vrijdag 22 januari 2016

Zij aan zij, naast elkaar en met elkaar, kunnen we het samen opnieuw waar maken. De Hemel op Aarde!

"Zij aan zij, naast elkaar en met elkaar, kunnen we het samen opnieuw waar maken. De Hemel op Aarde." 

Ieder mens heeft zijn of haar eigen stukje, ieder mens heeft zijn of haar eigen waarde, ieder mens heeft net dat wat de ander niet heeft en andersom. Dat dit een natuurlijk iets is, dat dit een gegeven is, zal iedereen die zich in de evolutietheorie heeft verdiept kunnen beamen. Daarbij ook dat ieder levend wezen zowel mannelijke als vrouwelijke eigenschappen heeft, zelfs wanneer hij of zij volledig man of vrouw is. Een gegeven, een feit en iets wat daarbij niets aan waarde afdoet, van dat wat waardevol is. Waardoor de persoon die of dat wat leeft op geen enkele wijze van waarde zal wijzigen. Omdat iedereen die en alles wat leeft nog steeds een eigen identiteit heeft, we samen nog steeds wij zijn en ieder op zich daardoor en daarbij samen met, nog steeds een meerwaarde vertegenwoordigt. Van meerwaarde is, door van waarde te zijn, welke waarde dan ook.

Want iets wat van waarde is, heeft altijd een meerwaarde. En dat een levend wezen, een mens, een dier, maar ook enige andere vorm van leven een mooie bijdrage kan en mag leveren aan het geheel, is dat wat ieder mens weer mag ervaren. Ieder mens weer mag ervaren en ieder mens weer mag weten. Omdat het een gegeven is, waarmee ieder mens, in liefde, geluk en gezondheid kan en mag leven, ieder mens die naar eer en geweten handelt. Waardoor en waarvoor de Hemel op Aarde bedoeld is. Bedoeld is, zoals het behoort te zijn en zoals het past. Strijd voorgoed tot het verleden behoort en het liefdevol zorgen voor, het liefdevol samenzijn, geen weerstand oproept. We zijn kinderen van één vader en mogen als broers en zusters samenleven. Waardoor we als kinderen van één vader samen kunnen en mogen zijn. Het volgende stukje vat het volledig samen, geeft het op juiste wijze weer, waardoor de wereld erbij gebaat is.

"Want samenzijn is meer dan samen lachen en huilen, samenzijn is ook delen. Samenzijn is jij en ik, is hem en haar, is wij en zij, is in wezen iedereen, wij allemaal, inclusief de mensen die niet samen lachen, huilen en delen. Dat we nog heel veel mogen leren, zullen velen met mij eens zijn, al lijkt het er soms op dat nog niet iedereen zich er bewust van is."

Openstaan voor de mogelijkheden, doen wat nu mogelijk, door iedere dag te nemen zoals deze komt. Waardoor het verleden voorgoed voorbij is en in het nu, in het heden de liefdevolle herinnering, de toekomst welkom heet.

"Bron: nieuws NU.nl;  22 januari 2016', Spreuk via Facebook Connecties!


God heeft ons Dankzij en Door Jezus, wezenlijk de vrijheid gegeven. 
Door ons als mens vanuit liefde los te laten, 
ons als mens in liefde te laten zijn! 
Waardoor we allemaal de mogelijkheid hebben onze weg te vinden.
Onze eigen weg te vinden, door onze weg te zijn!

We mogen allemaal weer onze eigen weg zijn. We kunnen allemaal weer onze eigen weg zijn door onszelf te accepteren. Door onszelf en ieder ander te accepteren, accepteren dat we als mens allemaal onszelf mogen zijn. Ieder mens zichzelf mag zijn. Omdat ieder mens zichzelf is en elke dag de keuze heeft, om zijn of haar leven op de meest liefdevolle en waardige wijze te leven die mogelijk is.

Meest liefdevolle en waardige wijze te leven als mogelijk. Want dat is wat mogelijk is, wanneer we als mens allereerst naar onszelf kijken. Naar onszelf kijken, daarbij de ander in liefde laten, in liefde zichzelf laten zijn. Want alleen wanneer je bereid bent om naar jezelf te kijken, zul je je eigen kwaliteiten, je eigen talenten, maar daarbij ook je eigen tekortkomingen zien. Dat wat naar boven komt wanneer je bereid bent om jezelf in relatie tot de ander te zien, te zien door deze te bekijken. En wanneer je als mens bereid bent om dat te doen wat werkelijk van waarde is, door te doen wat een bijdrage levert aan jouw eigen leven, kun en mag je ook van waarde voor de ander zijn. Is jouw missie in het leven geslaagd, is jouw missie volbracht en mag je iedere dag die volgt in liefde geluk en gezondheid leven.

Want vanaf dat moment kun en mag je een vrijwillige bijdrage leveren aan het leven van iedereen die en alles wat deze waarde, zijn of haar eigen waarde wil vertegenwoordigen. Dan kun en mag je de persoon die bereid is om zijn of haar waarde te vertegenwoordigen helpen om ook weer in het hier en nu te zijn. In het hier en nu te zijn, zodat ook hij of zij zijn of haar waarde vertegenwoordigt, waardoor hij of zij de mogelijkheid en de gelegenheid krijgt om zichzelf te accepteren. Want die persoon zal weten dat je als mens alleen wanneer je jezelf en ieder ander accepteert, in staat bent om iets te veranderen. In staat wordt gesteld om iets te veranderen, doordat je daarvoor in de gelegenheid wordt gesteld, in de gelegenheid wordt gebracht, de mogelijkheid ervoor krijgt. Waardoor je in staat bent, om de afstand die gecreëerd wordt, die bewust of onbewust gecreëerd wordt, te verantwoorden. Ja de afstand, die tijdelijk is, die tijdelijk mag en kan zijn, die uiteindelijk, op den duur, weer mag worden overbrugd.

De afstand die mag en kan worden overbrugd, omdat je als mens, allemaal op je eigen tijd, eigen tijd en kunnen, mag doen wat bij jou past en hoort. Mag doen wat bij jou past en hoort, omdat je dat nodig hebt, het nodig is en jij daar de behoefte toe voelt. De behoefte om jouw weg te lopen, de behoefte om jouw weg te zijn, de behoefte om jouw leven te zijn, waardoor je ieder ander in de gelegenheid stelt hetzelfde te doen. Ieder ander waar jij in en vanuit liefde mee verbonden bent. Waar jij mee verbonden bent, doordat je in het leven met elkaar in contact gebracht bent. In het leven contact hebt gelegd, door kennis te maken. Door kennis met elkaar te maken en elkaar te ontmoeten. Ja ontmoeten, wat wezenlijk en werkelijk zo is wanneer je als persoon jezelf bent. Doordat er geen verwachtingen zijn, er geen planning bestaat, er geen mens is die jou zegt wat je moet doen en wanneer, omdat jij hen vrij laat en de persoon die vrij is er ook altijd voor kiest om vrij te zijn. Vrij te zijn door op geen enkele wijze te claimen. Door ieder zijn of haar tijd volledig zelf te laten benutten en wanneer de tijd er rijp voor is, gebruik maakt van de mogelijkheid om samen te zijn.

Samenzijn wat spontaan ontstaat, doordat je eraan toe bent. Je er aan toe bent en alles wat daarbij hoort je in de gelegenheid stelt om dit te realiseren. Want realiseren, is doen wat je wilt, realiseren is doen waar jij voor honderd procent achter staat. Realiseren is dat doen wat jou op geen enkele wijze in de verleiding stelt, de ander te plezieren, waardoor je dit vrijwillig kunt doen, waardoor jij jouw droom kunt waarmaken. Want het waarmaken van dromen, is dat wat het leven jou te bieden heeft. Het waarmaken van mooie dromen is dat wat de wereld, die God geschapen heeft, voor jou in petto heeft. Voor jou in petto heeft wanneer jij van het positieve uitgaat. Vanuit jezelf uitgaat, van uit jezelf, jouw goedheid leeft. Door goed te doen, door te doen waar je jezelf, iedereen die en alles wat leeft, waar jij mee samenleeft, in staat stelt om net als jij vrij te zijn. Vrij te zijn om zij aan zij met iedereen die en alles wat leeft te kunnen leven.

Want de ommekeer die nodig is, de mooie gezonde en liefdevolle wereld is door een positieve instelling, door waar te maken waar jij in gelooft en op vertrouwt, altijd binnen handbereik. Binnen handbereik wanneer je bereid bent om met je hand over je hart te strijken. Met je hand over je hart 8jes te strijken, waardoor je jezelf, ieder ander en al het andere om je heen vergeeft. Waardoor je jezelf, ieder ander en al het andere naast je vergeeft. En het mooie daarvan is, dat je daardoor in staat bent te doen wat bij je past en hoort. Wat passend en gehoord is, wat passend en gehoord wordt op het moment dat jij jouw ervaringen, dat wat jij zelf hebt meegemaakt en ervaren hebt, met iedereen die het horen, weten of ervaren wil kunt delen. Omdat het delen van je leven dat is wat je leven geeft. Het delen van je leven is wat een bijdrage levert aan het leven van iedereen die en alles wat leeft. Het delen van je leven de ommekeer mogelijk maakt, de hemel op aarde waarmaakt, de hemel op aarde, door eigenwaarde en zelfrespect realiseert.

Positief zijn is anders zijn, positief zijn is anders denken, positief zijn is anders leven en anders doen, anders doen dan ieder ander. Ieder ander waar jij mee samen bent en samen leeft, waardoor je het voor de ander mogelijk maakt om ook volledig gelukkig en gezond zichzelf of haarzelf te zijn. Want wanneer jij volledig, gelukkig en gezond bent, kun je iedere dag jouw eigen leefregels, "de algemene leefregels" hanteren, en ben je in staat om deze iedere dag opnieuw in ere te houden. Doordat jouw lichaam, hoe je voelt en over jezelf denkt, je altijd in staat stelt om te reageren. En daar waar nodig in staat stelt te kijken hoe je het om kunt draaien, te kijken hoe je het om kunt keren, zodat de gevolgen, het vervolg altijd een goed afloop kent. Waardoor de een goede afloop een ervaring is, de goede afloop een beleving blijft. Dan zal het gevolg, het mooie vervolg wat jij voor jezelf en ieder ander wenst, jouw leven zijn. Ik kies voor de hemel op aarde. De hemel op aarde waarin liefde, geluk en gezondheid vooropstaat. Liefde voor mezelf, iedereen die en alles wat leeft, waardoor houden van iedereen die en alles wat leeft, inclusief mezelf vanzelfsprekend is. 

Een mooie voortzetting van deze zonnige dag gewenst. Geniet van en met iedereen die en alles wat leeft, want het leven lacht ons letterlijk toe, wanneer we onze eigen waarde, daarbij de juiste waarden weer nastreven en naleven door het leven te waarderen en respecteren. 

'Het belangrijkste nieuws van 22 januari in één minuut

Met vandaag: ADO bestraft 22 supporters na oerwoudgeluiden, dodental schipbreuk Egeische Zee loopt op tot 44 en Nederlanders onderzoeken zika-virus in Suriname.




* Ik vertrouw op een leven in liefde, geluk en gezondheid. Een leven waarin ieder mens weer van waarde is en van waarde wil zijn.

* Ik geloof in een leefbare wereld. 

* Ik geloof in een wereld waarin economische belangen, voor mijn gevoel de enige veroorzaker van alle strijd, inclusief alle strijd in ieder opzicht, zijn langste tijd heeft gehad. 



Omdat Liefde alles overwint!" 

EN:

De leefregels

“Leven is genieten, van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Zorg goed voor jezelf iedereen die en alles wat leeft. jij bent de basis!" 

En de mooie plaat van Whitney Houston: "Greatest Love Of All" http://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72w en het mooie lied van Julia Zahra:  "Just an illusion", https://www.youtube.com/watch?v=wOpSqV9E7HY en Jason Mraz: "I won't give up"  https://www.youtube.com/watch?vWant ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. 

Want Alles is liefde! Tot een volgend blog, tot een volgende keer, wanneer is nog niet bekend. Who knows what the future brings. Let's wait and see! See for yourself!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten