maandag 12 januari 2015

Wil jij jouw leven ook wel weer volgens de bestemming leven?

"Experts waarschuwen voor gevaren kunstmatige intelligentie" 

"Het Future of Life-instituut waarschuwt in een open brief voor de potentiële gevaren van verdere ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie. 

Dat doet het in een open brief, die ondertekend door meerdere experts binnen het vakgebied, waaronder Stephen Hawking, de oprichters van kunstmatige intelligentiebedrijf Deepmind en Tesla-ceo Elon Musk. 

Het instituut stelt dat dergelijke software enorm veel voordelen biedt, maar dat er wel gedacht moet worden aan manieren om de systemen in toom te houden, zodat ze "doen wat we willen".

Daar is volgens het instituut meer onderzoek voor nodig, onder meer naar het zelflerende aspect van kunstmatige intelligentie." http://www.nu.nl/gadgets/3970961/experts-waarschuwen-gevaren-kunstmatige-intelligentie.html 


En ook nu is het weer de moeite waard om het hele stuk te lezen, inclusief de link die onderaan het stukje staat. Deze heb ik voor de volledigheid wel nog even bijgesloten. http://www.nu.nl/weekend/3888249/creatieve-computer-machines-chef-kok-arts-worden.html 

Ja, wat kan, zal en mag ik daarover nu zeggen. Niks, geen commentaar. Wat ik wel kan en mag zeggen is het volgende: Wanneer de mens in het stadium van "kunstmatige intelligent zijn" al zo'n chaos kan creëren in de wereld, wil ik niet weten wat een robot, iemand die totaal geen binding of verbinding met het hart heeft, zal doen, tenzij er ook Robots zijn die naar inzicht handelen. Naar inzicht, luisterend naar hun geweten. Luisterend naar een stem in hen die aangeeft of iets wel of niet in strijd is met dat wat God de mens gegeven heeft, de 10 geboden, waardoor zij in verbinding komen te staan met het Hemelse signature system. Het systeem wat vanuit een zelfreflecterend vermogen en onvoorwaardelijke liefdesenergie bestuurd wordt. Waarbij werkelijk het Algemeen Belang voorop staat, uit oogpunt van "de gehele samenleving". Voor wie nog niet beseft wat dit inhoudt: ten behoeve van iedereen die en alles wat leeft, zonder voorkeurspositie! 

Ook gisteren en vandaag heb ik weer een stelling, een spreuk of "een quote" op mijn persoonlijke Facebookpagina geplaatst. Deze sluiten vandaag helemaal aan op het blog wat ik mag schrijven.


















De woorden en de betekenis ervan zijn daarbij van belang. De woorden en de onderliggende betekenis, omdat juist de wijze of manier waarop iets gezegd, geschreven of uitgedragen wordt, dat zal zijn wat ervoor zorgt of iets bij je binnenkomt of niet. Of het iets met je doet of niet. Eigenlijk of je er iets mee kunt of niet. Jij bepaalt zelf of je er iets mee doet of niet. Wat jij ermee doet of wat het met je doet. 

Want ook nu geldt, dat je ergens voor kunt vluchten, door je er niet mee bezig te houden, door gewoon door te gaan met je leven, zoals je dit altijd hebt gedaan, zoals het jou bekend is, of wanneer je inmiddels al wat langer bezig bent, met het bewustwordingsproces, eens kijken wat het met je doet. En hoe en of jij dit doet, is natuurlijk aan jou. Tenzij je inmiddels ook al in het stadium aangekomen bent, dat jij jouw leven op de meest ultieme manier wilt leven. De meest "gewenste wijze of manier", door ook "elke dag te nemen zoals deze komt", door ook "dat te doen wat mogelijk is" en wanneer je daar dan vervolgens "iedere seconde, minuut, ieder uur of eigenlijk een ondefinieerbaar begrip, elk "moment" van kunt genieten", ben je in staat tot zelfreflectie. Doen wat mogelijk is, doen wat nodig is en met alle inzet, die je hebt, vol overgave dat doen wat je kunt, waarin jouw kwaliteiten en talenten verborgen liggen! 

En hoe mooi is het, wanneer je al een heel leven hebt geleefd? Hoe mooi is het wanneer je al zoveel hebt meegemaakt, dat je door ervaring en je datgene te herinneren wat voor jou van belang is en voor de ander van belang kan zijn, iets waardevols met je meedraagt. Een waardevol archief, een bibliotheek, een encyclopedie, waaruit je onophoudelijk kan blijven putten. Want wanneer jij ook op die wijze door het leven gaat, met de waardevolle herinneringen uit jouw archief, zonder daarbij on route, op reis of wat dan ook te zijn, dan kun je werkelijk van waarde zijn. Ook dit is natuurlijk weer helemaal aan jou, omdat alleen jij voor jezelf zult mogen beslissen wat het met je doet. Dit zal dan jouw ervaring zijn, gebaseerd op dat wat jij zelf meemaakt, wat jij zelf beleeft, voelt en uiteindelijk de bevestiging of je hiervan geniet, hier blij van wordt of niet.

Want hoeveel mensen zullen ervoor kiezen om hun fulltime baan op te geven? Hoeveel mensen zullen er klaar voor zijn, om het leven te gaan leven, wat zijn voorafgaand aan dit leven hebben ge of verkozen. Geloof of denk je, dat ik daar mee bezig was toen ik nog fulltime aan het werk was? Geloof je of denk je, dat ik nooit gedacht heb dat ik eens wat gas terug moest nemen, om tijd te maken voor de leuke dingen in het leven? Tijd te maken om de dingen te doen, die me energie gaven, in plaats van dat het me tijd en in mijn beleving al mijn energie kostte? En juist omdat ik iedere dag zo druk bezig was, met alles wat moest, heb ik nooit beseft, dat het schrijven mij de energie en de mogelijkheden zou geven die ik werkelijk nodig had, die werkelijk een bijdrage zou leveren aan mijn ontwikkeling. Een bijdrage aan mijn ontwikkeling, want dat dit uiteindelijk het resultaat is, zal, kan, wil en mag ik niet langer ontkennen. Door me over te geven aan het schrijven, zijn er werkelijk heel wat gesloten deuren geopend. Gesloten deuren, vanuit mijn verleden, die wanneer ik me er niet aan over had gegeven nooit zouden zijn geopend. 

Gesloten deuren die mij zoveel kansen hebben gegeven en geboden, dat ik nu oprecht kan zeggen dat ik blij ben dat ik de klink heb beetgepakt. De klink, mijn computer, de sleutel, de woorden, die vanaf het moment dat ik de klink aangeraakt heb, vanzelf over het beeldscherm vloeiden. Ja vanzelf, alsof iets in mij het schrijft. En wanneer ik het nadien teruglees, zie ik dat ik af en toe een woord vergeten ben, dat de zins opbouw niet helemaal klopt, omdat het vaak spreektaal betreft. Het vaak spreektaal is, alsof iemand in mij zegt en vertelt wat ik kan en mag vertellen, door het op te schrijven. Vertellen door het op te schrijven en te delen met iedereen die het lezen en weten wil. Ja weten wil, want dat is natuurlijk één van de meest belangrijke dingen die gelden, wanneer jij jouw leven wilt gaan leven. Wanneer jij bereid bent om te groeien. Wanneer jij bereid bent om op de startstreep te gaan staan.

De startstreep omdat jij de enige bent, die deze wedstrijd: "jouw leven genaamd" kunt en mag lopen. Omdat jij de enige bent, die ervoor kan zorgen dat de deurklink die voor jou bestemd is naar beneden gehaald kan worden. En dat de deurklink het enige is wat naar beneden, naar onderen gaat, zul je vanzelf ervaren. Want er is niemand dan jijzelf, die jou leert hoe iets moet, er is niemand anders dan jijzelf, die ergens een oordeel over zal, kan of mag hebben, laat staan er een waarde, cijfer of iets aan toekennen wat op een oordeel lijkt. Jij bent de enige, die jouw leven kunt waarderen. Net zo goed als het feit, dat jij degene bent, die weet of je iets kunt, of je iets niet kunt, of je ergens voor wilt gaan en wanneer je daarbij iemand nodig hebt, je ook zelf de kracht en de mogelijkheid hebt om iemand om hulp te vragen. 

Iemand om hulp te vragen die jou helpt. Iemand om hulp te vragen die jou echt helpt, niet door te zeggen wat je wel of niet moet doen, maar iemand die jou helpt door je naar jezelf te laten kijken. Die je helpt door jou je kwaliteiten en talenten weer te laten zien. Want wat heeft het voor zin wanneer je naar de ander kijkt? Wat heeft het voor zin dat je het leven van de ander, je vader, moeder, broer, zus, of een idool als voorbeeld neemt, wanneer je niet ontdekt en zult ervaren hoe het is om jouw eigen deurklink en sleutel om te draaien? Schrijven, is voor mij de manier om mezelf te kunnen uiten. Schrijven, is voor mij de manier om mijn verhalen en ervaringen te delen. Schrijven, heeft mij zolang ik me kan herinneren altijd geholpen. Schrijven, praten en luisteren, want dat dit laatste eigenlijk het meest belangrijke is wanneer je de verbinding met het Hemelse signature system helemaal up to date wilt houden, zal, kan, wil en mag ik niet ontkennen. De connectie, de verbinding met het Hemelse signature system, wat zich bij mij door het elke dag schrijven steeds verder heeft ontwikkeld. En ook nog steeds iedere dag in ontwikkeling is, omdat ik geen robot ben, geen kunstmatige intelligentie, maar een mens van vlees en bloed, met eigen keuzes, een eigen wil en een geweten. Dat ik door hiernaar te luisteren een tevreden mens ben, wil ik met iedereen delen. 

Want door tevreden te zijn, heb ik de vrede in mezelf gevonden, door tevreden te zijn en iedere dag met een goed gevoel af te sluiten voel ik me voldaan. Voldaan, doordat ik gedaan heb wat mogelijk was. Gedaan heb wat ik in mijn beleving, voor mijn gevoel, vanuit mijn hart mocht en kon doen, mag en kan doen. Gedaan en doen om een bijdrage te kunnen leveren aan het plan wat voorafgaand aan het leven wat ik nu leef opgesteld is. Opgesteld met mijn goedkeuren, acceptatie en welbevinden. Welbevinden: http://www.encyclo.nl/begrip/welbevindendat wat ervoor zorgt dat ik gezond en wel door het leven mag gaan. Wat ervoor zorgt, dat ik in beweging ben, in beweging blijf en deze ontwikkeling er tevens toe bijdraagt, dat alle mensen die ook in beweging zijn, als eenzelfde golfbeweging de kant opgaan die nodig is, om ervoor te zorgen dat de wereld van nu, de wereld van vandaag, weer de wereld van morgen, de wereld van de toekomst, De Hemel op Aarde zal, kan en mag zijn.

En werkelijk, er is een plan, een plan dat ieder mens, dit kan, mag en zal mogen ervaren, wanneer hij of zij bereid is om te kijken en te zien, te luisteren en te horen, door weer te doen wat bij hem of haar past. Door te gebruiken wat hem of haar gegeven is, vanuit onvoorwaardelijke liefde, waardoor hij of zij weer van waarde kan zijn. En wanneer de mens weer vanuit deze onvoorwaardelijk liefde gaat leven, zal alles van waarde zijn. Zal alles de moeite waard en van waardevol zijn. Een waarde die niet uit te drukken is in geld, goud of enig ander edelmetaal. Een waarde, die alleen door en voor God zichtbaar is, door en voor God zichtbaar zal zijn en mag worden. En wanneer we hier als mens geen gehoor aan geven, wanneer we ons hier om welke reden dan ook niet bewust van willen zijn, dan zullen we hier zonder twijfel van bewust worden, op het moment waarop dit nodig is. Ieder mens, mag zich bewust worden van het feit, dat alles wat ons overkomt, alles wat ons wordt aangedaan, aan onszelf te danken is. Want wanneer we niet willen weten, wanneer we de waarheid buiten onszelf zoeken, dan zal alleen de waarheid ertoe leiden, dat we deze mogen zien. Want wie niet horen wil, zal voelen. 

Kies daarom voor jezelf, kies voor een leven waarin Onvoorwaardelijke Liefde weer een kans heeft. De Hemel op aarde, zodat de wereld weer kan worden zoals deze behoort te zijn. De wereld waarin we allemaal weer gaan beseffen, dat we naast de verantwoordelijkheid die we naar onszelf hebben en dragen, nog een grotere verantwoordelijkheid hebben. De verantwoordelijkheid naar onze kinderen, de generatie die na ons komt. Want wil jij het op je geweten hebben dat zij niet meer kunnen leven? Wil jij doorgaan met alles wat de generatie van "Hebzucht, Strijd en Macht", gecreëerd en veroorzaakt heeft? Dan ben je ervan verzekerd dat de toekomst van jouw kind, jouw kleinkinderen en achterkleinkinderen, neefjes, nichtjes of jouw buurkinderen er één wordt, waarin de natuur en alles wat Moeder Aarde ons te bieden heeft niet meer van toepassing is?

Duurzaamheid, start bij jou, start vandaag voor iedereen die en alles wat leeft. Omdat jij de verantwoordelijkheid draagt en er klaar voor bent om het voorbeeld te zijn om net als Eva Jinek en de rechter eerder deze week, ook weer jouw boerenverstand te gaan gebruiken. Omdat de dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn, jij dit niet kan veranderen, alleen jijzelf kunt starten met jouw eigen leven. Want alleen daardoor kun je jezelf helpen en mogelijk zelfs iemand anders helpen om ook weer zichzelf te zijn. Door te leren hoe het is om van iedereen die en alles wat leeft te houden. Door te vergeven en de ander lief te hebben als jezelf. Omdat dit de enige wijze en manier is, om gelukkig te zijn. Want wanneer je van jezelf, van iedereen die leeft en alles wat leeft houdt, ben je in staat om te delen, ben je in staat om te ontvangen en wordt je in staat gesteld om te weten. Weten hoe je je leven op de meest ultieme manier kunt leven. Dan weet je weer, hoe je dat kunt doen waardoor je een bijdrage levert aan ieders belang. Het algemeen belang!

En ik wil dit delen met iedereen die en alles waarvan ik houd en waarom ik geef. Omdat ik liever geef dan ontvang, omdat ik weet dat ik door te geven en te delen, mezelf help en er bovendien voor ieder ander kan en mag zijn. Ik ieder mens, die wil leven en de verbondenheid met zijn of haar hart weer wil herstellen, wil, kan en mag helpen door het dagelijks delen van mijn verhalen en mijn ervaringen. Vanuit het vertrouwen dat ieder mens, die Goed, Gezond en Wel wil zijn, er ook voor kiest om vanuit zijn of haar hart te gaan leven. Vanuit de verbinding die God via Zijn Zoon Jezus gelegd heeft.

En omdat een gezonde wereld mijn droom en mijn grootste wens is, mag ik iedere dag een stukje schrijven. Want op deze wijze, heb ik de kans om mijn verhalen net als de boeken en gedichten die ik vanuit Onvoorwaardelijke Liefde voor ieder mens heb kunnen en mogen schrijven, met iedereen te delen. En heb jij inmiddels de tijd genomen om mijn blogverhalen te lezen en ben jij de persoon, de uitgever die mij wil helpen, die mijn boeken wil uitbrengen, dan hoor ik je graag! Ben jij de uitgever, die ervoor zorgt dat mijn boeken gebruikt kunnen en mogen worden, om de wereld van vandaag weer de wereld van morgen te laten zijn?  De wereld van morgen, de hemel op aarde, dat is mijn wens, mijn doel en mijn missie in het leven." 

En ben je er klaar voor om jouw leven te leven, jouw nieuwe leven een kans te bieden, HELP MIJ, HELP JEZELF &  HELP IEDER ANDER! Tot die tijd blijf ik bloggen, blijf ik alles delen met iedereen die ook Volmaakt, Gelukkig Zichzelf wil, kan en mag, kortom durft te zijn! En daarbij vertrouw ik er volledig op, dat dat zal gebeuren wat nodig is, wat mag omdat God de regie vanuit Onvoorwaardelijke Liefde zal begeleiden.

Download ook gratis mijn boekje Leven leren herinneren weten via de boekenwinkel op www.dehof van het heden of onder mijn verhaal op www.levenlerenherinnerenweten.nl Luisteren kan natuurlijk ook via: https://www.youtube.com/watch?v=NwwuvZEltjk&feature=youtu.be 

Want:

“Leven is genieten van alles wat je mee mag maken zien en doen” 
“Liefde is, houden van het leven en allen die je dierbaar zijn” 

Dit keer een mooie plaat van Whitney Houston "Greatest love of all". Want ook nu, zal deze de verbinding, die er is, deze mooie gedachte mogen ondersteunen. Wanneer je van jezelf houdt, kun je van een ander houden en positieve emoties en gedachten helpen ieder mens daarbij. Want als de ander zich goed voelt, voel jij je goed, hoe simpel kan het zijn? https://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72w 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten