maandag 26 januari 2015

Waarom je kennis maakt en vanuit ervaring weet en deelt!

"Oostkust VS bereidt zich voor op 'een van de zwaarste sneeuwstormen ooit'."

"Het noodoosten van de Verenigde Staten bereidt zich voor op zware sneeuwstormen. Burgemeester Bill de Blasio van New York spreekt van "een van de grootste sneeuwstormen ooit". 

De nationale weerdienst heeft een waarschuwing afgegeven voor de hele oostkust van de Verenigde Staten voor maandag en dinsdag. 

Mensen wordt aangeraden thuis te blijven en niet naar hun werk te gaan. Burgemeester De Blasio heeft inwoners gewaarschuwd om zich voor te bereiden op zeker 90 centimeter sneeuw. Hij verwacht ernstige problemen vanwege de sneeuw, harde wind en slecht zicht. 

"Mijn boodschap aan New Yorkers is dat zij zich moeten voorbereiden op iets ergers dan zij ooit hebben gezien", sprak de burgemeester zondag. 

Tot dinsdag  

De Storm steekt maandag in de loop van de dag op en woedt naar verwachting tot dinsdag. Boston krijgt naar verwachting een pak sneeuw van 45 tot zestig centimeter. In Phillidelphia valt naar schatting tussen de 35 en 45 centimeter. 

Van Maine tot aan Connecticut, Pennsylviana en Maryland worden zware stormen verwacht. Ook meer landinwaarts zoals in de staat Indiana kan veel sneeuw vallen. 

Verkeer en luchtvaart 

Het slechte weer kan gevolgen hebben voor het verkeer en voor scholen. Het wegverkeer kan grote hinder ondervinden van de sneeuwval. 

Ook kan de elektriciteit uitvallen. Luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines heeft uit voorzorg zeshonderd vluchten geannuleerd. Andere kleinere Amerikaanse maatschappijen hebben tientallen vluchten geschrapt. Naar verwachting worden in totaal rond de 1.700 vluchten geannuleerd. 

Het metrobedrijf in New York is van plan om met aangepaste rijtuigen te gaan rijden die voorzien zijn van een speciale installatie om de derde rail, die de metro van stroom voorziet, ijsvrij te houden. http://www.nu.nl/buitenland/3979604/oostkust-vs-bereidt-zich-een-van-zwaarste-sneeuwstormen-ooit-.html



Vijf dingen die u moet weten op maandag 26 januari'

"Wat gaat er vandaag gebeuren? Hieronder de hoofdpunten uit de nieuwsagenda van maandag 26 januari 2015.

Uiteraard kunt u al deze nieuwsverhalen blijven volgen op NU.nl. Een pushbericht ontvangen? Klik dan in de NU.nl-app onder dit bericht op een van de onderwerpen en kies 'mijn nieuws + pushbericht'. 

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsupdate (mail) om 12.00 uur 

1. VS, VN, EU en Rusland over Israel en Palestina De Verenigde Staten, de Verenigde Naties, de Europese Unie en Rusland komen maandag in Brussel bijeen. Op de agenda: het Israëlisch-Palestijns conflict. De bijeenkomst komt na de recente afwijzing van een voorstel van de Palestijnen waarbij Israël in 2017 de Palestijnse gebieden zou moeten verlaten en het daaropvolgende besluit Palestina toe te laten tot het Internationaal Strafhof. 

Zie ook: Palestina volgens Ban Ki-moon vanaf april lid van Internationaal Strafhof 

En: Plan Palestijnen om Israël uit gebieden te laten vertrekken sneuvelt 

2. Actie medewerkers Belastingdienst 

3. Tamil Tijgers-zaak voor het hof 

4. Concert tegen Pegida in Dresden 

5. Michiel de Ruyter in première 

http://www.nu.nl/dvn/3979286/vijf-dingen-u-moet-weten-maandag-26-januari.html

Hoe mooi, of voor de minder positief gestemde mens, hoe triest, om te zien dat deze artikelen precies aangeven wat er gebeurt op het moment dat we ons als mens bemoeien, met dat wat niet voor ons bestemd is, dat wat ons niet aangaat. Dat wat niet door de of een ander, maar in eerste instantie door de mens, ieder mens persoonlijk, zelf opgelost moet worden. Eigenlijk net als in het klein. Maar ook wat de aarde en de natuur aangaat, de natuur doet, wanneer iets echt hard nodig is. Door in te grijpen, of soms zelf door het "misbruiken" van de natuur. De mens creëert chaos, door de mens, ontstaat er chaos. De natuur is een organisch mechanisme en herstelt zich vanzelf. Herstelt zich vanzelf door rust. De mens kan dit ook, de mens die weer volgens de natuur en vanuit het hart gaat leven, kan dit ook. Maar daarbij is de wil van de mens bepalend, bepalend voor een goed verloop, het herstellen van en uiteindelijk het genezen, of het tegenovergestelde ervan, een levenslange strijd, een levenslang conflict met helaas voor velen desastreuze gevolgen. 

Genezen of helen kan alleen, wanneer de mens hier zelf aan werkt en alles doet, wat bij hem of haar past. Alles doet en gebruikt, wat hem of haar van nature gegeven is. Van nature, van oorsprong, als volgens een blauwdruk vastgelegd en beschreven, in het hart, het kenniscentrum van de mens. Wanneer ieder mens hier weer naar luistert, ieder mens stapje voor stapje werkt, aan zijn of haar eigen bevrijding, zal dit ook zeker een positieve bijdrage leveren, aan de bevrijding van iedereen die en alles wat nog niet zover is. Iedereen die nog niet toe is aan het werkelijk leven vanuit het hart. Toch zal ook deze persoon, uiteindelijk voor het overgaan naar een volgende fase, in leven of na het leven te hebben gelaten, duidelijkheid krijgen. Duidelijkheid en inzicht, omdat "er niets onmogelijk is" en dit net als alles wat de mens gegeven is, "een vaststaand feit" is, waar geen invloed op uitgeoefend kan worden. Waar niemand, geen mens, geen macht of kracht, (al dan niet door geld gestuurd), iets mee zal kunnen of mogen doen, omdat dit niet voorbestemd is.




Wat zou het mooi zijn, wanneer we als mens weer allemaal tegelijk ontwaken. Wanneer we als mens allemaal ineens weer mogen zien. Dan zou de gezonde wereld, waarin ieder mens gelukkig, gezond en wel is, in liefde en harmonie leeft er zijn. In liefde en harmonie, met iedereen die en alles wat leeft. Dat is immers voorbestemd en iedereen die nog een andere mening is toebedaan, ieder mens die nog een andere mening heeft, zal dit vanzelf mogen zien, mogen horen, mogen voelen, ervaren en beleven. Omdat we allemaal één zijn en de schakeltjes uit de ketting, zonder dat we het bewust weten, langzaam aan weer één geheel aan het vormen zijn. Een geheel, omdat ook dit onderdeel vormt van het hogere bestemmingsplan. Het plan wat geen vergunning, geen bevestiging of wat maar ook nodig heeft.  

De titel en de tekst, die ik bij de nieuwsbrief van januari mocht schrijven voor "de insiders", de vaste ontvangers, zegt weer meer dan 1000 andere woorden zouden doen en kunnen. Hier alvast de link van de nieuwsbrief.: http://dehofvanhetheden.nl/pdf/nieuwsbrief35.pdf En de tekst voor deze ontvangers volgt NU. 

Ik start even met de titel: 
"Wanneer je vanuit het verleden naar de toekomst wilt, vergeet je een stapje"

"Hallo Allemaal.

De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. De eerste nieuwsbrief die een enigszins ander tintje krijgt, omdat ik er niet alleen een nieuwsbrief van heb gemaakt maar direct de verbinding leg met mijn blogspot. Omdat ik op het blogspot 6 dagen per week (op zondag niet) een nieuw bericht schrijf en alles wat ik daarop deel, indirect ook te maken heeft met een mensenleven, met het gezond en welzijn van iedereen die en alles wat leeft. Het leven een combinatie van beide is, met alles wat er in de wereld van nu speelt en de stap naar de wereld van morgen, de toekomst is dat wat nu zo hard nodig is. Zondagmorgen heb ik een mooie quote van dr. Martin Luther King op mijn persoonlijke Facebookpagina geplaatst, met de volgende woorden: "Take the first step in Faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step." Aangevuld met een aantal door mij geschreven woorden, een pakkende tekst op mijn persoonlijke Facebookpagina: "Een mooie voor vandaag. Geluk ontstaat en bestaat overal waar jullie zijn, waar jij bent en ieder is. Fijne Zondag!" En de quote van vandaag: Onmogelijk is geen feit maar een mening", van Muhammed Ali.

En waarom, omdat het me steeds meer opvalt, dat er iets bijzonders gaande is. Bijzonder, doordat er zo veel, of zo weinig mensen op de wereld rondlopen, die (er) werkelijk "zijn". Er zoveel mensen op de wereld rondlopen, maar er zo weinig mensen rondlopen die bewust bezig zijn met hun leven. Het leven wat zij mogen leiden, mits zij voor de dingen kiezen, die zij voorafgaand aan dit leven met hun volle bewustzijn gekozen hebben. De dingen die zij mochten gaan doen en waardoor zij voor het betreffende leven gekozen hebben. Ja, gekozen, omdat ieder(s) leven de moeite waard is en ieders leven de moeite waard hoort te zijn.  De moeite waard, omdat alles wat iemand doet ergens toe mag leiden. Ergens toe of ergens naartoe. Dat is en blijft de vraag. De vraag die ieder mens zichzelf zal mogen stellen, omdat het er steeds meer op lijkt dat veel mensen het reizen als vast onderdeel zijn gaan zien van hun levensreis, hun leven. Dat er nog een veel groter aantal mensen is die het reizen onderdeel heeft gemaakt van hun levensreis, hun leven, is iets wat er wellicht toe heeft geleid dat we ons een leven zonder motorisch bestuurde vervoermiddelen niet meer kunnen voorstellen. Want wie werkt er nog van huis uit, wie werkt er nog zo dicht bij huis, dat het reizen van en naar het werk een kleine moeite is. Een kleine moeite, omdat het hooguit een half uurtje per dag kost. 

Wat is een half uurtje per dag op een mensenleven zou je kunnen zeggen. Wat is een half uurtje op een mensenleven, wanneer je weet dat er nog 23,5 uur in een dag zitten waarin je alles kunt doen, buiten dat wat nodig is, om naar je werk te gaan, om jezelf in je eigen onderhoud te kunnen voorzien, te drinken, te eten, bewegen, ontspannen, rusten en slapen. Ik ga in dit geval uit van de volwassen mens, de mens die werkt, die beroepsmatig gebonden is aan het van en naar het werk reizen. Van en naar het werk, omdat je je als mens nog niet kunt verplaatsen in de tijd. Nog niet of en wanneer dit wel het geval is, laat ik graag nog even in het midden. Stel dat iemand in zijn of haar leven 45 jaar werkt, en van deze 45 jaar iedere werkdag 30 minuten reist, dan is dit in een mensenleven, 5.287,5 uur. Hoeveel tijd zou deze persoon bewust aan zichzelf besteden? Hoeveel tijd heeft deze persoon nodig om iedere dag gezond en wel door het leven te gaan? Ja, een hele simpele vraag, die wellicht vele malen belangrijker is dan de reistijd, die gekoppeld zit aan het hebben van een baan. Het hebben van een baan, het bezoeken van je werkplek of de plaats waar je tewerkgesteld bent.

Stel je eens voor dat je deze uren, het aantal uren achtereen als vrije dagen op zou kunnen nemen,  waardoor je ongeveer 221 dagen vrij zou zijn? En in deze periode zou je kunnen doen, wat je het liefst wilt. Dat doen wat ervoor zorgt dat je volledig in balans raakt, volledig in balans komt. Zou je dan nog steeds tijd gaan besteden, aan het van en naar het werk reizen, zou je er dan nog steeds voor kiezen om het werk te blijven doen, wat je nu doet of zou je er toch voor kiezen, om iets heel anders te gaan doen. Iets heel anders, omdat jouw passie niet bij of in je werk, maar juist bij of in iets totaal anders ligt. Vraag je daarnaast eens af of jouw passie te maken heeft met iets of iemand anders? Want wanneer het iets is, wat je zelf kunt, wat je zelf kunt doen zonder de ander, iets wat je zelf kunt zonder, iets, of welke "uitdaging" dan ook maar nodig te hebben, dan is dit wellicht jouw kracht. Dan is dit jouw kracht en dat wat je mag doen. Wat je mag en daarbij ook graag wilt doen, omdat je dan van waarde bent. Van waarde zijn, is iets, wat ieder mens mag zijn, van waarde zijn, is iets, waardoor jij een bijdrage levert aan een hoger doel. Een hoger doel of de bestemming, dat waarvoor we als mens geboren worden. Dat wat ons van nut laat zijn. 

Wil jij kijken waar jouw mogelijkheden en jouw passie in zit, waar jouw kracht ligt, bel me dan maar voor een afspraak want 221 dagen vrij, kan ik je op dit moment nog niet bieden, ik heb wel de mogelijkheid om je door mijn workshop of één op één coachingsessies op weg te helpen. Bel of mail me maar voor het maken van een afspraak. Een afspraak tot kennis maken, want dat is wat we samen kunnen doen en jij straks helemaal zelf kan doen, met dat wat je nodig hebt om zelf je reis, jouw eigen leven weer vorm te geven.

Sonja Ulrich" 

En ook een deel van de PS heb ik nog even bijgesloten.

"Het gebed over het water instralen of inspreken sluit is nog steeds automatisch bij. Wie het nodig heeft kan het altijd gebruiken. De agenda voor dit jaar biedt nog voldoende mogelijkheden, vullen we samen in, zodat ik jou kan helpen op het moment waarop je me besluit te bellen of te mailen. Helpen om weer volledig jezelf, daardoor gelukkig en gezond te zijn. Door je aan te melden ga jij direct voor de gezonde start! En wellicht ten overvloede, zoals je nu weet, kun je ook wanneer je  niet de financiële middelen hebt, naar mij bellen of mailen. Want Gezond zijn start met Volmaakt Gelukkig Jezelf Zijn. Heelzijn! En wanneer jij commitment toont, me heel je hart voor jezelf kiest, is alle mogelijk!

En ben je er nog niet helemaal klaar voor, laat jij je liever nog leiden door alles wat je overkomt, waar je hinder van ondervindt, lees dan eens mijn weblog: www.dehofvanhetheden.blogspot.nl en download natuurlijk mijn luisterboek: https://www.youtube.com/watch?v=NwwuvZEltjk&feature=youtu.be

Waterrecept:  http://www.dehofvanhetheden.nl/pdf/waterinstralen.pdf    
De rest staat zoals gebruikelijk onderaan dit blog.  

Kies in Hemelsnaam voor jezelf. Kies voor jezelf, door goed voor jezelf te zorgen, je niet meer te laten verleiden of misleiden, door alles wat je aangeboden wordt. 

"En omdat een gezonde wereld mijn droom en mijn grootste wens is, mag ik iedere dag een stukje schrijven. Want op deze wijze, heb ik de kans om mijn verhalen net als de boeken en gedichten die ik vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE VOOR ieder mens heb kunnen en mogen schrijven, met iedereen te delen. En heb jij inmiddels de tijd genomen om mijn blogverhalen te lezen en ben jij de persoon, de uitgever die mij wil helpen, die mijn boeken wil uitbrengen, dan hoor ik je graag! Ben jij de uitgever, die ERVOOR zorgt dat mijn boeken gebruikt kunnen en mogen worden, om de wereld van vandaag weer de wereld van morgen te laten zijn?  De wereld van morgen, de hemel op aarde, dat is mijn wens, mijn doel en mijn missie in het leven." 

En ben je er NU ook klaar VOOR om jouw leven te leven, jouw zelfgekozen en verkozen leven een kans te geven, HELP MIJ, HELP JEZELF &  HELP IEDER ANDER! Tot die tijd blijf ik bloggen, blijf ik alles delen met iedereen die ook Volmaakt, Gelukkig Zichzelf wil, kan en mag, kortom durft te zijn! En daarbij vertrouw ik er volledig op, dat dat zal gebeuren wat nodig is, wat mag omdat God de regie vanuit ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE zal begeleiden.

Download ook gratis mijn boekje Leven leren herinneren weten via de boekenwinkel op www.dehof van het heden Luisteren kan natuurlijk ook via: https://www.youtube.com/watch?v=NwwuvZEltjk&feature=youtu.be 

Want:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer nogmaals de mooie plaat van Whitney Houston "Step by step". Want ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer je van jezelf houdt, kun je van een ander houden en positieve emoties en gedachten helpen ieder mens daarbij. Want als de ander zich goed voelt, voel jij je goed, hoe simpel kan het zijn?https://www.youtube.com/watch?v=sWa5vE4MUpU "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten