vrijdag 28 augustus 2015

Houden van is meer dan persoonsgebonden, plaatsgebonden of iets wat je als je bezit beschouwt!

'Bron: NU.nl, 28 augustus 2015 

'Het weer: Flinke perioden met zon in de middag' 

"In de loop van de ochtend lost een deel van de bewolking op zodat er vooral vrijdagmiddag flinke perioden met zon zijn.

Slechts zeer lokaal kan een bui vallen. Het wordt 19 tot 21 graden bij een zwakke tot matige wind uit zuidwest tot west.

Zaterdag is het vrij zonnig met weinig wind en maxima van 21 tot 26 graden. Later in de avond trekken enkele stevige buien over het land. 

Zondag wordt het drukkend warm met 24 tot 31 graden. Later volgen nieuwe buien."  

http://www.nu.nl/dvn/4114623/weer-flinke-perioden-met-zon-in-middag.html 



'Het weer' 

"Vrijdag zijn er perioden met zon en kan er op een enkele plek nog een enkele bui vallen. Het wordt in de middag tussen de 20 en 21 graden. Zaterdag is het vrij zonnig met temperaturen rond 25. De verwachting voor zondag is nog erg onzeker.

Bekijk het complete weerbericht, de actuele situatie op de weg en treininformatie.

http://www.nu.nl/dvn/4114383/wordt-nieuws-vrijdag-28-augustus.html 


Vrijdag, na een dagje schrijfpauze, de dag start enigszins bewolkt. Wanneer de zon echter doorbreekt, ziet alles er ineens weer een stuk zonniger uit. Alles staat ineens weer in een ander daglicht, in een helder daglicht. Kortom vrijdag is een dag waarbij alles wat in het licht mag staan, wat zich licht en luchtig mag voelen perfect kan starten. Ja, wat perfect kan en mag starten, omdat dit iets is, wat ieder mens nodig heeft, dit iets is, wat ieder mens goed kan gebruiken, omdat dit in wezen de start van een gelukkig leven is.

Een zonnige start, een leven in liefde, geluk en gezondheid. Dit zijn toch de wensen die ieder mens heeft, dat wat ieder mens, iedereen die en alles wat leeft verdient, dat wat elk of ieder mens en alles wat leeft behoort te krijgen? Ja, dit zijn de wensen, dit zijn de levenswensen en dat wat ieder mens, dier of alles wat leeft verdient. Dit zijn de wensen die God heeft voor zijn kinderen, voor alles wat hij met liefde geschapen en gemaakt heeft. Dit is de wens voor zijn liefdevolle creatie, omdat dit is wat mogelijk is, wat mogelijk zal zijn en mogelijk blijft, wanneer de mens zijn of haar leven, het leven van iedereen die en alles wat leeft zonder inmenging van buitenaf, zonder inmenging van derden, zonder inmenging van wie of wat maar ook zou leven. Ja zou leven, zou leren, zou herinneren, zou weten. 

Want dat dit het leven is, het leven was en het leven zal mogen zijn, zal ieder mens weer gaan ervaren die zijn of haar leven vol vertrouwen gaat leven. Ieder mens die het vertrouwen heeft dat dat wat bij het leven hoort op een juiste en zonnige wijze zal verlopen, omdat dit het leven is. Omdat dit het leven in liefde, geluk en gezondheid is. Het leven is, waar iedereen die en alles wat leeft recht op heeft. Het leven zoals het leven is, het leven zoals het leven mag zijn en het leven zoals het leven altijd zal zijn wanneer we weer vanuit ons hart gaan leven. Wanneer we ons leven weer vanuit ons hart gaan leven en weer vanuit ons hart gaan ervaren, waardoor onze hersenen gebruikt kunnen worden, waarvoor ze bedoeld zijn. Waardoor onze hersenen weer gebruikt kunnen worden, waarvoor ze bedoeld en gemaakt zijn, om te denken over, het nadenken over, het bewust bezig zijn met dat wat leven, dat wat het leven in liefde, geluk en gezondheid is. 

Wanneer we echter bezig zijn met het leven op een dusdanige manier te leiden dat liefde, geluk en gezondheid als een beloning, als de beloning wordt beschouwt, als beloning wordt gezien, een beloning is, vergeten we de essentie van alles waar het leven om draait, vergeten we dat we het geluk hebben dat we het leven mogen leven. Dat we het leven mogen leven om te ervaren en te beleven dat liefde, geluk en gezondheid de rode draad is, die het leven leven en het leven leiden de moeite waard maakt. De moeite waard maakt of zelfs de moeite waard is, omdat we er iedere dag opnieuw moeite voor mogen doen, omdat we er iedere dag iets voor mogen doen om ervoor te zorgen dat we deze dag zo nuttig en zinvol mogelijk besteden. Zo nuttig en zinvol als voor ons, voor jou, voor mij, voor ieder ander, kortom voor ieder van ons, mogelijk is. Mogelijk is, vanuit de basis, mogelijk is vanuit dat wat jij, ik, maar daarbij ook ieder ander als kracht heeft meegekregen op het moment waarop dit leven gestart is. Het moment waarop we dit leven aangegaan zijn, op het moment waarop we besloten hebben, om het leven te leven zoals dit voorhanden was. 

Ja, zoals dit op voorhand bepaald en gegeven is, op voorhand ja, omdat alles wat we mogen meemaken, zien en doen in wezen vanuit liefde gegeven is. Ons vanuit liefde gegeven, om ons te laten herinneren, ons te laten herinneren wat van belang is, van belang voor onszelf, iedereen die en alles wat leeft. De basis, de start dat wat ervoor zorgt dat we ons leven werkelijk zo optimaal mogelijk mogen en kunnen leven, dat wat ervoor zorgt dat we ons leven de invulling kunnen en mogen geven, die daarbij hoort en past. De invulling die we, wanneer we werkelijk weer tussen de regels doorlezen, werkelijk laten leven, waardoor dat wordt mogelijk gemaakt wat nodig is. Wat nodig is, onze eerste levensbehoefte, de levensbehoefte die niets meer of minder dan liefde is. De levensbehoefte die ons in staat stelt om het verschil tussen goed en kwaad te kennen, de levensbehoefte die ons bij onszelf laat starten, omdat alles wat daarbuiten is kan leiden tot lust of tot hebzucht. Lust of hebzucht, dat wat de totale ondergang creëert. Lust of hebzucht, dat wat onze persoonlijke maar daarbij ook de ondergang van iedereen die en alles wat leeft creëert. 

Lust of hebzucht, dat wat al het leed in de wereld veroorzaakt heeft, veroorzaakt en zal blijven veroorzaken, wanneer we de liefde buiten onszelf blijven zoeken en kosten wat kost willen vinden. De liefde die in wezen in ons is, de liefde die wij in wezen zijn. De liefde die wij zijn, wanneer we de balans tussen lust en hebzucht weer dusdanig onder controle hebben, dat de liefde beide in balans heeft, in balans houdt en in balans laat zijn. De balans, die ieder mens iedere dag mag opmaken, door zichzelf af te vragen of alles wat hij of zij gezegd heeft, gedacht heeft of gedaan heeft, betrekking heeft op hem of haarzelf of op de ander. De balans, die ieder mens iedere dag mag opmaken, door zichzelf af te vragen of alles wat hij of zij gezegd heeft, gedacht, of gedaan heeft betrekking heeft op eigen acties of reacties van hem of haarzelf, of juist op het laten ervan. De balans, die ieder mens iedere dag mag opmaken, door zichzelf af te vragen of alles wat hij of zij gezegd heeft, gedacht of gedaan heeft, betrekking heeft op iets of iemand, of juist niets of niemand? 

Want iets of iemand is aanwijsbaar, niets of niemand is dat wat in wezen onzichtbaar is. Een omstandigheid, de situatie, een gegeven, iets wat zo mocht zijn en heeft mogen wezen, omdat het je helpen mocht, helpen mocht om dit leven te leven, dit leven te leiden of zelfs dit leven te laten, te laten zoals het is, waardoor jij als bevrijd mens weer verder kunt. Weer verder kunt in leven, weer verder kunt met jouw leven, weer verder kunt met een bijdrage te leveren aan dat wat jouw leven nuttig en zinvol maakt. Want dat het leven laten leiden door lust, het leven laten leiden door hebzucht en alles waarvan je zult denken dit een bijdrage zal leveren aan de liefde, het geluk en de gezondheid, een ware schijnvertoning is, heb ik mogen voelen, heb ik mogen ervaren, heb ik mogen beleven en zal ieder mens voelen, ervaren en beleven, die besluit en beslist dit als het meest ultieme te zien. Want iets wat leidt tot lust en of hebzucht, zal op geen enkele wij-ze leiden tot de rust. De rust, de basis, dat wat nodig is om liefdevol, gelukkig en gezond te zijn, liefdevol, gelukkig en gezond te zijn. Ik spreek daarbij vanuit eigen ervaring, dit heb ik zelf mogen ervaren, heb ik zelfs meerdere malen ervaren, omdat het leven mij letterlijk en figuurlijk op de rem heeft gezet. 

Dat ik daardoor, door het leven opnieuw vanuit de juiste, goed bedoelde intenties te leven, letterlijk weer verder kon en mocht gaan, heb ik door zowel deze ervaring als de keerzijde ervan ondervonden en ervaren. Heb ik dit mogen ervaren als een geschenk, een geschenk uit de hemel, omdat ik op die wij-ze liefdevol geholpen werd. Liefdevol geholpen werd, door de tijd te krijgen die ik nodig had, de tijd te krijgen die nodig was om mijn waarde weer te zien. Mijn eigenwaarde te zien, zodat ik weer mocht kiezen, opnieuw mocht kiezen, daardoor zelfs weer ben wie ik behoor te zijn. Want alleen daardoor, door dat wat mij maakt tot wie ik ben, de persoon die met behulp van de kennis van mijn leven, mijn persoonlijk leven, er kan en mag zijn, kan ik een voorbeeld zijn voor iedereen die daar prijs op stelt. Iedereen die zijn of haar eigen en persoonlijk leven met volle overgave wil leven. Iedereen die zijn of haar leven, zijn of haar persoonlijk leven met volle overgave wil leiden. Zijn of haar persoonlijk leven wil leiden zoals dit op voorhand mocht zijn, voor de hand lig en voor handen is. Het leven zoals dit bedoeld is, het leven zoals in jouw blauwdruk omschreven en vastgelegd staat. 

De blauwdruk van jouw leven, de basis, de start, de balans, waarvan alle kennis en kunde in jouw hart is opgeslagen, waarvan alle kennis en kunde in jouw bezit is, wanneer je alles wat persoonsgebonden, plaatsgebonden of bezit is, de tijd geeft, om ook net als jij de ervaring van het leven, de ervaring van zijn of haar leven, dat wat nodig is om te kunnen leven, het leven te laten zijn. Want leren kun je niet door het iemand te vertellen, leren kun je niet door het iemand te laten zien, leren kun je niet door het iemand te vragen, leren kun je doordat iemand het wil beleven, het wil doen, commitment toont, om dat wat voor velen zo eenvoudig is, zo eenvoudig lijkt, of zelfs als vanzelfsprekend wordt gezien, daadwerkelijk te ervaren. Want alleen, wanneer je iets zegt, denkt en doet wat in het belang van iedereen die en alles wat leeft is, wanneer je iets doet wat een bijdrage levert aan ieder(s) in liefde zijn, zullen lust en hebzucht nooit de overhand krijgen. Omdat jouw leven leven, houden van is. Omdat houden van de werkelijke basis is, houden van de basis is, omdat jouw leven, de start van jouw leven, de start van jouw leven de start van de onvoorwaardelijke liefde te laten zijn.

De start waarbij liefde, geluk en gezondheid vanzelfsprekend zal wezen en vanzelfsprekend zal zijn. De start waarbij jouw leven, jouw leven in liefde, geluk en gezondheid de enige waarheid is, de enige waarheid zal kunnen en mogen zijn, daardoor de enige verbinding en de enige rode draad in jouw leven zal zijn. Het leven waar jij voor gekozen hebt, voor kiest en altijd voor zal gaan. Want door jouw leven te leven, zul jij jouw leven in liefde, geluk en gezondheid leven, zal jouw leven, een leven in liefde, geluk en gezondheid zijn. Een leven in liefde, geluk en gezondheid, vanuit rotsvast vertrouwen. Rotsvast vertrouwen in leven, iedereen die en alles wat in leven is, omdat houden van de basis is voor alles wat in liefde, vanuit liefde en vanuit vertrouwen het leven heeft. En daarbij in en vanuit liefde, in en vanuit liefde en vertrouwen, het grootst mogelijk vertrouwen het leven in liefde leeft. Dat je daar iedere dag aan mag werken, je je daar iedere dag weer voor in mag zetten, dat is wat houden van het leven is, dat is wat het leven in liefde leven is.

Ja, dit laatste doe ik, dit laatste daar doe ik iedere dag opnieuw mijn best voor, daar zet ik me voor in, daar verbind ik mij aan en dat doe ik omdat ik vertrouwen heb en ik weet dat God met ieder mens een bedoeling heeft, je deze bedoeling weer herinneren is dat wat het leven, het leven waard maakt. Waardoor je dankbaar bent voor alles wat je mee mag maken zien en doen. Ik doe het met liefde, iedere dag opnieuw en blijf dit doen zo lang ik leef, zo lang ik mijn leven kan en mag leven. Omdat dit mijn leven is en ik deze kans met beide handen aangrijp, aanpak en dat doe, wat voor mij mogelijk is. Dat doe wat voor mij mogelijk is, waardoor ik mijn ervaringen en alles wat ik mag weten door bij mijn gevoel te blijven, door het Algemeen Belang voorop te stellen met iedereen kan en mag delen. Want dat het Algemeen Belang altijd voorop staat, daaraan ontkomt geen mens. En ik ben bijzonder dankbaar dat ik een mens ben en mijn leven heb mogen kiezen voordat ik het ben gaan leven. Ik de kans heb gekregen om mijn leven op de meest ultieme wijze te gaan leven. God wat ben ik u dankbaar voor mijn leven, alle mensen, die ik heb mogen ontmoeten, leren kennen, alle dieren en alles wat leeft. Want dankzij mijn leven, dankzij het feit dat u mij het leven hebt gegeven, heb ik mogen voelen wat liefde is. Liefde voor iedereen die en alles wat leeft, onvoorwaardelijke liefde!

En natuurlijk ook vandaag een aantal spreuken en uitingen, spreuken en uitingen van de afgelopen dagen, daarbij nog steeds de spreuk waarop ik gereageerd heb en een nieuwe spreuk, spreuken of uitspraken waarop ik enige dagen eerder gereageerd heb en iedere dag weer opnieuw wil, kan en mag reageren. Met dit keer een heel mooie link van een lied van Jacky Evancho, https://www.youtube.com/watch?v=foUrBztgzZA evenals de spreuken en uitingen. passend. Passend, wanneer je beseft, dat je alles zelf in de hand hebt en zelf in de hand mag houden, wanneer je weer vanuit liefde en vertrouwen leeft. Vanuit liefde en vertrouwen leven, wil zeggen vanuit liefde en vertrouwen delen. 

En omdat ik beide doe, ik vanuit mijn doen en laten, mijn hele zijn en wezen, wil, kan en mag delen, zullen deze voor iedereen die zich aangesproken voelt, iedereen die zich daardoor geroepen of zelfs aangeraakt voelt, weer passend zijn. Passend voor iedereen die en alles wat is, iedereen die zichzelf is en er net als ik op geheel eigen wijze iedere dag opnieuw voor kiest. Ervoor kiest om net als ik Volmaakt Gelukkig Zichzelf te zijn, Er te zijn, te zijn en te willen zijn in Leven! Er is en mag zijn, door hier, in en vanuit liefde te willen zijn! 






* Ik vertrouw op een leven in liefde, geluk en gezondheid. Een leven waarin ieder mens weer van waarde is en van waarde wil zijn.

* Ik geloof in een leefbare wereld. 

* Ik geloof in een wereld waarin economische belangen, voor mijn gevoel de enige veroorzaker van alle strijd, strijd in ieder opzicht, zijn langste tijd heeft gehad. 

Daarom ga ik door met mijn taak. 

Iedere dag bloggen, iedere dag schrijven, iedere dag, dat doen, wat ik vanuit liefde op me genomen heb. Ik vanuit liefde voor ieder mens mogelijk kan, wil en mag maken. Vanuit liefde, omdat ik er niets voor terug verwacht en ik er ook werkelijk niets voor wil hebben. Omdat er één ding is, wat ik vanuit mijn hart weet en voel, dat ik daardoor het doel en onze bestemming bereik. 


Want: 
Liefde overwint alles!" 
http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/nieuwsbrief36.pdf De cover en het boek! http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/boek7.pdf  en http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/ikkiesvoorjou.pdf


EN:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer de mooie plaat van Whitney Houston: "Greatest Love Of All" http://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72w en het mooie lied van Julia Zahra:  "Just an illusion", https://www.youtube.com/watch?v=wOpSqV9E7HY en Jason Mraz: "I won't give up"  https://www.youtube.com/watch?vWant ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer" DURF (JIJ) TE HELPEN? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten