn. Je neemt aan dat alle informatie die naar buiten wordt gebracht de juiste is. Je neemt aan dat, je gaat ervan uit, waardoor jouw standpunt, jouw visie, jouw mening al gevormd en gecreëerd wordt. Tenzij je kritisch bent en "niet alles voor zoete koek slikt". Nog zo'n mooie woordspeling. Want dat dit is wat er gebeurd is, wat er nog steeds gebeurt en mensen zichzelf nog steeds laten vertellen, laten voorspiegelen, kortom wat mensen zich nog steeds laten aanpraten, is iets wat nu voor eens en altijd duidelijk mag zijn. 

Wat nu vrijheid van meningsuiting, vrije wil, vrij zijn, in vrijheid leven? Wanneer we zelf geen moeite meer doen om te zien, wanneer we zelf geen moeite meer doen om te horen, wanneer we ons laten leiden, door de ander iets voor ons te laten onderzoeken? Onderkennen we daarmee, dat we niet capabel zijn en laten we de ander dit voor ons bepalen? Laten we de ander, ieder ander, hiermee niet gewoon zien dat we als makke schaapjes achter "de herder" aanlopen? Laten we de ander, ieder ander niet gewoon weten dat we al onze rechten, inclusief onze vrije wil en ons leven in handen van de ander leggen? De ander, een ander mens, een organisatie? Zou God deze verwarring tot stand brengen? Zou dit een test van God zijn? 

God heeft ons, de mens, de 10 geboden gegeven, deze staan in ieders hart geschreven. De mens gaf ons regels en wetjes, waardoor wij, als mens, ieder mens, zijn gaan denken en zijn gaan doen wat hij of zij wil? Want dat is toch wat er gebeurd is? Want dat is toch, wat er nog steeds gebeurt? Dat is hoe het gegaan is, hoe het nog steeds is en we staan dit toe, we doen het zelf. Waardoor alles wat we toestaan een toestand wordt, een toestand geworden is, door onszelf gecreëerd, door onszelf volledig geaccepteerd. Wij zijn de schuldige, wij maken fouten. Wij zijn onszelf volledig verloren. Wij zijn onszelf volledig kwijtgeraakt. Wij, jij, maar ook ik, voor een groot deel van mijn leven. Een groot deel van mijn leven. 

MIJN LEVEN. Het leven waar ik bewust voor gekozen heb, het leven wat God mij gegeven heeft. Het leven waar ik voorafgaand aan, even naar heb mogen kijken. Het leven wat ik heb mogen zien, waardoor ik ook zeker wist, waarvan ik het vertrouwen en geloof had, dat dit mij zou brengen waar ik mocht zijn. Het leven waar ik IK mocht zijn, waar ik IK mocht wezen. Waar IK in wezen mezelf mag zijn. En wat heb ik gedaan? Ik heb het leven, wat ik heb gekozen, laten leiden door alles wat van mij verlangd werd. Ik heb me laten verleiden, laten misleiden, tot het moment, waarop ik met alles wat ik ben weer voelde, dat dit niet juist was. Niet juist was, niet juist zou zijn. Niet juist voor mij, niet meer juist voor mij, ik mocht weer doen, wat bij me past en hoort. Ik mag weer doen wat mij gegeven is, omdat ik daar mensen mee kan helpen. 

En omdat ik daar mensen mee kan en mag helpen die ook weer in contact willen komen met zichzelf, mensen die ook net als ik, weer met zichzelf in contact willen staan. Want wanneer je als mens met jezelf in contact staat, weet je weer waar jouw grenzen liggen, weet je weer wat je baat en wat je schaadt en wanneer je weer weet wat je baat en schaadt, kun je met jezelf leven. Want leven is iets wat ieder mens, ieder dier en alles wat leeft mag, zonder tussenkomst of hinder van iets wat door de mens bedacht, verzonnen of gecreëerd is. Want het leven is ieder mens gegeven en het leven wat je gegeven is mag door niets of niemand van jou afgenomen worden. Zal jou door niets of niemand afgenomen worden, tenzij jij ervoor kiest om jouw verbinding met God, die jou het leven gegeven heeft, door het inblazen van de Goddelijke ziel, zelf te verbreken. Door dat te doen, waardoor jij niet meer van waarde bent, door jezelf niet langer als Kind van God te zien, door jezelf niet meer als waardevol te zien. Door je te ontdoen van jouw waardigheid. Want dat dit gebeurt wanneer je jezelf tekort doet, zal ieder mens weer mogen weten. Ieder mens die dat nodig heeft en bereid is om dit weer te zien. 

De spreuk die ik vandaag op mijn Persoonlijke Facebookpagina heb geplaatst en een tweede spreuk, maar daarbij ook het NU.nl stuk, zijn weer onlosmakelijk verbonden. Zijn verbonden omdat eerlijkheid het langst duurt en de waarheid altijd aan het licht komt. Omdat de waarheid en het licht in dienst staan van alles wat is. Omdat de waarheid en alles in het juiste daglicht zien, iets is wat ieder mens nodig heeft. Wat ieder mens nodig heeft en kan gebruiken. Ieder mens die voor zichzelf kiest, er daardoor voor ieder ander kan en mag zijn. Want de wijze van leven, de wijze waarop je weer voor jezelf kiest zal wanneer je jezelf kwijt bent geraakt, voor de ommekeer zorgen. De wijze waarop je weer naar jezelf durft te kijken, de wijze waarop je jezelf weer als van waarde gaat zien, zorgt ervoor dat je afrekent met dat wat jou hindert, zorgt ervoor dat je kunt omgaan met dat wat jou gehinderd heeft, zorgt ervoor dat jij jezelf weer boven dat wat jou hindert stelt. De wijze waarop jij weer gezond wordt, wanneer je ziek bent. Want door jezelf als waardevol te zien, zorg je er zelf voor dat je gezond kunt blijven. Want dat dit iets is wat ieder mens zelf kan en mag doen, ook ieder mens kan en mag helpen, is nog niet bij ieder mens bekend.

Terwijl het de eerste regel voor een mooi leven is. Het begrijpen en ernaar leven is de stap die jij kunt zetten. De stap die ieder mens, mag zetten, die voor zichzelf kiest en de ander zonder oordeel laat zijn wie hij of zij is. Want jezelf zijn, is een goed recht, gezond zijn zelfs een gegeven recht. Een recht, waar jij, maar ook ieder ander, gebruik van mag maken, zolang je goed voor jezelf zorgt, zolang je goed voor iedereen die en alles wat leeft bent. Omdat dit, de enige manier is, waarop je gezond kunt zijn, gezond mag zijn en gezond zult zijn. En allemaal door goed te doen. En dat wat juist is te delen. Omdat dit voor ieder mens zo is en ieder mens NU eindelijk weer voor zichzelf mag kiezen, spreekt voor zich. Spreekt voor zich, spreekt voor jou, voor mij voor ieder ander, die leeft vanuit onvoorwaardelijke liefde, in het Algemeen Belang! Want het Algemeen Belang is de enige juiste basis voor de samenleving. DE GEZONDE SAMENLEVING!


















"Ik ben me bewust van mijn rol in het leven. Ik ben me bewust van wat ik kan en mag doen. Het gevoel van waarde te zijn, is iets wat ik iedere dag ervaar. Het gevoel van waarde te zijn helpt me, iedere dag. En wanneer ik onverhoopt toch de gedachte heb of beter gezegd had, omdat ik iets moest veranderen, gaf ik daar gehoor aan. Gaf ik daar meteen of vrijwel meteen gehoor aan, omdat ik zonder er gehoor aan te geven, het gevoel had, dat de puzzelstukjes steeds verder van elkaar af kwamen te staan. Steeds verder verwijderd van mijn beeld van een gezonde wereld. Ik draag mijn verantwoordelijkheid, ik draag de rol of taak die ik op me genomen heb, om er uit liefde voor te kiezen en doe dit met trots en blijdschap. Dat ik werkelijk niet meer geplaagd wordt door negatieve gedachten en verwachtingen, is iets waar ik best even aan heb moeten wennen. Want weet je hoe lastig het is, om alleen maar vertrouwen te hebben in een wereld waarin wantrouwen en onzekerheid de basis lijkt te zijn geworden? 

Toch ben ik doorgegaan met mijn taak. Iedere dag bloggen, iedere dag schrijven, iedere dag, dat doen, wat ik vanuit liefde op me genomen heb. Ik vanuit liefde voor ieder mens mogelijk kan, wil en mag maken. Vanuit liefde, omdat ik er niets voor terug verwacht en ik er ook werkelijk niets voor wil hebben. Omdat er één ding is, wat ik vanuit mijn hart weet en voel, dat ik daardoor het doel en onze bestemming bereik. Want: Liefde overwint alles!" 

http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/nieuwsbrief36.pdf De cover en het boek! http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/boek7.pdf  en http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/ikkiesvoorjou.pdf

Daarom kan ik niet anders dan het volgende te zeggen en te adviseren: Kies in Hemelsnaam voor jezelf. Kies voor jezelf, door goed voor jezelf te zorgen, je niet meer te laten verleiden of misleiden, door alles wat je aangeboden wordt. Kies vanuit je hart en wanneer je je hoofd wilt gebruiken lees dan alle blogs die ik heb mogen schrijven en bekijk alle linkjes die ik hierin heb mogen plaatsen om te zien, voelen, ervaren en beleven wat wij samen kunnen doen. Ik wil, kan en mag iedereen helpen die het nodig heeft en erom vraagt. Het gaat om onze gezamenlijke toekomst. Het gaat om jou, mij, iedereen die en alles wat leeft. 

"En omdat een gezonde wereld mijn droom en mijn grootste wens is, mag ik iedere dag een stukje schrijven. Want op deze wijze, heb ik de kans om mijn verhalen net als de boeken en gedichten die ik vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE VOOR ieder mens heb kunnen en mogen schrijven, met iedereen te delen. En heb jij inmiddels de tijd genomen om mijn blogverhalen te lezen en ben jij de persoon, de uitgever die mij wil helpen, die mijn boeken wil uitbrengen, dan hoor ik je graag! Ben jij de uitgever, die ERVOOR zorgt dat mijn boeken gebruikt kunnen en mogen worden, om de wereld van vandaag weer de wereld van morgen te laten zijn?  De wereld van morgen, de hemel op aarde, dat is mijn wens, mijn doel en mijn missie in het leven." 

En ben je er NU ook klaar VOOR om jouw leven te leven, jouw zelfgekozen en verkozen leven een kans te geven, HELP MIJ, HELP JEZELF &  HELP IEDER ANDER! Tot die tijd blijf ik bloggen, blijf ik alles delen met iedereen die ook Volmaakt, Gelukkig Zichzelf wil, kan en mag, kortom durft te zijn! En daarbij vertrouw ik er volledig op, dat dat zal gebeuren wat nodig is, wat mag omdat God de regie vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE zal begeleiden.

Download ook gratis mijn boekje Leven leren herinneren weten via de boekenwinkel op www.dehof van het heden Luisteren kan natuurlijk ook via: https://www.youtube.com/watch?v=NwwuvZEltjk&feature=youtu.be 

Want:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer nogmaals de mooie plaat van Whitney Houston: "Step by step" https://www.youtube.com/watch?v=sWa5vE4MUpU en het mooie lied van Jason Mraz:  "I won't give up", https://www.youtube.com/watch?v=ZYqcpTYQ8I4Want ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer je van jezelf houdt, kun je van een ander houden en positieve emoties en gedachten helpen ieder mens daarbij. Want als de ander zich goed voelt, voel jij je goed!!! Hoe simpel kan het zijn?" DURF (JIJ) TE HELPEN? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten