vrijdag 9 januari 2015

Let Love rule the world!

"Hoge zonactiviteit vermindert vruchtbaarheid" 

"De zon heeft invloed op de levensduur van mensen en de hoeveelheid kinderen die ze verwekken, zo blijkt uit nieuw onderzoek.

Mensen die worden geboren in een periode met veel zonneactiviteit leven gemiddeld 5,2 jaar korter. 

Ook krijgen ze over het algemeen minder kinderen en kleinkinderen. Dat melden Noorse onderzoekers in het wetenschappelijk tijdschrift Proceedings of the Royal Society B.

Kerkarchieven 

De wetenschappers kwamen tot hun bevindingen door kerkarchieven te analyseren. Ze verzamelden gegevens over 9.000 personen die leefden tussen 1.750 en 1.900. 

De geboortedata van deze mensen werden afgezet tegen de zonneactiviteit in hun geboortejaar. Deze kan worden berekend aan de hand van de zonneclyclus. 

Verder zochten ze uit hoe lang mensen hadden geleefd, hoe veel kinderen ze hadden gekregen en of die kinderen zich ook weer hadden voortgeplant." Om de rest van dit artikel te lezen, kun je wanneer je interesse hebt de volgende link aanklikken htttp://www.nu.nl/wetenschap/3969580/hoge-zonneactiviteit-vermindert-vruchtbaarheid--.html 

Wanneer ik het volledige artikel lees, vraag ik me werkelijk af, hoe mensen iets kunnen concluderen terwijl ze niet met de personen zelf gesproken hebben. Zou het al dan niet krijgen van kinderen en andere zaken die van belang waren voor de onderzochte gegevens, "Oh nee, het gaat over mensen", wellicht tot een ander inzicht leiden? Ik durf het je niet te zeggen. Kan en mag wel zeggen, dat ik dit onderzoek in mijn beleving net zo belangrijk is, als het onderzoek waarom een blauw rondje geen groen vierkantje kan zijn. Tenzij je er waarde aan hecht. Tenzij je vindt of denkt, dat dit belangrijke informatie is, waar je iets of niets mee wilt doen. 

Want wie de afgelopen jaren de berichtgeving in de media heeft gevolgd, zich gericht heeft op een studie, zich bezig heeft gehouden met het hoe en waarom, kan het volgende concluderen: het draait om meningen en het al dan niet uiten ervan of mensen ervan overtuigen, dat iets is zoals het is en het zorgt er zelfs voor dat we erin geloven. Zorgt er zelfs voor, dat we iets voor waar of zelfs waarheid aannemen, ongeacht of dit nu wel of niet waar is. Want wanneer iemand die voor vol aangezien wordt of in het geval van de media, het nieuws of soms zelfs een leraar het zegt, dan is het zo. Zou dit mogelijk zelfs de reden kunnen zijn dat de wereld volledig op drift is geraakt? Volledig op drift, als een schip wat stuurloos ronddobbert op zee? Als een schip wat volledig uit koers geraakt is.

Omdat we wel denken maar niet weten, omdat we wel kijken maar niet zien, omdat we wel luisteren maar niet horen. En allemaal omdat we ons gevoel laten leiden door onze hersenen, wat we kunnen beredeneren en onze zintuigen dusdanig gestimuleerd worden door beeld en geluid dat dit wel waarheid moet zijn. Ja, want er moet een reden voor zijn, er moet een reden zijn, of we verzinnen of bedenken er één. En wanneer we deze reden, deze gedachte, of deze studie willen ondersteunen, de oplossing van het raadsel willen verklaren, helder willen krijgen, dan laten we er allerlei theorieën en mogelijk zelfs beelden en geluiden op los, zodat dit onderbouwd is. En we noemen het bewijs. We noemen het bewijs omdat wij het bewezen hebben.  Bewijs, als bewijsvoering, bewijs als bewijslast, bewijs, als verklaring voor waarom iets is zoals het is, zonder dat we werkelijk weten, maar door te denken dat het zo is, doordat we onze gedachten bevestigd zien, lijkt het een logische verklaring. Want dat is wat we doen, we zoeken de verklaring, de bevestiging voor wat we denken, denken dat iets is zoals het is.  Ja, wanneer ik dat wat ik zojuist opgeschreven heb teruglees, dan zou dat bijna te verklaren zijn. Dit zou mogelijk zelfs de oplossing zijn, voor alles wat we niet weten, of niet kunnen denken te weten. 




Kappen nu! Want wanneer stopt het? Wanneer houdt het op? Wanneer gaan we inzien dat er geen bewijs hoeft te zijn voor iets wat vanuit liefde gemaakt is. Wanneer gaan we inzien dat er geen bewijs of verklaring hoeft te zijn voor waarom iets is zoals het is, omdat dit net zo zinloos is als al het andere wat beredeneerd, onderzocht, achterhaald of zelfs voorspeld hoeft te worden. Omdat het niet nodig is, tenzij we eraan willen verdienen, we er beter van willen worden, we er op de één of andere manier profijt van willen hebben. We willen, we willen, we willen! Ik wil, ik wil hebben, ik wil laten zien dat. Ik wil iets bewijzen en waarom? Waarom wil je iets bewijzen, omdat mensen je dan geloven, omdat mensen je dan aardig en leuk vinden, omdat mensen dan tegen je op kijken of omdat je dan denkt dat je meer bent dan een ander?

Ik ben ik, jij ben jij, mijn moeder  is mijn moeder, mijn vader is mijn vader, mijn broer is mijn broer, mijn zus is mijn zus, en zo kan nog heel lang verder gaan. Omdat het zo is. Net als de vraag die ik mijn moeder ooit stelde, waarom een gulden een gulden heet, omdat het zo is. Wanneer we alles weer eens gaan zien zoals het is. Zoals het bedoeld is, dan kunnen we stoppen met alle nutteloze onderzoeken, kunnen we stoppen met alle machtsspelletjes, alle ik ben meer, slimmer, wijzer, mooier, knapper, groter, kleiner, dikker, dunner, of noem nog maar eens een vergelijkingsfactor op, gevolgd door, dan jij. En door al deze meer, minder politiek, voelen we ons goed, beter, best of slecht, slechter slechtst. Vergelijken is verongelijken, waardoor er altijd iemand meer of minder is. We zijn gelijk, daarbij of daarnaast uniek en bijzonder. Want ook jij zult inmiddels wel beseffen, begrijpen en weten, dat je natuurlijk in de goed, beter, best en slecht, slechter, slechtst  variant, alles in kunt vullen waaraan jij vindt en denkt, jou zelfs verteld is, waaraan of waaronder je lijdt. Of zal ik zeggen waaronder of waardoor je je laat leiden? 

Wake up, Wakker worden!  Je doet het zelf, je kiest er zelf voor, je laat je leiden door emoties, door gedachten en uiteindelijk gevoelens die jou goed, beter, best maken of slecht, slechter, slechtst. En wie is de lachende derde? Degene die aan jou verdient. Degene waar jij van afhankelijk bent, of je afhankelijk van hebt laten maken. En of dit nu iets of iemand is, dat kun je zelf invullen. Dat kun en mag je zelf invullen, omdat het niet aan mij is om jou daarover te informeren. Jij, ik en alle mensen hebben ieder hun eigen verantwoordelijkheid, zijn zelf volledig verantwoordelijk voor dat wat ze denken, doen en laten. Zorg er in Hemelsnaam voor, dat je dit weer beseft, zorg er in Hemelsnaam voor, dat je dit weer weet. Wanneer je dit namelijk weer doet, dan kun jij je leven leiden. Dan kun je gelukkig zijn, met het besef en bewustzijn dat jij je eigen geluk of ongeluk bepaalt. En de persoon die zegt dat de ander daarvoor verantwoordelijk is, heeft, en daar komt weer een mooie uitdrukking, spreekwoord of gezegde: "boter op zijn hoofd!"

Alles draait om jou, gaat over jou. Niet je naampje, niet over waar je geboren bent, wie je ouders zijn, het gaat om jou, de liefde die je voor jezelf en ieder ander voelt. Door alles wat jij bent, als zelfstandig persoon, als mens met persoonlijke bijzonderheden, bent wie je bent. Jij, ongeacht of je Pietje, Klaasje of Sonja heet, zoals ik. Het gaat niet om je naam, het gaat niet over je adres, het gaat niet over wie je ouders zijn, waar je ouders wonen, wat je ouders hebben meegemaakt of meegekregen in het leven wat zij hebben geleid of sommigen hebben laten leiden. Het gaat om jou. Jij, de persoon die jij bent. Wanneer je je laat sturen of leiden door alles om jou heen, waardoor je niet meer naar je hart kunt of wilt luisteren, zal je nooit jezelf zijn. Dan zul je nooit gelukkig zijn en zal alles om jou heen invloed op jou uit kunnen oefenen, OMDAT JE ER ZELF VOOR KIEST.

Ik weet het, ik voel het, omdat ik voor mezelf gekozen heb, voor mezelf leef en er daardoor ook voor ieder ander kan en mag zijn. Voor ieder ander, die mij om hulp vraagt. Omdat ik voel wat er bij de ander leeft. Omdat ik mag voelen wat er bij de ander leeft, waar de ander hinder van ondervindt, omdat ik altijd bij mezelf blijf. Dit in het leven wat ik tot nu toe heb geleefd, nagenoeg volledig zelf heb geleid. En natuurlijk ben ik ook mens, maak ik fouten, er is buiten Jezus, geen mens die zonder fouten is. Wanneer je bereid bent om jezelf iedere dag in de spiegel aan te kijken, je daarbij jezelf als je beste vriend of vriendin ziet, dan kun je verder, dan mag je verder en zal jouw leven, het leven zijn, waarvoor je gekozen hebt. Ik geloof en ben er zeker van dat God ieder mens de vrije wil gegeven heeft. Dat jij, ik en daarbij ook ieder ander vanuit deze vrije wil, bewust gekozen heeft, om dit leven te gaan leven.

Wanneer ieder mens weer verantwoordelijkheid neemt, zijn de wetten en alles wat letterlijk en figuurlijk in strijd is, met het Hemelse signaturing stystem, totaal overbodig. God heeft door Jezus, vanuit zijn goedheid en onvoorwaardelijke liefde, werkelijk alles geregeld. God vergeeft, God oordeelt niet, dat is wat de mens doet, dat is wat alles in stand houdt. In stand houdt, door niet meer stil te staan, bij dat wat ons in wezen gemaakt heeft tot wat we zijn, kinderen van God. God heeft ons, zijn kinderen, de mens, immers naast een vrije wil ook het geweten meegegeven. Ons hart, het controlesysteem, waarbij de resetmogelijkheid alleen werkt, wanneer we weer verantwoordelijkheid nemen. Hierdoor kunnen fouten, ontstaan door wandaden, misverstanden of welke reden dan ook, worden vergeven, worden hersteld. 

Deze kunnen worden hersteld, dit is mogelijk voor ieder mens. Het enige wat de mens mag doen is zijn of haar leven weer vanuit zijn of haar hart gaat leven. Waardoor de vrije wil, in combinatie met het geweten, ervoor zal zorgen, dat de mens weer volledig in vrijheid, in liefde, geluk en gezondheid zal leven. Omdat de mens net als God is, daarbij uit onvoorwaardelijke liefde ook de verantwoordelijkheid zal mogen dragen voor zijn of haar acties. Ieder mens, iedere vader, moeder, iedere dochter of zoon. Ieder mens, omdat we alleen dan kunnen en mogen ervaren wat vrijheid is. De vrijheid om lief te hebben, de vrijheid om te houden van, de vrijheid om te geven, door te delen wat jij als talent hebt meegekregen.

Ieder mens, kan, mag en zal dit mogen ervaren wanneer hij bereid is om te kijken en te zien, te luisteren en te horen, door weer te doen wat bij hem of haar past. Door te gebruiken wat hem of haar gegeven is, vanuit onvoorwaardelijke liefde, waardoor hij of zij weer van waarde kan zijn. En wanneer de mens weer vanuit deze onvoorwaardelijk liefde gaat leven zal alles van waarde zijn. Zal alles de moeite waard en van waardevol zijn. Een waarde die niet uit te drukken is in geld, goud of enig ander edelmetaal. Een waarde die alleen door en voor God zichtbaar is, en mag worden. En wanneer we hier als mens geen gehoor aan geven, wanneer we ons hier om welke reden dan ook niet bewust van willen zijn, dan zullen we hier zonder twijfel van bewust worden op het moment waarop dit nodig is. Ieder mens, mag zich bewust worden van het feit, dat alles wat ons overkomt, alles wat ons wordt aangedaan, aan onszelf te danken hebben. Want wanneer we niet willen weten, wanneer we de waarheid buiten onszelf zoeken, dan zal alleen de waarheid ertoe leiden, dat we deze mogen zien. Want wie niet horen wil, zal voelen. 

Kies daarom voor jezelf, kies voor een leven waarin Onvoorwaardelijke Liefde weer een kans heeft. De Hemel op aarde, zodat de wereld weer kan worden zoals deze behoort te zijn. De wereld waarin we allemaal weer gaan beseffen, dat we naast de verantwoordelijkheid die we naar onszelf hebben en dragen, nog een grotere verantwoordelijkheid hebben. De verantwoordelijkheid naar onze kinderen, de generatie die na ons komt. Want wil jij het op je geweten hebben dat zij niet meer kunnen leven? Wil jij doorgaan met alles wat de generatie van "Hebzucht, Strijd en Macht", gecreëerd en veroorzaakt heeft? Dan ben je ervan verzekerd dat de toekomst van jouw kind, jouw kleinkinderen en achterkleinkinderen, neefjes, nichtjes of jouw buurkinderen er één wordt, waarin de natuur en alles wat Moeder Aarde ons te bieden heeft niet meer van toepassing is?

Duurzaamheid, start bij jou, start vandaag voor iedereen die en alles wat leeft. Omdat jij de verantwoordelijkheid draagt en er klaar voor bent om het voorbeeld te zijn om net als Eva Jinek en de rechter eerder deze week, ook weer jouw boerenverstand te gaan gebruiken. Omdat de dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn, jij dit niet kan veranderen, alleen jijzelf kunt starten met jouw eigen leven. Want alleen daardoor kun je jezelf helpen en mogelijk zelfs iemand anders helpen om ook weer zichzelf te zijn. Door te leren hoe het is om van iedereen die en alles wat leeft te houden. Door te vergeven en de ander lief te hebben als jezelf. Omdat dit de enige wijze en manier is, om gelukkig te zijn. Want wanneer je van jezelf, van iedereen die leeft en alles wat leeft houdt, ben je in staat om te delen, ben je in staat om te ontvangen en wordt je in staat gesteld om te weten. Weten hoe je je leven op de meest ultieme manier kunt leven. Dan weet je weer, hoe je dat kunt doen waardoor je een bijdrage levert aan ieders belang. Het algemeen belang!

En ik wil dit delen met iedereen die en alles waarvan ik houd en waarom ik geef. Omdat ik liever geef dan ontvang, omdat ik weet dat ik door te geven en te delen, mezelf help en er bovendien voor ieder ander kan en mag zijn. Ik ieder mens, die wil leven en de verbondenheid met zijn of haar hart weer wil herstellen, wil, kan en mag helpen door het dagelijks delen van mijn verhalen en mijn ervaringen. Vanuit het vertrouwen dat ieder mens, die Goed, Gezond en Wel wil zijn, er ook voor kiest om vanuit zijn of haar hart te gaan leven. Vanuit de verbinding die God via Zijn Zoon Jezus gelegd heeft.

En omdat een gezonde wereld mijn droom en mijn grootste wens is, mag ik iedere dag een stukje schrijven. Want op deze wijze, heb ik de kans om mijn verhalen net als de boeken en gedichten die ik vanuit Onvoorwaardelijke Liefde voor ieder mens heb kunnen en mogen schrijven, met iedereen te delen. En heb jij inmiddels de tijd genomen om mijn blogverhalen te lezen en ben jij de persoon, de uitgever die mij wil helpen, die mijn boeken wil uitbrengen, dan hoor ik je graag! Ben jij de uitgever, die ervoor zorgt dat mijn boeken gebruikt kunnen en mogen worden, om de wereld van vandaag weer de wereld van morgen te laten zijn?  De wereld van morgen, de hemel op aarde, dat is mijn wens, mijn doel en mijn missie in het leven. 

HELP MIJ, HELP JEZELF &  HELP IEDER ANDER! Tot die tijd blijf ik bloggen, blijf ik alles delen met iedereen die ook Volmaakt, Gelukkig Zichzelf wil, kan en mag, kortom durft te zijn! En daarbij vertrouw ik er volledig op, dat dat zal gebeuren wat nodig is, wat mag omdat God de regie vanuit Onvoorwaardelijke Liefde zal begeleiden.

Download ook gratis mijn boekje Leven leren herinneren weten via de boekenwinkel op www.dehof van het heden of onder mijn verhaal op www.levenlerenherinnerenweten.nl Luisteren kan natuurlijk ook via: https://www.youtube.com/watch?v=NwwuvZEltjk&feature=youtu.be 

Want:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer een mooie plaat van Lenny Kravitz "Let Love Rule". Want ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer je van jezelf houdt, kun je van een ander houden en positieve emoties en gedachten helpen ieder mens daarbij. Want als de ander zich goed voelt, voel jij je goed, hoe simpel kan het zijn? https://youtube.com/watch?v=TcU57tAKzng

Geen opmerkingen:

Een reactie posten