donderdag 24 september 2015

De angst om nergens bij te horen is groter dan de wil om jezelf te zijn!

'Bron: NU.nl, 24 september 2015'


'Het weer: Vanuit het westen regen' 

Vanuit het westen trekt vrijdag een zone met lichte regen en motregen over het land.

Later op de dag wordt de neerslag zwaarder van karakter. De meeste buien vallen in het westen en noorden van het land. Het wordt 16 tot 18 graden. De zuidwestenwind is matig tot krachtig.

Vrijdagavond is het vrijwel overal droog en er zijn opklaringen. In het binnenland kan een enkele mistbank ontstaan. Het koelt af naar 12 tot 8 graden. 

Zaterdag is het wisselend bewolkt en valt er lokaal een licht buitje. Het wordt 15 tot 17 graden."


&

'Dit wordt het nieuws op donderdag 24 september' 

'Weer en verkeer' 

"Donderdagochtend is er sprake van lichte regen of motregen. Morgenavond wordt het vanuit het westen droger. Bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind wordt het 17 graden. Vanaf vrijdag blijft het droog en volgen er een paar zonnige dagen. Wel is er in de ochtenden eerst kans op mist.  

De ANWB verwacht donderdag een normale ochtendspits zonder bijzonderheden. Van de lichte buien zal het verkeer weinig hinder ondervinden. 


http://www.nu.nl/dvn/4131577/wordt-nieuws-donderdag-24-september.html 


Een blog geschreven over twee dagen, woensdag en donderdag. Woensdag het midden van de week, het midden van de week voor hen die een 5 daagse werkweek hebben, die 5 dagen per week naar school gaan, voor hen die van maandag tot en met vrijdag bezet zijn, met dat wat hen een inkomen, informatie en of scholing biedt en geeft. Een inkomen, informatie en scholing, want dat dit iets is wat in wezen de betekenis is van dat wat je bereikt, dat wat het in wezen met je doet, wat iedereen die op deze wijze bezig is als resultaat behaalt dat zal "iedereen" met me eens zijn. Ja, dat zal iedereen met me eens zijn, omdat de woorden inkomen, informatie en scholing een breed begrip kennen. Een breed begrip en daardoor gemakkelijk toegankelijk, omdat het daardoor gemakkelijk toegankelijk is, maar daarbij of daardoor ook zeker makkelijk toegang verschaft.

Ja toegang verschaft, tot de persoon die zich laat leiden, de persoon die door angst, om nergens bij te horen ervoor kiest om zich alles te laten welgevallen wat hem of haar aangeboden wordt. Want dat dit in wezen is wat er met iemand gebeurt op het moment dat hij of zij vastzit in het systeem, het systeem wat gemaakt is, het systeem wat gecreëerd is, met als doel winstgevend te zijn, winst te behalen mogelijk zelfs ten koste van, dan is dit toch zeker iets wat gedeeld mag worden? Iets wat gedeeld mag worden of is het toch gedeeld moet worden? Gedeeld moet worden, om iedereen die nog slapende is, iedereen die op enige wijze nog niet bij zijn of haar volle bewustzijn is, weer bewust te maken. Bewust zijn, omdat het nodig is, wanneer we de wereld werkelijk weer willen laten zijn zoals deze bedoeld is, zoals zij bedoeld is. Zoals zij bedoeld is, moeder aarde, beschermend, zelfvoorzienend en daarbij de wereld die ooit als De Hof van Eden is gestart. De Hof van Eden, dat wat ooit eens was, te mooi om waar te wezen, te mooi om waar te zijn, of toch zo mooi omdat alles van nature geregeld, functionerend en vanuit onvoorwaardelijke liefde georganiseerd en in wezen goed was? 

Ja, van nature geregeld, door God vanuit onvoorwaardelijke liefde georganiseerd en daardoor goed, in wezen goed. Goed op basis van een juiste samensmelting van organismen, op basis van dat wat nodig was, om alles op een natuurlijke en vreedzame wijze met elkaar te mogen en kunnen laten leven. Leven en laten leven, op een natuurlijke en vreedzame wijze, dat wat altijd voorop staat, dat wat nodig is, waar de behoefte toe is en wat ieder mens, dier en alles wat leeft in zijn of haar natuurlijke staat laat verkeren, waardoor alle leven vanzelfsprekend wordt. Want dat het op een natuurlijke en vreedzame wijze met elkaar kunnen en mogen leven is wat vanuit het hart gestimuleerd wordt, vanuit het hart gemotiveerd wordt, door het hart gecoördineerd wordt, heb ik aan den lijve mogen ondervinden, daardoor mogen ervaren. Dat de coördinatie vanuit het hart, mijn hart, maar ook het hart van iedereen die en alles wat leeft is, zal voor velen duidelijk zijn. Voor velen duidelijk zijn, die al vanuit het hart, vanuit hun hart leven en dat doen wat een bijdrage levert aan hun gezond en welzijn. Want dat het gezond en welzijn in het hier en nu, in De Hof van het Heden, weer mag worden hersteld, is dat wat werkelijk de oplossing biedt voor alles wat nu speelt. Wat nu speelt en waar we of in wezen, iedereen die en alles wat leeft, gewenst of ongewenst mee te maken krijgt. 

Ja, gewenst of ongewenst, omdat dat wat we nu ervaren, in het hier en nu, een gevolg is, van dat wat we ooit gestart zijn. Wat we ooit gestart of wanneer we er nog niet bewust van waren, onbewust mee akkoord zijn gegaan. Akkoord zijn gegaan in het verleden, waardoor we in het hier en nu, de "wrange vluchten plukken van". Ermee dealen, dat doen wat mogelijk is, in het hier en nu, is dat wat ervoor zorgt dat iedereen die en alles wat leeft weer volgens zijn of haar natuur kan en mag gaan leven. Jezelf en ieder ander vergeven en vanuit liefde verder leven, is dat wat nodig en mogelijk is. Nodig en mogelijk, omdat er behoefte toe is. En doordat de behoefte steeds groter wordt, zal er van nature gehoor aan worden gegeven. Van nature, omdat dit mogelijk is, wanneer iedereen die en alles wat enigszins het vermogen heeft om te communiceren, de mogelijkheid heeft om zijn of haar hart, via het kind, de oorsprong in zichzelf te laten spreken, dit weer zal kunnen en mogen doen. 

Want wie vanuit zijn of haar hart leeft, vanuit zijn of haar hart spreekt, is in staat om vanuit het hart doen, vanuit het hart handelen en vanuit het hart te weten. Te weten dat het handelen vanuit het hart juist is, dit het enige is wat nodig is, om de wereld weer in haar natuurlijke staat te laten herstellen, in haar natuurlijke staat te laten zijn, mag nu in weer duidelijk zijn. Mag duidelijk zijn, mag openbaar zijn, algemeen bekend zijn en door worden gegeven. Mag door worden gegeven, om dat wat onjuist is, wat ons van onszelf verwijderd heeft, wat ons de communicatiemogelijkheid heeft ontnomen, voor eens en voor altijd verleden te laten zijn. En wat de reden of oorzaak ook is, waardoor dit ooit ontstaan is, dat is in het hier en nu onbelangrijk geworden. Dat het eeuwenlang aan ons getoond, aangeleerd, daardoor geprogrammeerd te zijn, van invloed is geweest of zelfs nog steeds van invloed is, hebben we zelf in de hand. Zelf in de hand of zelf in de hand gewerkt. Dat we ook de enige zijn die dit tij kunnen keren, zul te begrijpen zijn. Want door te begrijpen, door het te erkennen en herkennen, zullen en kunnen we weer accepteren, accepteren dat het zo is. En acceptatie is de wijze waardoor iedereen die en alles wat leeft weer in zijn of haar natuurlijke staat zal kunnen terugkeren, waardoor het strijden en alles wat strijd veroorzaakt heeft, tot op heden zelfs nog in stand gehouden wordt, in het hier en nu verleden tijd mag zijn. Omdat wij, iedereen die en alles wat leeft, het leven is en het leven mag zijn. Iedereen die en alles wat leeft, weer volledig zichzelf of haarzelf mag zijn, zijn of haar natuurlijke zelf zal kunnen zijn wanneer hij of zij hier weer onvoorwaardelijk en met heel het hart voor kiest. 

Toen ik van de week de uitspraak van Nassim Nicholas Taleb, "The three most harmful addictions are heroin, carbohydrates, and a monthly salary." langs zag komen op LinkedIn, wist ik nog niet dat dit verband hield met dat wat ik deze week al eerder heb mogen schrijven. Kon ik nog niet vermoeden dat het één en het ander met elkaar verbonden zou zijn. Met elkaar verbonden is, maar ook altijd met alles wat er in de wereld speelt. Verbonden en speelt, als oorzaak en gevolg, als dat wat ervoor zorgt dat de geschiedenis zich keer op keer blijft herhalen. Ja keer op keer blijft herhalen, wanneer we ervoor blijven kiezen, om dat waarvan we denken dat dit ons ten goede komt te blijven doen, waardoor we ons in wezen laten leiden door angst. We ons wezenlijk laten leiden door angst. We laten ons leiden door angst, angst om dat wat we op dit moment als "belangrijk" zien te verliezen, te verliezen als in kwijt te raken. Belangrijk, noodzaak, omdat het is wat we kennen. Belangrijk, noodzaak, nodig en zonder dat geen leven, met angst als raadgever. Angst in de hoofdrol, doordat we ons erdoor hebben laten leiden, waardoor we zijn gaan denken dat angst dat wat we op dit moment ervaren als vanzelfsprekend, ineens vanzelf spreekt. Alsof het het erbij hoort en dit gewoon is, vanzelfsprekend, waardoor angst vanzelf spreekt en vanzelfsprekend wordt. 

Angst vanzelf spreekt, waardoor het vanzelfsprekend wordt, doordat we het keer op keer blijven herhalen, waardoor we ervoor blijven kiezen om dat waarvan we denken dat dit ons ten goede komt, te blijven doen, te blijven doen en daardoor als vanzelfsprekend aan te nemen. Als vanzelfsprekend aan te nemen, deels gebaseerd op angst. Dat de angst om nergens bij te horen, de angst om alleen te zijn, maar ook alleen over te blijven, iets is wat daarbij nog eens extra benadrukt wordt, zal snel duidelijk worden, daardoor duidelijk zijn. Want wanneer je je leven leidt gebaseerd op angst, angst jouw leven laat leiden, wanneer je angst hebt, om dat wat we op dit moment als belangrijk zijn gaan zien te verliezen, is het plaatje compleet. Is het grootste angstbeeld te verklaren en ben jij gevoelig voor, alles wat je als oplossing aangeboden wordt, wat je als oplossing aangedragen wordt, wat iemand verkoopt als waarheid. Terwijl dit alles behalve de waarheid is. Want de waarheid is dat wat je bent. De waarheid is dat wat jij in jezelf kunt vinden. 

De echte waarheid zal nooit aan jou getoond en verkocht worden, omdat daar niets aan te verdienen valt. Omdat er geen mens is, niemand is die jou kent zoals jij jezelf kent. Er niemand is die weet wat jouw waarden zijn. Alleen het verliezen van jouw "aardse waarden", iedereen die en alles waarom jij geeft, wordt dagelijks gebruikt om jou van jezelf te verwijderen. Waardoor het verliezen van dat wat jou getoond wordt, wat jou gegeven wordt, wat iedereen inmiddels als vanzelfsprekend is gaan beschouwen, de grootste motor van de 24 uurseconomie, de crisis, oorlog, ziektes en geweld geworden is. Omdat dit waar alle slim bedachte plannen op gebaseerd zijn. Slim bedachte plannen, om snel rijk te worden, snel rijk te worden ten koste van, alles wat wij zijn, wat wij als mens zijn, daarbij iedereen die en alles wat leeft in wezen is. Ik wil, kan en mag me daar op geen enkele wijze aan committeren, ik wil kan en mag me daar op geen enkele wijze mee bezighouden. Omdat dit voor mij zo onnatuurlijk aanvoelt, dit zo onnatuurlijk is en ik er met het verstrijken van de dagen steeds meer zicht op krijg, of is het toch inzicht krijg? Doordat het voor mij steeds inzichtelijk is geworden.

Ik ben werkelijk iedere dag dankbaar voor het inzicht, voor dat wat mij geboden word. Want door "alles" te verliezen, als in kwijt te raken door, door dat wat we kennen, dat wat heel veel mensen op dit moment ervaren als vanzelfsprekend, het meest belangrijke in het leven, doen zij zichzelf iedere dag tekort. Doen jij en ik en iedereen die we meenemen in dit schouwspel, in de klucht in de tragedie iedere dag tekort. We doen onszelf zo ongelooflijk tekort, dat we er ziek van worden en dood aan gaan. We gaan dood aan, we gaan dood door, dat wat we als het meest belangrijke in het leven zijn gaan ervaren. We gaan dood aan dat wat ons getoond wordt, dat wat ons als waarheid getoond wordt, dat wat men als waarheid op ons netvlies projecteert. Wat wij als waarheid aangenomen hebben, doordat we ernaar zijn gaan leven. We zij gaan leven naar de waarheid, angst, die in wezen op geen enkele wijze verenigbaar is met wat wij in wezen zijn. Onverenigbaar, doordat het ongepast is, ongepast en ongehoord, zonder waarde. Doordat  en omdat het ons waardeloos maakt, zonder waarde of is het toch toch zonder waardering? 

Want stel nu eens dat iedereen zichzelf en de ander, ineens anders zou gaan zien, anders zou gaan zien en ervaren, zien zoals hij of zij werkelijk is, dan is angst en alles wat daarmee en daarvoor verkocht wordt, gepaard gaat, totaal overbodig. Wanneer er geen angst meer is, dan is er geen haat meer, dan is er geen strijd meer en dan is iedereen gelijk. En wanneer iedereen gelijk is dan zijn er geen verschillen meer. Dan weten we wat werkelijk belangrijk is. Dan weten we allemaal weer wie we zijn, wie we zijn en wat we mogen wezen. Wat we in wezen weer mogen zijn, dan zijn we allemaal weer zelfvoorzienend, als moeder aarde en alles wat God geschapen heeft. Dan wordt ieder ander, ieder ander op de werkelijke waarde geschat. Dan wordt ieder ander weer even belangrijk of onbelangrijk. Belangrijk als van waarde, of onbelangrijk als van geen belang. Wat zegt dit over ons? Wat zegt het over ons, wanneer we dat wat we kennen en op dit moment als het meest belangrijke ervaren, als dat wat van belang is, waarvan we jaren hebben gedacht dat dit nodig was, ineens kwijt zouden raken, ineens kwijt zouden raken en daardoor kwijt zijn? Alles of niets? Alles of niets, jij bepaalt, jij mag het zeggen? 

Maar wat zegt het en wat doet het met ons wanneer we alles waar we waarde aan gehecht hebben, wat onze interne waarden vertegenwoordigt ineens zouden verliezen? We dat wat onze interne waarden vertegenwoordigt ineens zouden verliezen en daardoor kwijt zouden zijn? Zouden we dan onze totale houvast verliezen? Zouden we dat wat onze totale houvast is geworden, dat wat we zelf zijn ook kwijtraken? Ja en dit is het resultaat, dat wat we kennen, dat wat we op dit moment ervaren. Wat we  ervaren, omdat dit van belang is, als dat wat nodig is? Of kunnen we dit, wat ons de afgelopen eeuwen zoveel pijn en nare gevoelens opgeleverd heeft toch beter kwijt raken? Zodat we dat wat we kennen en als vanzelfsprekend zijn gaan ervaren, op geen enkele wijze meer hoeven voelen, meer hoeven voelen, meer hoeven beleven. Want dat we daardoor onze totale houvast verloren hebben, onze totale houvast nog steeds verliezen, dat wat wij als houvast zijn gaan ervaren, onze enige houvast geworden is, dat zal nu toch inmiddels wel duidelijk zijn? 

Want de geschiedenis en alles wat ons dagelijks getoond wordt, is de houvast geworden, waardoor we dit zo zijn gaan ervaren en zo zijn gaan beleven. Houvast als dat wat we nodig hebben, of is het toch nodig denken te hebben om te kunnen leven? Houvast omdat het bekend is, zelfs zo bekend is, dat we in wezen dat wat we "denken te kennen", zijn geworden? Geworden wat we denken dat van belang is? Geworden wat we wezenlijk hebben gemaakt, wat we wezenlijk hebben gemaakt of is dit toch wat wezenlijk geworden is, doordat we er buiten beter weten om, tegen beter weten in voor gekozen hebben? Buiten beter weten om, tegen beter weten in of zonder naar jezelf, je hart te luisteren, omdat je er zonder inzichtelijk te zijn voor gekozen hebt? Ja, want inzicht komt vanuit jezelf. Inzicht is iets wat ieder mens heeft die zich laat leiden door, dat wat zijn of haar hart hem of haar ingeeft. Inzicht is iets wat aangeboren en niet aan te leren is. Inzicht brengt tijd met zich mee, komt tijd komt raad, is daarom een gezegde waar waarde aan gehecht mag worden. 

Waarde die niet in financieel opzicht valt of is uit te drukken. Een waarde waar ieder mens bij gebaat is. Ieder mens bij gebaat is en waar "ieder mens" of in wezen heel veel mensen, iets mee zouden kunnen en mogen doen. Omdat dit de weg is waarop we ons mogen begeven. We mogen een weg en een kant op die haaks staat op dat wat we tot op heden als gewoon, als van belang, als vanzelfsprekend ervaren hebben. We mogen weer leven, we mogen als mens allemaal weer ons eigen leven gaan leven. We mogen als men als mens allemaal weer gaan doen wat bij ons past en bij ons hoort en ik voel me ontzaglijk dankbaar dat ik daarvoor de kans gekregen heb. De kans gekregen heb om dit met iedereen die ook zijn of haar leven wil leven, te kunnen en mogen delen. Want hoeveel mensen zouden er zijn die hun leven volledig om zouden gooien wanneer zij financieel vrij zouden zijn? Financiële vrijheid, zorgt voor "denkbeeldige vrijheid". Want dan kun je doen wat je altijd hebt gewild. Want dat zou je dat kunnen doen waar je eerder, tot dat moment geen gelegenheid voor had, doordat er geen gelegenheid voor was. Want dan zou je eindelijk kunnen doen, wat jou gelukkig maakt. Ja, dat geldt voor heel veel, zij het zo mogelijk voor het overgrote deel van de mensheid. 

Voor het overgrote deel van de mensheid ja, misschien zelfs voor jou? En ook de kop van dit blog is direct, pakkend of in de ogen van een aantal mensen mogelijk zelfs kwetsend. Laten we wel wezen, laten we wel zijn, dat dit op geen enkele wijze kwetsend bedoeld is. Laten we wel wezen, laten we wel zijn dat dit op geen enkele wijze kwetsend kan zijn, omdat dit op geen enkele wijze de bedoeling is. Dat het uitspreken en delen ervan wel nodig is, zal iedereen die voelt, die in staat is om naar zijn of haar gevoel te luisteren, onmiddellijk begrijpen. Want dat het nodig is, dat het nodig is dat we weer gaan begrijpen en naar ons gevoel gaan luisteren, waardoor de juiste emoties weer spreken, zal iedereen mogen weten. Zal iedereen die wil leven mogen weten. Want onze emoties geven ons inzicht, onze emoties zorgen dat dat wat we denken te weten inzichtelijk wordt. Inzichtelijk door ze te voelen. Inzicht door te beleven, door het leven te zijn en te weten dat we zelf, we helemaal zelf, ieder op zich verantwoordelijk is voor zijn of haar gevoel. Je als mens zelf ook de enige bent die dit ten goede kan keren. Ten goede kan keren of ervoor kiest om dit de andere kant, de minder mooie of zelfs negatieve kant op te laten gaan. Want alles wat we nodig hebben is in ons, is in ons en wordt ons gegeven. 

We hoeven het alleen maar aan te nemen, we hoeven alleen dat aan te nemen wat het leven ons biedt, wat het leven ons brengt en wat het leven ons geeft en iedereen die zich vastklampt aan dat wat was, dat wat ooit eens was, wat ooit eens was geweest, die de houvast in iets of iemand anders dan zichzelf, haarzelf of mogelijk zelfs ietszelf zoekt, zal bedrogen uitkomen. Zal blijven slapen en heel zijn of haar leven in het teken stellen van dat wat de ander van hem of haar verlangt, wat de ander van hem of haar vraagt, wat de ander, ieder ander van hem of haar gedaan wil hebben. We mogen allemaal dealen met wat de toekomst brengt, dat wat de toekomst ons brengt en dat wat de toekomst die wij zelf voor het grootste deel in handen hebben ons geeft en brengt. En wanneer je ervoor kiest om zonder inzicht te leven, niet te willen weten wat de reden is waarom je iets zo voelt, ervaart of beleeft, je liever de ander jouw gevoel en ervaringen en leven laat bepalen, dan zul je je leven lang emotioneel onderontwikkeld blijven!

Ik kies voor het leven, ik kies voor mijn leven en Roep Volmondig: "Dat wat je aandacht geeft groeit, ik heb voor mijn leven gekozen!" en het bevalt me iedere dag een beetje beter, het bevalt me iedere dag een beetje meer waardoor ik daadwerkelijk de dingen kan en mag doen, die bij mij passen, die bij mij horen, die mij energie geven, waardoor ik met al mijn energie er voor een ander, voor de ander, voor ieder ander kan zijn, wanneer ik mezelf, mijn eigenwaarde respecteer en dit ook werkelijk elke dag opnieuw erken en accepteer. Omdat ik mijn leven ben, ik tevreden met mijn leven ben, tevreden met alles en iedereen in mijn leven ben en de blijdschap en vreugde die ik hierdoor ervaar met iedereen die dit ook weer wil mag delen!

En natuurlijk ook vandaag een aantal spreuken en uitingen, spreuken en uitingen van de afgelopen dagen, daarbij nog steeds de spreuk waarop ik gereageerd heb en opnieuw een nieuwe spreuk, spreuken of uitspraken waarop ik enige dagen eerder gereageerd heb en iedere dag weer opnieuw wil, kan en mag reageren. Met dit keer een heel mooie link van een lied van Jacky Evancho, https://www.youtube.com/watch?v=foUrBztgzZA evenals de spreuken en uitingen. passend. Passend, wanneer je beseft, dat je alles zelf in de hand hebt en zelf in de hand mag houden, wanneer je weer vanuit liefde en vertrouwen leeft. Vanuit liefde en vertrouwen leven, wil zeggen vanuit liefde en vertrouwen delen. 

En omdat ik beide doe, ik vanuit mijn doen en laten, mijn hele zijn en wezen, wil, kan en mag delen, zullen deze voor iedereen die zich aangesproken voelt, iedereen die zich daardoor geroepen of zelfs aangeraakt voelt, weer passend zijn. Passend voor iedereen die en alles wat is, iedereen die zichzelf is en er net als ik op geheel eigen wijze iedere dag opnieuw voor kiest. Ervoor kiest om net als ik Volmaakt Gelukkig Zichzelf te zijn, Er te zijn, te zijn en te willen zijn in Leven! Er is en mag zijn, door hier, in en vanuit liefde te willen zijn!"










* Ik vertrouw op een leven in liefde, geluk en gezondheid. Een leven waarin ieder mens weer van waarde is en van waarde wil zijn.

* Ik geloof in een leefbare wereld. 

* Ik geloof in een wereld waarin economische belangen, voor mijn gevoel de enige veroorzaker van alle strijd, strijd in ieder opzicht, zijn langste tijd heeft gehad. 

Daarom ga ik door met mijn taak. 

Iedere dag bloggen, iedere dag schrijven, iedere dag, dat doen, wat ik vanuit liefde op me genomen heb. Ik vanuit liefde voor ieder mens mogelijk kan, wil en mag maken. Vanuit liefde, omdat ik er niets voor terug verwacht en ik er ook werkelijk niets voor wil hebben. Omdat er één ding is, wat ik vanuit mijn hart weet en voel, dat ik daardoor het doel en onze bestemming bereik. 


Want: 
Liefde overwint alles!" 
http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/nieuwsbrief36.pdf De cover en het boek! http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/boek7.pdf  en http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/ikkiesvoorjou.pdf


EN:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer de mooie plaat van Whitney Houston: "Greatest Love Of All" http://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72w en het mooie lied van Julia Zahra:  "Just an illusion", https://www.youtube.com/watch?v=wOpSqV9E7HY en Jason Mraz: "I won't give up"  https://www.youtube.com/watch?vWant ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer" DURF (JIJ) TE HELPEN? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten