zaterdag 21 februari 2015

Wanneer er alleen liefde zou zijn, zou het vertrouwen dan vanzelf groeien?

'Sam Smith vindt fouten maken 'juist iets goeds'

"Zanger Sam Smith beleeft tot nu toe een succesvol jaar, getuige de vier Grammy's die hij eerder deze maand won. Maar de zanger is van mening dat je juist fouten moet maken, om succesvol te worden.  


Dat vertelt hij aan Vogue, schrijft E! Online. De zanger is helemaal niet bang om fouten te maken. Ik zeg altijd tegen mezelf: 'maak fouten!  Je bent 22 jaar oud. Zorg dat je zo vaak mogelijk verliefd wordt, op zoveel mogelijk mensen! Zorg ervoor dat je liefdesverdriet krijgt"', vertelt Smith. "Ik moet die fouten maken, anders word ik nooit volwassen. Mijn leven is momenteel niet perfect, dus ik heb nog een lange weg te gaan", vervolgt hij. 

Pijn 

De Grammy-winnaar probeert altijd een verhaal te vertellen, voordat hij een liedje gaat zingen. "Mensen moeten weten waar het liedje over gaat, vind ik. Sommige fans krijgen dan medelijden met mij, maar bij mij werkt het juist zeer goed. Ik word er sterker van." 

Natuurlijk heb ik de link weer bijgesloten om e.e.a. na te lezen: http://www.nu.nl/achterklap/3997176/sam-smith-vindt-fouten-maken-juist-iets-goeds.html 



"Terugblik op het leven van Malcolm X" 

"Precies vijftig jaar na de moord op Malcolm X. kijken we terug op zijn leven en naar hoogtepunten uit zijn toespraken. 

Malcolm Little, oftewel Malcolm X., was één van de leiders van de Nation of Islam. De partij streed voor gelijke rechten van de zwarte bevolking in Amerika. Op 21 februari 1965 werd Malcolm X. tijdens een speech in New York op 39-jarige leeftijd, doodgeschoten." 

Ook deze link bijgesloten om het artikel inclusief de video te bekijken. http://www.nu.nl/videos/3997268/terugblik-leven-van-malcolm-x.html



"Zo kon IS voet aan de grond krijgen in het hevig verdeelde Libië" 

Moet de internationale gemeenschap Islamitische Staat (IS) in Libië militair gaan aanpakken? 

De roep om internationaal ingrijpen klinkt steeds luider sinds de Libische tak van de terreurgroep 21 koptische christenen uit Egypte heeft onthoofd. 

Italië en Egypte hebben zich al positief uitgelaten over een coalitie onder VN-mandaat tegen IS in Libië. 

"We moeten samenwerken om het terrorisme te verslaan", zei de Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi deze week tegen de Franse zender Europe 1."

En wanneer je interesse hebt in dit artikel, dan kun je het verhaal lezen door de link aan te klikken: http://www.nu.nl/weekend/3996595/zo-kon-voet-krijgen-in-hevig-verdeelde-Libië.html. De kop van de link onderaan het artikel, zegt meer dan alles wat er in dit artikel geschreven staat: "IS profiteert van chaos in Libië". 

Chaos, de basis van alles wat minder positief is en waar ieder mens, door omstandigheden, door onvoorziene zaken en gebeurtenissen, door alles wat niet voorzien is, in terecht kan komen. Je zult begrijpen, dat een mens die niet zichzelf is, veel eerder van zijn of haar stuk gebracht is of kan worden, dan een persoon die altijd en overal zichzelf is. Daarom zal ik inhoudelijk niet verder op de artikelen ingaan, zal ik verder geen aandacht besteden, aan alles wat er geschreeuwd, geroepen, gezegd, geschreven of getoond wordt, maar me richten op dat wat ieder mens kan helpen om zichzelf te blijven. En voor ieder mens die door wat voor reden dan ook onverhoopt, even niet zichzelf is, nog niet zichzelf is, hoe het mogelijk is om weer zichzelf te worden, weer zichzelf te zijn. Want dat dit het allerbelangrijkst is, om het in de wereld vol te houden die zo verdeeld lijkt, zo verdeeld wordt, mag duidelijk zijn.

Ook RTL Late Night http://www.rtlxl.nl/#!/rtl-late-night-301978/24bd04b6-346d-3ce5-9736-a2807da5597b en Jinek http://jinek.kro-ncrv.nl/seizoenen/seizoen-2015/afleveringen/20-02-2015 van gisteravond weer bekeken. Chaos, verdeeldheid en alles wat hier enigszins een bijdrage toe heeft geleverd, hier enigszins een bijdrage toe levert, kun je zien als fouten, kun je zien als een misdrijf of kun je zien zoals dit werkelijk is. De realiteit, die overigens los kan staan van de waarheid en alles wat daaronder valt. Want wanneer je als mens kijkt en ook werkelijk ziet, dan zul je een compleet ander beeld en een compleet andere beleving hebben, dan dat wat nu de voorpagina's van de kranten, alle media in zijn greep heeft en houdt. Dan zie je, dat alles wat er nu speelt, eigenlijk te verdrietig voor woorden is. Dan zie je, dat alles wat er nu speelt, onveranderd blijft, wanneer je je zorgen maakt. Dan zie je, dat alles wat er nu speelt, geen bijdrage levert aan een goed gevoel. Dan zie je, dat wanneer je enigszins om jezelf geeft, je enigszins rekening met jezelf en je eigen gezondheid wilt houden, je hier beter ver vandaan kunt blijven. De spreuk die ik op mijn Persoonlijke Facebookpagina heb geplaatst past weer volledig.
Want ja, je kunt er beter ver vandaan blijven, omdat jij geen onderdeel hoeft uit te maken van deze strijd. Een strijd, die wanneer deze wel invloed op jou heeft, alleen geholpen is met jouw positieve inbreng. Positieve inbreng, door vanuit je hart hulp te vragen voor iedereen die en alles wat leeft, erop te vertrouwen dat dit gebeurt en het daarna volledig los te laten. Want wanneer je dit doet, laat je de strijd buiten jouw energieveld, buiten jouw gevoelswereld, omdat jij hier geen deel van bent, geen deel van vormt, geen deel van hoeft te zijn. En natuurlijk kun je ervoor kiezen om geen televisie meer te kijken, geen kranten meer te lezen of zelfs nooit meer naar de radio te luisteren. Wanneer het daardoor zou verdwijnen is dit goed. Wanneer het daardoor oplost zelfs nog beter. We mogen ons als mens betrokken voelen, daardoor ook betrokken blijven, betrokken zijn, wanneer je er geen hinder van ondervindt, wanneer je dit zonder zelf beschadigd te worden, zonder zelf beschadigd te raken, kunt volbrengen. Want wanneer je betrokken bent, heeft het betrekking op jou. Dan vorm je of word je, zonder je er bewust van te zijn, onderdeel van het geheel. Het geheel, dat wat jouw aandacht vraagt, aandacht krijgt en vervolgens invloed krijgt, op wie of wat jij bent, jouw zijn.

Je zult begrijpen, dat wanneer je een gevoelsmens bent, een kind of dier, die van mensen houdt, dat je je heel snel laat verleiden, om dat wat de ander aangaat, onderdeel te laten worden van jouw leven, onderdeel te laten worden van wie jij bent, onderdeel te laten worden van jouw zijn. Ieder mens mag zichzelf zijn, ieder mens, dier en alles wat leeft, mag dat doen, wat een bijdrage levert aan zijn of haar, "het eigen ontwikkelproces". Wanneer dit anders zou zijn, wanneer de mens voorbestemd zou zijn, om werkelijk dat te voelen, te ervaren en te beleven wat "de ander", alles wat leeft voelt, ervaart en beleeft, zou je niet jezelf maar de ander zijn geweest. Want dat dit de enige manier is, de enige wijze is, waarop je dat wat de ander voelt mag voelen, is wat God ieder mens die zichzelf is en zichzelf blijft, gegeven heeft. 

Dit is ook waarom Jezus zijn leven heeft gegeven, en met zijn bloed alle zonden van de hele mensheid voor eens en altijd heeft afgekocht, zodat ieder mens weer de kans zou krijgen, om net als Hij zichzelf te kunnen zijn. Wanneer we dit na meer dan 2000 jaar nog steeds weigeren te zien, kun je je oprecht afvragen of het ooit nog komt? Ja, dat kun je jezelf afvragen, dat mag je jezelf afvragen wanneer je jou leven laat leiden door leed, pijn, verdriet en angst? Ik laat mijn leven leiden door liefde, sterker nog: Ik vertrouw erop! Ik vertrouw er volledig op, dat we dit weer kunnen en mogen, tenzij jij er liever voor kiest, om jouw leven volledig te laten kleuren en leiden door wat er speelt, wat de wereld jou laat zien, laat horen en laat weten. 

Pas wanneer je ervoor kiest, om zelf weer te gaan zien, te gaan horen en te ontdekken, zul jij ook weer weten. Want alle kennis die we nodig hebben, zit in "onszelf", alle kennis die we nodig hebben, staat in ons hart geschreven, zit in ons dna verweven. Is op een dusdanige manier aan ieder van ons gegeven, dat alleen de persoon die zich laat leiden door alles wat misleidend is, te beïnvloeden is. Te beïnvloeden als te verleiden, te laten verleiden als te laten misleiden, misleiden of eigenlijk wegleiden, ook wel afhouden van het pad wat je als mens mag lopen. Het pad wat je als mens mag bewandelen, het pad wat jou leidt naar jouw bestemming. Ik kan je zeggen dat deze bestemming er één is die zonnig is. Zonnig is, zonder dat je daar eerst met het vliegtuig voor hoeft te reizen. Deze bestemming ervoor zorgt, dat je iedere dag kunt genieten, van alles en iedereen die je ontmoet en alles wat je mee mag maken, zien en doen. Omdat dit het enig is wat je nodig hebt. Waardoor je de energie krijgt die je nodig hebt, het je een dusdanige hoeveelheid voldoening geeft, dat je weer met het minimale tevreden bent. Met het minimale tevreden kunt zijn. Mooier nog, met het minimale wat je krijgt zelfs vooruit kunt.

Maar wie heeft nog tijd om te ontdekken wat hij of zij nodig heeft, wanneer er zoveel informatie te verwerken is? Wanneer er zoveel dingen zijn, die gedaan moeten worden, dat je als mens eigenlijk geen tijd hebt, om tijd en aandacht voor jezelf te hebben. Weet jij wat tijd voor jezelf is? Weet jij wat tijd voor jezelf maken betekent? Weet jij inmiddels al, hoe je deze tijd kunt maken en doe je dit al? Waarin uit zich dit? Waarin uit zich, dat jij tijd voor jezelf maakt? Kun je dat doen wat je wilt of ben je volop bezig met de dingen in te halen die je altijd al hebt willen doen, maar doordat je leven al volgepland zat, er eigenlijk niet aan toegekomen bent? Of maak je dagelijks al tijd voor jezelf? Neem jij iedere dag een moment om even helemaal te zijn? Helemaal te zijn, door met honderd procent aandacht bezig te zijn, met dat wat je doet, jezelf te zijn! Door met aandacht te eten, te drinken, naar de toilet te gaan? Want wanneer je eet en drinkt, ontkom je er niet aan om zo nu en dan naar het toilet te moeten.

En nu vraag je je vast af, wat heeft dit ermee te maken? Hoe past dit laatste in "het vragen-rijtje" over tijd voor jezelf maken. Je ergens met aandacht mee bezighouden? Omdat eten, drinken, naar de toilet gaan, rusten en slapen, in combinatie met bewegen, het enige is wat je als mens MOET! Al het andere, alles wat er verder nog meer op jouw "Things to do today lijstje" staat, is buiten jezelf aankleden, wanneer je je onder de mensen begeeft, het enige wat moet. Tenzij je ergens woont en leeft, waar niet je kleding, niet hoe je eruit ziet, maar jij als persoon gewaardeerd en op prijs wordt gesteld. Ja, op prijs gesteld, omdat jij op prijs gesteld wordt. Jij als mens, als persoon, als wie je bent. Omdat je een bijdrage levert, aan het geluk van de ander, aan het leven van de ander, daarmee ook aan het levensgeluk van de ander. Simpelweg, omdat je de ander ook het gevoel geeft van waarde te zijn. Je de ander het gevoel geeft, dat hij of zij er ook mag wezen, er mag zijn, omdat hij of zij ook van waarde is. Je het op prijs stelt dat de ander in jouw leven is. 

Want dat het daarom gaat, daaraan kunnen we niet meer voorbijgaan. Daar kunnen we niet meer onderuit. En elk mens wat niet gewaardeerd wordt, niet op waarde ingeschat wordt, kan zich zomaar ineens minder gaan voelen. Elk mens wat niet gewaardeerd wordt, waar niet zo nu en dan tegen gezegd of aan verteld wordt, dat hij van waarde is, gaat hier zonder dat het hem verteld of gezegd wordt, uiteindelijk in geloven. Je zult begrijpen, dat je, wanneer je geen vertrouwen en geloof meer in jezelf hebt, je gevoelig bent voor alles wat er op je pad komt. Sterker nog, hierdoor ben je binnen de kortste keren "een gewillig" doelwit. Doe daar nog even een stukje buitenwereld, nieuws, via TV, Radio, kranten en Social Media bij en je hebt het uitstekende concept, om de mens zich ziek te laten wanen, zich ziek te laten voelen, ziek te laten zijn. 

ZIEK, ik heb het de afgelopen tijd al meerdere malen bij mensen op Facebook geschreven. ZIEK, is ZIE IK. Tijd voor jou, tijd om met jezelf bezig te zijn, met jezelf aan de slag te gaan. Te zien waar de schoen wringt, waar jouw pijnpunt ligt. Je zult begrijpen, dat wanneer er dan meteen gekeken wordt naar een oplossing voor het ziek zijn, je als mens nooit de les zult leren, die je hieruit kunt leren. Want alleen door naar jezelf toe te benoemen en naar jezelf toe uit te spreken, wat jou ziek maakt, waardoor jij je ziek voelt, kun je ermee aan de slag. Ja, dan kun jij hiermee aan de slag. Ieder mens zal begrijpen, dat dit is iets heel anders is, dan alleen het benoemen van het je minder plezierig voelen. Want dat alles wat je krijgt een gevolg is van, daar kun je alleen zelf mee aan de slag. Door de oplossing buiten jezelf te zoeken, het je mogelijk zelfs door de ander te laten vertellen, gaat het heel gemakkelijk jouw leven leiden. Alsof het benoemen van wat natuurlijk eigenlijk de benaming van het ziekzijn is, er ook werkelijk voor zorgt, dat je ziek wordt. Dat jij of iemand die niet met zichzelf aan de slag gaat uiteindelijk ziek wordt. 

En waarom? Alleen maar, omdat er al zoveel mensen hinder van ondervinden, er al zoveel mensen last van hebben, er al zoveel mensen zijn, ja let wel, "zijn die het hebben"? Wie ben jij dan? Wie ben jij, ben jij de ander, krijg je daarom hetzelfde als de ander? Allemaal vragen die je als mens aan jezelf mag stellen, op het moment dat je je rot voelt, ergens hinder van ondervindt? Liefst voordat je er ziek van wordt, liefst voordat je er ziek van bent en of dat wat jou hindert of plaagt jou werkelijk ziek maakt! Want alles wat je doet, alles wat je krijgt, alles wat je meemaakt, is hoe vreemd of raar het ook zal of mag klinken, een keuze. Een keuze als gevolg van een eerder genomen besluit. Een besluit, wat je neemt, op het moment waarop je niet jezelf bent, waarop je je laat verleiden of misleiden. Op het moment waarop jij jezelf niet naar waarde inschat, je jezelf niet waardig bent, je niet voldoende van jezelf houdt. Waardoor je dat doet, wat ervoor zorgt dat je van je pad afwijkt. Dat je van je pad af raakt, waardoor je dat doet, wat buiten je bestemming is, geen voorbestemming is, geen toekomst heeft. En dit alles, omdat er zoveel in de wereld is, wat moet, wat verplicht is en we als gewoon zijn gaan ervaren, terwijl dit eigenlijk of absoluut vreemd en raar is.

We zijn het ziek zijn, als iets wat gewoon is, als iets wat normaal is, gaan ervaren. Omdat het erbij hoort? Ik mag je nu vragen: Denk je dit echt? Denk je echt dat de mens, nadat Jezus Zijn leven heeft gegeven, zodat iedereen het eeuwig leven zou mogen hebben, geboren is, om ziek te worden? Denk je echt dat je geboren wordt om ziek te worden en daaraan uiteindelijk dood te gaan? Zou God de wereld werkelijk met die intentie hebben geschapen? Zou God alles zo mooi op elkaar afgestemd hebben, wanneer dit zonder reden zou zijn? Ik twijfel hier geen moment aan of over, ik weet zeker, dat dit nooit het geval is en vertrouw erop, dat ieder mens dit weer zal begrijpen, zal gaan zien, zal gaan ervaren en beleven. Omdat ik vanuit mijn hart weet, dat dit nooit de bedoeling is, nooit de bedoeling zal, kan en mag zijn, omdat alles met liefde gemaakt is. En omdat God de mens naar zijn evenbeeld geschapen heeft en God Liefde Is, Onvoorwaardelijke liefde. Daarom weet ik dat geen enkel mens wordt geboren om ziek te zijn, laat staan ziek te blijven of er zelfs aan dood te gaan.

Want wanneer je geboren wordt met een bepaalde aandoening, mag je daarmee aan de slag gaan, mag je dat doen, wat ervoor zorgt dat jezelf helpt en wanneer je dit niet kunt, mag je het accepteren, waardoor je er een volwaardig leven mee zal kunnen en mogen leiden. En een mens die zichzelf waardeert, die zichzelf is en dat doet wat bij hem of haar past en hoort, hoeft hier geen hinder van te ondervinden. Hoeft geen hinder te ondervinden van zijn aandoening, iets wat een gevolg kan zijn, van een eerdere keuze, hoeft hier niet ziek van te zijn. Hoeft of zou zelfs niet ziek zijn, zou niet ziek zijn, wanneer hij of zij weer volledig vanuit zijn of haar hart gaat leven. Vanuit zijn of haar hart gaat leven, door volledig zichzelf te zijn. Zichzelf te zijn, met alles wat daarbij hoort, daarbij hoort en daarbij past. Want wanneer jij vrede hebt met wie je bent, wanneer jij vrede hebt met wat je kunt, vrede hebt met dat wat je gegeven is en waarvoor je gekozen hebt, kun je alles uit het leven halen wat erin zit. Doordat je jezelf waardeert.

En wanneer jij van jezelf houdt en jezelf waardeert kun je er voor ieder ander zijn. Dan kun je er voor iedereen zijn, zelfs wanneer er geen waardering of blijk van houden van bestaat, weet je nog dat het goed is. Weet je nog dat men jou waardeert. De ander het waardeert, wanneer jij er bent, wanneer je tijd besteed aan dat wat je doet, dat wat jou jou maakt, zonder jouw rol, jouw functie, jouw beperkte of het tegenovergestelde allesomvattende manier van leven en levenswijze als waardevol te zien. Het enige wat je doet is dat wat mogelijk is. Het enige wat je doet is dat wat jou gevraagd wordt, waarin jij jouw kracht en kennis kunt laten zien. Kracht en kennis, om iets van het leven te maken. Te genieten en ieder moment van de dag op de voor jou meest waardevolle manier te besteden. Omdat ieder uurtje die je daaraan besteedt, jou verder zal helpen op het pad, het pad wat in tegenstelling tot het pad van de misleiding en verleiding echt naar jouw bestemming leidt. Jouw bestemming, jouw verantwoordelijkheid en dat wat je kunt doen en waardoor je een bijdrage levert aan het algemeen belang. Het algemeen belang, in het belang van de samenleving. Naast dat wat er al is, zonder extra regels en wetten, maar wel met dat kleine beetje extra wat ieder mens werkelijk weer de vrijheid geeft.

Ook deel ik nu nogmaals het welbekende stukje. Het stukje wat nodig is om de wereld weer de wereld van morgen te kunnen en mogen laten zijn. Omdat de tijd aan jou is. De tijd die je maar één kunt besteden. Succes en geniet van alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Ik ben me bewust van mijn rol in het leven. Ik ben me bewust van wat ik kan en mag doen. Het gevoel van waarde te zijn, is iets wat ik iedere dag ervaar. Het gevoel van waarde te zijn helpt me, iedere dag. En wanneer ik onverhoopt toch de gedachte heb of beter gezegd had, omdat ik iets moest veranderen, gaf ik daar gehoor aan. Gaf ik daar meteen of vrijwel meteen gehoor aan, omdat ik zonder er gehoor aan te geven, het gevoel had, dat de puzzelstukjes steeds verder van elkaar af kwamen te staan. Steeds verder verwijderd van mijn beeld van een gezonde wereld. Ik draag mijn verantwoordelijkheid, ik draag de rol of taak die ik op me genomen heb, om er uit liefde voor te kiezen en doe dit met trots en blijdschap. Dat ik werkelijk niet meer geplaagd wordt door negatieve gedachten en verwachtingen, is iets waar ik best even aan heb moeten wennen. Want weet je hoe lastig het is, om alleen maar vertrouwen te hebben in een wereld waarin wantrouwen en onzekerheid de basis lijkt te zijn geworden? 

Toch ben ik doorgegaan met mijn taak. Iedere dag bloggen, iedere dag schrijven, iedere dag, dat doen, wat ik vanuit liefde op me genomen heb. Ik vanuit liefde voor ieder mens mogelijk kan, wil en mag maken. Vanuit liefde, omdat ik er niets voor terug verwacht en ik er ook werkelijk niets voor wil hebben. Omdat er één ding is, wat ik vanuit mijn hart weet en voel, dat ik daardoor het doel en onze bestemming bereik. Want: Liefde overwint alles!" 

http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/nieuwsbrief36.pdf De cover en het boek! http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/boek7.pdf  en http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/ikkiesvoorjou.pdf

Daarom kan ik niet anders dan het volgende te zeggen en te adviseren: Kies in Hemelsnaam voor jezelf. Kies voor jezelf, door goed voor jezelf te zorgen, je niet meer te laten verleiden of misleiden, door alles wat je aangeboden wordt. Kies vanuit je hart en wanneer je je hoofd wilt gebruiken lees dan alle blogs die ik heb mogen schrijven en bekijk alle linkjes die ik hierin heb mogen plaatsen om te zien, voelen, ervaren en beleven wat wij samen kunnen doen. Ik wil, kan en mag iedereen helpen die het nodig heeft en erom vraagt. Het gaat om onze gezamenlijke toekomst. Het gaat om jou, mij, iedereen die en alles wat leeft. 

"En omdat een gezonde wereld mijn droom en mijn grootste wens is, mag ik iedere dag een stukje schrijven. Want op deze wijze, heb ik de kans om mijn verhalen net als de boeken en gedichten die ik vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE VOOR ieder mens heb kunnen en mogen schrijven, met iedereen te delen. En heb jij inmiddels de tijd genomen om mijn blogverhalen te lezen en ben jij de persoon, de uitgever die mij wil helpen, die mijn boeken wil uitbrengen, dan hoor ik je graag! Ben jij de uitgever, die ERVOOR zorgt dat mijn boeken gebruikt kunnen en mogen worden, om de wereld van vandaag weer de wereld van morgen te laten zijn?  De wereld van morgen, de hemel op aarde, dat is mijn wens, mijn doel en mijn missie in het leven." 

En ben je er NU ook klaar VOOR om jouw leven te leven, jouw zelfgekozen en verkozen leven een kans te geven, HELP MIJ, HELP JEZELF &  HELP IEDER ANDER! Tot die tijd blijf ik bloggen, blijf ik alles delen met iedereen die ook Volmaakt, Gelukkig Zichzelf wil, kan en mag, kortom durft te zijn! En daarbij vertrouw ik er volledig op, dat dat zal gebeuren wat nodig is, wat mag omdat God de regie vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE zal begeleiden.

Download ook gratis mijn boekje Leven leren herinneren weten via de boekenwinkel op www.dehof van het heden Luisteren kan natuurlijk ook via: https://www.youtube.com/watch?v=NwwuvZEltjk&feature=youtu.be 

Want:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer nogmaals de mooie plaat van Whitney Houston: "Step by step" https://www.youtube.com/watch?v=sWa5vE4MUpU en het mooie lied van Jason Mraz:  "I won't give up", https://www.youtube.com/watch?v=ZYqcpTYQ8I4Want ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer je van jezelf houdt, kun je van een ander houden en positieve emoties en gedachten helpen ieder mens daarbij. Want als de ander zich goed voelt, voel jij je goed!!! Hoe simpel kan het zijn?" DURF (JIJ) TE HELPEN?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten