woensdag 11 maart 2015

We zijn allemaal mensen, zijn we dan ook allemaal menselijk?

'Zes dingen die u moet weten op woensdag 11 maart'

"Wat gaat er woensdag gebeuren? Hieronder de hoofdpunten uit de nieuwsagenda van 11 maart 2015.

Uiteraard kunt u al deze nieuwsverhalen blijven volgen op NU.nl. Een pushbericht ontvangen? Klik dan in de NU.nl-app onder dit bericht op een van de onderwerpen en kies 'mijn nieuws + pushbericht'.  

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsupdate (mail) om 12.00 uur 

1. IMF vergadert over lening aan Oekraïne 

Het bestuur van het International Monetair Fonds (IMF) vergadert woensdag over een mogelijke eerste lening van 5 miljard dollar, omgerekend ongeveer 4,6 miljard euro, aan Oekraïne. Christine Lagarde, de directeur van het IMF, ging eerder al akkoord met een pakket aan steunmaatregelen van in totaal 40 miljard dollar. Oekraïne heeft de hulp van het IMF nodig om de economie van een ondergang te behoeden, als gevolg van het conflict met Rusland.

Achtergrond: Akkoord over financiële steun aan Oekraïne 
2. Uitspraak over bewaarplicht telecommunicatie gegevens

3. Robben in actie in Champions League 

4. Debat over economie-cijfers Centraal Planbureau  

5. Hiddink maakt voorselectie bekend

6. Weer en verkeer 
Woensdag schijnt de zon het meest in het noordoosten, donderdag juist in het zuidoosten. Het blijft droog, met overdag een temperatuur van 9 tot 11 graden Celsius.

De verkeersinformatie (VID) verwacht voor woensdagochtend een lichte ochtendspits, zoals gebruikelijk op woensdagen.


Ook vandaag adviseer ik iedereen om een zonnebril mee te nemen in de auto. Want deze kan ieder mens de komende dagen zeker gebruiken, omdat het je allereerst goed zicht biedt en je daarnaast helder zicht krijgt in wat het leven je brengt, sterker nog welke uitkomst dit biedt. Inzicht, mits jij opmerkzaam en vol aandacht bent. En naast opmerkzaam en vol aandacht zijn, ervoor kiest om het heft, of in het geval van de auto, het stuur goed in eigen handen te houden. De NU.nl Link biedt weer alle informatie, het enige wat je hoeft te doen is deze aanklikken: http://www.nu.nl/dvn/4008177/zes-dingen-u-moet-weten-woensdag-11-maart.html 

En niet omdat het moet, maar omdat het mag natuurlijk. Want niets moet en alles mag, tenzij je weet dat het jou of de ander, iets of zelfs alles wat leeft schaadt. Jou, de ander, of iets wat leeft dusdanig veel doet, dat het leven erdoor geleid wordt. Het leven erdoor geleid wordt of zelfs zo beheerst, dat naast een blijvende indruk, zelfs een blijvende beschadiging oplevert. Want dat dit laatste het geval kan zijn, dit laatste ervoor zorgt dat er een verbinding gelegd wordt, dat mag ieder mens weer weten. Ieder mens die vanuit zijn of haar menszijn wil leven, ieder mens die vanuit zijn of haar menszijn, menselijk wil zijn. Want dat je menselijk bent, wanneer je je verbonden voelt met jezelf, iedereen die en alles wat leeft, dat zal niemand kunnen ontkennen. Dat het daarbij nog steeds jouw eigen keuze is, jouw eigen keuze, over en in alles wat je beslist, wat je denkt, doet, zegt maar ook laat. Jouw keuze, omdat dit ook weer geheel aan jou is en jij dit helemaal zelf mag bepalen. Onderdeel van het vertrouwen wat God jou gegeven heeft. Het vertrouwen om menselijk te zijn wel te verstaan.

Vertrouwen in en uit menselijkheid handelen, uit menselijkheid dingen doen, waaronder ook fouten maken mogelijk is. Dit is toelaatbaar mits je ervan leert. Is toelaatbaar mits je deze toe durft te geven, waardoor je ook jouw menselijkheid laat zien. Want wanneer je eerlijk naar jezelf bent, ben je ook eerlijk naar de ander. Wanneer je eerlijk bent over alles wat je meemaakt en dan toe durft te geven dat je daarbij met name naar jezelf durft te kijken, is de eerste stap in menselijk zijn gezet. Is de eerste stap in het menszijn een feit. Dit is de eerste stap in het jezelf zijn. Een stap, iets wat heel veel mensen in het dagelijks leven niet meer kunnen. Niet meer kunnen of niet meer willen, het verschil tussen menselijk zijn en onmenselijk zijn? Dit is de vraag, die ieder mens zichzelf vanaf vandaag weer mag stellen. Dit is de vraag die ieder mens zichzelf mag stellen, die er op voorhand voor kiest om iets te doen wat gevolgen heeft voor ieder ander, iets of alles wat leeft en waarmee een verbinding is en bestaat.

Want de verbinding is bedoeld om het leven mooi te laten zijn, het leven wat nu voor een aantal mensen wellicht nog wat minder rooskleurig is, ook weer mooi te maken. Omdat deze verbinding, het leven zoveel mooier kan maken. Mooier, door helder en juist zicht, waardoor ook werkelijk alles in beeld komt. Je de verbindingen zelfs kunt en mag zien, die nodig zijn, om jou verder op weg te helpen. Ja, want dat dit de verdienste is, voor iemand die menselijk is, zul je vanzelf ervaren. Omdat dit jouw, maar ook ieder anders recht is, recht is om dit te doen. Omdat het jouw recht is, om te weten welk belang dit dient. Omdat het jouw, maar ook ieder anders recht is om dit te weten. Omdat ieder mens vanuit zijn of haar menszijn mag weten, welk belang dit dient. Zodat jij jouw bijdrage kunt leveren, voor jezelf en daarbij meteen voor ieder ander waarmee jij verbonden bent, waarmee jij je verbonden voelt. Jouw bijdrage, omdat dit jou maar ook ieder ander kan en mag helpen. Juist omdat je er vanuit je menszijn en menselijkheid bewust van bent, wat dit met jou en de ander doet, zul je daar altijd zorgvuldig mee omgaan. Dan ben je er zeker van, dat je de juiste informatie, het juiste nieuws, kortom de waarheid deelt, zelfs wanneer de woorden leiden tot verwarring. 

Inderdaad verwarring, dit is iets wat het jou maar ook daarbij ook ieder ander oplevert. Omdat "niets menselijks ons vreemd is", het daarnaast zo vanzelfsprekend is, dat je je een beeld vormt door te reageren vanuit wat voor jou bekend is. Een beeld, door wat je als mens kent. Een beeld, een gegeven, een visie, één manier van naar de dingen kijken. Een beeld waardoor jij jouw leven laat leiden of zelfs beheersen. Een beeld waardoor jij jouw leven leidt. Helemaal door jouzelf bepaalt. Jouw keuze, onderdeel van jouw vrije wil, dat wat jou gegeven is. De vrije wil, waarmee jij zelf mag kiezen. Kiezen om je eigen leven te leiden of toch nog te laten leiden, te laten misleiden, verleiden? Of kies je ervoor om toe te geven dat je het spoor even bijster was? Want wanneer je dit kunt, ben je op jouw pad aangekomen, ben je op jouw pad. En natuurlijk kan ik alleen vanuit mezelf spreken, wanneer ik zeg dat vanaf het moment waarop ik zelf "het spoor bijster was", werkelijk inzicht gekregen heb. Inzicht, daarbij het besef, dat mijn geloof en vertrouwen rotsvast is, ik door daar volledig voor te gaan en op te vertrouwen, werkelijk de kans heb gekregen, om te doen wat ik nu doe. Omdat ik er volledig voor ga, om dat te doen, wat werkelijk juist is. Dat wat juist is te delen, omdat dit volledig toelaatbaar, daardoor ook toegestaan is, omdat het mag en omdat de tijd er nu rijp voor is. De tijd voor bewustzijn NU is.

Want ik ben me bewust van wat het met mij doet, ik ben me bewust van alles wat ik doe, ik ben me bewust van de gevolgen die mijn denken, doen en handelen met zich meebrengt. En dat ik weet, dat ieder mens die de stap zet om zelf weer de verantwoordelijkheid over zijn of haar leven in handen te nemen, ieder mens die ervoor kiest om zelf weer zijn of haar leven te leiden, dit ook weer kan doen, is iets wat ik in dit blog mag delen. Ben jij (je) hier (al) bewust van? Ben jij je er al bewust van, dat wat ik hier nu net heb mogen schrijven met je doet? Of kies je er net als iedere voorgaande dag nog steeds voor om jouw leven door van alles en nog wat te laten leiden? Kies je ervoor om jouw leven door alles wat er bij jou binnenkomt aan informatie, te laat leiden of mogelijk zelfs te laten beheersen? Ja kiezen, omdat de keuze aan jou is, jij zelf de enige bent, die als persoon kan weten, wat het met je doet. Omdat dit een bewust keuze is, je kiest er zelf voor. Een keuze die jij maakt, door te doen wat je doet, door te denken wat je denkt, door te spreken over wat je wilt zeggen, waardoor je uiteindelijk deelt wat je wilt delen. Waardoor je bewust of onbewust iets in gang zet.

Wanneer je je hier bewust van bent, weet je dat er (altijd) mensen (zullen) zijn, die zich bewust of onbewust laten leiden en zelfs hun leven volledig laten beheersen, door alles wat er gezegd, geroepen of geschreeuwd wordt? Dat daar ook iets wat getoond of weergegeven wordt bij hoort, spreekt voor zich! Iets wat bewust of onbewust in gang gezet wordt, als een signaal, als een boodschap, met jou "de mens" als de zender en de ontvanger. En omdat jij zowel de zender als de ontvanger bent, heb jij en cruciale rol. Een cruciale rol, in het netwerk waar jij door jouw verbinding mee in contact staat. Je zult begrijpen, dat je dan alleen iets kunt vertellen, wat je zelf hebt meegemaakt, zelf hebt beleefd, zelf hebt ervaren, zelf weet, doordat je ook weet wat de uitwerking op jou was. Wat het met je deed of gedaan heeft. Met jou, maar ook met ieder mens waarmee jij verbonden bent en rechtstreeks mee in verbinding staat. Want iets voor waar(heid) (mee)delen zonder dit te hebben meegemaakt, zonder dit te hebben beleefd, zonder dit te hebben ervaren, zonder er werkelijk bij aanwezig te zijn geweest, laat je aannemen, dat wat weergegeven wordt, werkelijk zo is. Weet dan wel dat je daar heel zeker van moet zijn. Dan moet je dat wel heel zeker weten.

Heel zeker weten, omdat je het zonder dit werkelijk te hebben beleefd, zonder dit werkelijk te hebben ervaren, zonder er werkelijk bij aanwezig te zijn geweest, maar door aan te nemen van wat weergegeven wordt, mogelijk zelfs kunt denken, dat dit hierdoor ook bevestigd wordt. Wat is jouw rol, wat is jouw functie in het leven? Wat mag en kun jij als mens zeggen en delen? Hoe zeker ben jij, dat dat wat jij deelt waarheid en het delen waard is? Want dat dit iets is wat je goed zult moeten beseffen voor je iets deelt, is wel een puntje van aandacht. Want zelfs wanneer jij deze informatie, in goed vertrouwen deelt, leg je door dit te delen, zonder jouw persoonlijke mening, jouw persoonlijke gedachte over het onderwerp, de persoon of de situatie, een basis voor wie dit geloven wil. Omdat jij als persoon door wat je zegt en deelt als zender, de voortbrenger van goed of slecht nieuws bent. De brenger van goed of slecht nieuws, waardoor jij van invloed bent op iedereen die kijkt, die luistert, die het terloops aanneemt als waarheid of de persoon die kritisch is en het langs zich heen laat gaan. 

En natuurlijk is er ook de persoon die zelf ziet en hoort, de persoon die verbonden is en daardoor de waarheid weet vanuit zijn of haar hart. De persoon die zijn of haar eigen visie hierop heeft, zijn of haar eigen kijk op deze zaak, die zich niets laat vertellen, die zich niet laat leiden, laat staan verleiden of misleiden. Wat je hem of haar ook vertelt, zegt of laat denken, hem of haar toont, aangeeft of laat zien, deze zal toch zijn of haar eigen zienswijze hierop hebben, zijn of haar eigen kijk hierop houden. Maar wie niet bij zichzelf is, wie niet bij zichzelf staat, wie niet in verbinding staat met zijn of haar hogere zelf, voor mij God, kan alle gedeelde "informatie" een bizarre uitwerking hebben. Kan alle informatie van dusdanige invloed zijn, dat het deze mensen zelfs de zin van het leven ontneemt. De zin van of de wil om te leven. 

Maar ook het tegenovergestelde ervan, voor de persoon die zich slachtoffer voelt, de persoon die zich gedupeerd voelt, de persoon die het idee heeft benadeeld te worden, kan dit zelfs de aanleiding tot vechtlust zijn. De aanleiding tot vechtlust of tot verzet. En dit alles door het brengen van "dat wat ogenschijnlijk als waarheid wordt verkondigd". Waarheid, iets wat iemand je vertelt, iemand je laat zien, iemand je laat denken of ga jij er toch vanaf nu voor om te willen weten? Dit blijft een punt van aandacht. Dit blijft een punt waar weer aandacht aan besteed mag worden. Omdat dit punt, ook wanneer het een heel klein puntje, een stip of zelfs minuscule druppel is, uiteindelijk wel de bekende olievlek zal zijn. 

Een olievlek, iets wat over het algemeen geassocieerd wordt met iets positiefs. Is dit zo, is dit echt zo? Luister en kijk jij werkelijk naar het nieuws, hoor en zie dan ook echt, waardoor je weet? Dan weet je ook dat iets wat zich werkelijk als een olievlek verspreidt, vaak helemaal niet zo positief is? Omdat dit is als een lopend vuurtje, als een schokgolf, als iets wat ervoor zorgt dat het sneller gaat dan eigenlijk zou moeten? Sneller, omdat de mensen daardoor geen kans hebben om erover na te denken, er daadwerkelijk mee bezig te zijn? Doordat je aanneemt dat alle informatie die naar buiten wordt gebracht de juiste is? Begrijp je ook dat doordat je er vanuit gaat, jouw standpunt, jouw visie, jouw mening al gevormd en gecreëerd wordt? Tenzij je kritisch bent en "niet alles voor zoete koek slikt". 

Het blijft een bijzondere of zal ik toch zeggen bizarre woordspeling. Zoet en koekjes of zijn het toch zoete broodjes en lieve koekjes? Want wie zoete broodjes en of liever koekjes bakt, heeft meestal niets goeds in de zin? Want dat dit is wat er gebeurd is, wat er nog steeds gebeurt en mensen zichzelf nog steeds laten vertellen, laten voorspiegelen, kortom wat mensen zich nog steeds laten aanpraten, is iets wat nu voor eens en altijd duidelijk mag zijn. Beide spreekwoorden dateren uit de 1914. Spreekwoorden, dat wat gezegd wordt, dat wat men zegt, door zich uit te spreken. En zo zijn we via een omweg weer terug bij het spreekrecht, het recht van spreken, de vrijheid om te spreken. De onderstaande tekst heb ik met een extra toevoeging nogmaals overgenomen van het blog wat ik gister gedeeld heb en daarbij ook de link over spreekrecht opgesteld door de overheid. http://rijksoverheid.nl/onderwerpen/slachtofferbeleid/spreekrecht

"Wat nu vrijheid van meningsuiting, vrije wil, vrij zijn, in vrijheid leven? Wanneer we zelf geen moeite meer doen om te zien, wanneer we zelf geen moeite meer doen om te horen, wanneer we ons laten leiden, door de ander iets voor ons te laten onderzoeken? Onderkennen we daarmee, dat we niet capabel zijn en laten we de ander dit voor ons bepalen? Laten we de ander, ieder ander, hiermee niet gewoon zien dat we als makke schaapjes achter "de herder" aanlopen? Laten we de ander, ieder ander niet gewoon weten dat we al onze rechten, inclusief onze vrije wil en ons leven in handen van de ander leggen? Laten we daardoor op voorhand niet gelijk zien dat we slachtoffer zijn? Dat we slachtoffer zijn, gedupeerd zijn, de dupe zijn van, dat wat de ander, een ander mens, een organisatie, wie of wat maar ook ons aandoet? Op voorhand gaan we er vanuit dat er een dader en een slachtoffer is. Een mooie uitspraak, zegt zoveel, zegt genoeg, zegt wellicht alles: "Geschiedenis is niet iets wat is, geschiedenis wordt gemaakt". En zo is het ook werkelijk. Dan volgt nogmaals de vraag: Zou God deze verwarring tot stand brengen? Zou dit een test van God zijn? 

NEE, Zeker niet, Want God heeft ons, de mens, de 10 geboden gegeven, deze staan dankzij Jezus in ieders hart geschreven. De mens gaf ons regels en wetjes, waardoor wij, als mens, ieder mens, zijn gaan denken en zijn gaan doen wat de mens, wat hij of zij wil? Want dat is toch wat er gebeurd is? Want dat is toch, wat er nog steeds gebeurt? Dat is hoe het gegaan is, hoe het nog steeds is en we staan dit toe, we doen het zelf. Waardoor alles wat we toestaan een toestand wordt, een toestand geworden is, door onszelf gecreëerd, door onszelf volledig geaccepteerd. Wij zijn de schuldige, wij maken fouten. Wij zijn onszelf volledig verloren. Wij zijn onszelf volledig kwijtgeraakt. Wij, jij, maar ook ik, voor een groot deel van mijn leven. Een groot deel van mijn leven. 

MIJN LEVEN. Het leven waar ik bewust voor gekozen heb, het leven wat God mij gegeven heeft. Het leven waar ik voorafgaand aan, even naar heb mogen kijken. Het leven wat ik heb mogen zien, waardoor ik ook zeker wist, waarvan ik het vertrouwen en geloof had, dat dit mij zou brengen waar ik mocht zijn. Het leven waar ik IK mocht zijn, waar ik IK mocht wezen. Waar IK in wezen mezelf mag zijn. En wat heb ik gedaan? Ik heb het leven, wat ik heb gekozen, laten leiden door alles wat van mij verlangd werd. Ik heb me laten verleiden, laten misleiden, tot het moment, waarop ik met alles wat ik ben weer voelde, dat dit niet juist was. Niet juist was, niet juist zou zijn. Niet juist voor mij, niet meer juist voor mij, ik mocht weer doen, wat bij me past en hoort. Ik mag weer doen wat mij gegeven is, omdat ik daar mensen mee kan helpen. 

En omdat ik daar mensen mee kan en mag helpen die ook weer in contact willen komen met zichzelf, mensen die ook net als ik, weer met zichzelf in contact willen staan. Want wanneer je als mens met jezelf in contact staat, weet je weer waar jouw grenzen liggen, weet je weer wat je baat en wat je schaadt en wanneer je weer weet wat je baat en schaadt, kun je met jezelf leven. Want leven is iets wat ieder mens, ieder dier en alles wat leeft mag, zonder tussenkomst of hinder van iets wat door de mens bedacht, verzonnen of gecreëerd is. Want het leven is ieder mens gegeven en het leven wat je gegeven is mag door niets of niemand van jou afgenomen worden. Zal jou door niets of niemand afgenomen worden, tenzij jij ervoor kiest om jouw verbinding met God, die jou het leven gegeven heeft, door het inblazen van de Goddelijke ziel, zelf te verbreken. Door dat te doen, waardoor jij niet meer van waarde bent, door jezelf niet langer als Kind van God te zien, door jezelf niet meer als waardevol te zien. Door je te ontdoen van jouw waardigheid. Want dat dit gebeurt wanneer je jezelf tekort doet, zal ieder mens weer mogen weten. Ieder mens die dat nodig heeft en bereid is om dit weer te zien." 

De spreuk die ik vandaag op mijn Persoonlijke Facebookpagina heb geplaatst, zou prima passen bij de spreuken die ik gisteren heb gedeeld. Dat daarbij en daarmee ook het NU.nl stuk, weer onlosmakelijk verbonden is. Deze verbonden zijn, is omdat eerlijkheid, het langst duurt en de waarheid altijd aan het licht komt. Omdat de waarheid en het licht in dienst staan van alles wat is. Omdat de waarheid en alles in het juiste daglicht zien, iets is wat ieder mens nodig heeft. Wat ieder mens samen met een beetje oprecht gemeende vriendelijkheid, nodig heeft en kan gebruiken. Ieder mens die voor zichzelf kiest en er daarnaast of daarbij door voor ieder ander kan en mag zijn. Want de wijze van leven, de wijze waarop je weer voor jezelf kiest zal wanneer je jezelf kwijt bent geraakt, jezelf als slachtoffer, of gedupeerde ziet, voor de ommekeer zorgen. 

De wijze waarop je weer naar jezelf durft te kijken. De wijze waarop je in eerste instantie hand in eigen boezem steekt, jezelf als de "grote onwetende" of zal ik zeggen "goedgelovige" te zien. De persoon die zich vanuit de juiste intenties of vanuit gemakzucht heeft laten leiden, verleiden en misleiden. Maar doordat je nu wakker bent en beseft dat je dit zelf gedaan hebt, je jezelf vergeeft, waardoor je jezelf ook weer als van waarde kunt gaan zien, zorg je er zelf voor dat je afrekent met dat wat jou hindert, zorg ervoor dat je kunt omgaan met dat wat jou gehinderd heeft, zorg je ervoor dat jij jezelf weer boven dat wat jou hindert stelt. Want ook dat is een wijze waarop jij weer gezond wordt, wanneer je ziek bent. Want ook dat is de wijze waardoor je jezelf weer als waardevol kunt en mag gaan zien. Zorg je er zelfs voor dat je gezond kunt blijven. Want dat dit iets is wat ieder mens zelf kan en mag doen, ook ieder mens kan en mag helpen, is nog niet bij ieder mens bekend.

Terwijl het zo duidelijk de eerste regel voor een mooi leven is. Het begrijpen en ernaar leven is de stap die jij kunt zetten. De stap die ieder mens, mag zetten, die voor zichzelf kiest en de ander  en zichzelf vergeeft. De ander en zichzelf zonder oordeel, zonder schuld/slachtofferbesef laat zijn wie hij of zij is. Want jezelf zijn, is een goed recht, gezond zijn zelfs een gegeven recht. Een recht, waar jij, maar ook ieder ander, gebruik van mag maken, zolang je goed voor jezelf zorgt, zolang je goed voor iedereen die en alles wat leeft bent. Omdat dit, de enige manier is, waarop je gezond kunt zijn, gezond mag zijn en gezond zult zijn. En allemaal door goed te doen. En dat wat juist is te delen. Omdat dit voor ieder mens zo is en ieder mens NU eindelijk weer voor zichzelf mag kiezen, spreekt voor zich. Spreekt voor zich, spreekt voor jou, voor mij voor ieder ander, die leeft vanuit onvoorwaardelijke liefde, in het Algemeen Belang! Want het Algemeen Belang is de enige juiste basis voor de samenleving. DE GEZONDE SAMENLEVING!

"Ik ben me bewust van mijn rol in het leven. Ik ben me bewust van wat ik kan en mag doen. Het gevoel van waarde te zijn, is iets wat ik iedere dag ervaar. Het gevoel van waarde te zijn helpt me, iedere dag. En wanneer ik onverhoopt toch de gedachte heb of beter gezegd had, omdat ik iets moest veranderen, gaf ik daar gehoor aan. Gaf ik daar meteen of vrijwel meteen gehoor aan, omdat ik zonder er gehoor aan te geven, het gevoel had, dat de puzzelstukjes steeds verder van elkaar af kwamen te staan. Steeds verder verwijderd van mijn beeld van een gezonde wereld. Ik draag mijn verantwoordelijkheid, ik draag de rol of taak die ik op me genomen heb, om er uit liefde voor te kiezen en doe dit met trots en blijdschap. Dat ik werkelijk niet meer geplaagd wordt door negatieve gedachten en verwachtingen, is iets waar ik best even aan heb moeten wennen. Want weet je hoe lastig het is, om alleen maar vertrouwen te hebben in een wereld waarin wantrouwen en onzekerheid de basis lijkt te zijn geworden? 

Toch ben ik doorgegaan met mijn taak. Iedere dag bloggen, iedere dag schrijven, iedere dag, dat doen, wat ik vanuit liefde op me genomen heb. Ik vanuit liefde voor ieder mens mogelijk kan, wil en mag maken. Vanuit liefde, omdat ik er niets voor terug verwacht en ik er ook werkelijk niets voor wil hebben. Omdat er één ding is, wat ik vanuit mijn hart weet en voel, dat ik daardoor het doel en onze bestemming bereik. Want: Liefde overwint alles!" 

http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/nieuwsbrief36.pdf De cover en het boek! http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/boek7.pdf  en http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/ikkiesvoorjou.pdf

Daarom kan ik niet anders dan het volgende te zeggen en te adviseren: Kies in Hemelsnaam voor jezelf. Kies voor jezelf, door goed voor jezelf te zorgen, je niet meer te laten verleiden of misleiden, door alles wat je aangeboden wordt. Kies vanuit je hart en wanneer je je hoofd wilt gebruiken lees dan alle blogs die ik heb mogen schrijven en bekijk alle linkjes die ik hierin heb mogen plaatsen om te zien, voelen, ervaren en beleven wat wij samen kunnen doen. Ik wil, kan en mag iedereen helpen die het nodig heeft en erom vraagt. Het gaat om onze gezamenlijke toekomst. Het gaat om jou, mij, iedereen die en alles wat leeft. 

"En omdat een gezonde wereld mijn droom en mijn grootste wens is, mag ik iedere dag een stukje schrijven. Want op deze wijze, heb ik de kans om mijn verhalen net als de boeken en gedichten die ik vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE VOOR ieder mens heb kunnen en mogen schrijven, met iedereen te delen. En heb jij inmiddels de tijd genomen om mijn blogverhalen te lezen en ben jij de persoon, de uitgever die mij wil helpen, die mijn boeken wil uitbrengen, dan hoor ik je graag! Ben jij de uitgever, die ERVOOR zorgt dat mijn boeken gebruikt kunnen en mogen worden, om de wereld van vandaag weer de wereld van morgen te laten zijn?  De wereld van morgen, de hemel op aarde, dat is mijn wens, mijn doel en mijn missie in het leven." 

En ben je er NU ook klaar VOOR om jouw leven te leven, jouw zelfgekozen en verkozen leven een kans te geven, HELP MIJ, HELP JEZELF &  HELP IEDER ANDER! Tot die tijd blijf ik bloggen, blijf ik alles delen met iedereen die ook Volmaakt, Gelukkig Zichzelf wil, kan en mag, kortom durft te zijn! En daarbij vertrouw ik er volledig op, dat dat zal gebeuren wat nodig is, wat mag omdat God de regie vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE zal begeleiden.

Download ook gratis mijn boekje Leven leren herinneren weten via de boekenwinkel op www.dehof van het heden Luisteren kan natuurlijk ook via: https://www.youtube.com/watch?v=NwwuvZEltjk&feature=youtu.be 

Want:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer nogmaals de mooie plaat van Whitney Houston: "Step by step" https://www.youtube.com/watch?v=sWa5vE4MUpU en het mooie lied van Jason Mraz:  "I won't give up", https://www.youtube.com/watch?v=ZYqcpTYQ8I4Want ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer je van jezelf houdt, kun je van een ander houden en positieve emoties en gedachten helpen ieder mens daarbij. Want als de ander zich goed voelt, voel jij je goed!!! Hoe simpel kan het zijn?" DURF (JIJ) TE HELPEN? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten